עבור לתוכן

פרויקט: צלף בארט, עדכון 18/6/2008, עמוד 6

Featured Replies

פורסם

נראה טוב....

המשלוח הגיע?

• תגובות 74
  • צפיות 18.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש יפה אבל זה לא יהיה חם ?

בדיוק באתי לשאול את זה , זה נראה לי ממש כמו תנור...

פורסם
  • מחבר

קורם עור וגידים.

יפה !

ever so slowly... ותודה.

CodeMonkey

אין חשש שהכבלים שיושבים על צלעות הקירור ימסו אם יהיה עודף חום?

אולי כדאי לעטוף אותם בHEATSHRINK? :s05:

כדי להמיס בידוד מכבל חשמל צריך יותר מ 100 מעלות... והספק לא מגיע לטמפרטורת עבודה כזאת.

נראה טוב....

המשלוח הגיע?

המשלוח הגיע, כל הלדים עובדים. תודה! אם מישהו פה ירצה להזמין לדים אני בהחלט אפנה אותו אליך.

בדיוק באתי לשאול את זה , זה נראה לי ממש כמו תנור...

שוב, אני לא מודאג מהטמפרטורה של צלעות הקירור. בסופו של דבר מדובר במארז קטן עם תחלופת אוויר גבוהה. לדעתי זה לא יצליח להתחמם הרבה.

פורסם

מתי נזכה לראות תמונות של התוצר הסופי? ;D

פורסם
  • מחבר

מתי נזכה לראות תמונות של התוצר הסופי? ;D

רשימה חלקית של נושאים שאני צריך לעבוד עליהם:

1. תכנון ובניה של מתקן ליציאות בחלק האחורי של המארז (כולל המאוורר האחורי), וחיתוך המארז בהתאם

2. לבחור ולקנות מסך חדש, ולארגן לו מוד חביב (שלא יבטל את האחריות) - סעיף זה כרגע בעדיפות נמוכה כיוון שככל שאחכה איתו, מחירי המסכים ירדו

3. לבנות מארז חיצוני לכונן ה DVD - פרטים בהמשך ותלוי בסעיף 1

4. לסיים תיקונים קלים במקלדת ולצבוע אותה

אני בטוח שיש עוד כמה דברים ששכחתי להוסיף (ומשהו קטן וסודי - תלוי בהצלחה של מודינג מאוד ספציפי). כיוון שאני מאוד עסוק עכשיו בחיים עם דברים אחרים, התשובה לשאלתך היא (ובלי ציניות): עוד די הרבה זמן...

פורסם

השגת את הסיכה ?

איפה אתה גר ?

פורסם
  • מחבר

השגת את הסיכה ?

איפה אתה גר ?

עדיין לא ניסיתי להשיג אותה, בקושי יש לי זמן לישון בימים האחרונים... ואני במרכז בסופשי"ם.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מאדר פאקר!!!

לא ידעתי שהפרוייקט התקדם כ"כ...

אתה לא מעדכן אותי כבר.... בושה.

סחטיק על עבודת ההלחמה.

פורסם

אחי תעדכן......

אחי תעדכן......

אחי תעדכן......

אחי תעדכן......

ויש לך תמונה של הכדורים שהיו בתוך הקופסא ?

פורסם

פרוייקט מושקע. בכל זאת, במקומך הייתי מדביק איזה מד טמפ' על ההיטסינק של הספק, כך תדע תמיד אם זה קורב להמיס את החוטים. זה עדיך מאשר לסמוך על זה שזה לא יעלה על 100 מעלות.

פורסם
  • מחבר

מאדר פאקר!!!

לא ידעתי שהפרוייקט התקדם כ"כ...

אתה לא מעדכן אותי כבר.... בושה.

סחטיק על עבודת ההלחמה.

גזר, היום יש לך אירוע חשוב ומה שאתה חושב עליו אתמול זה הפרויקט שלי? חח. אני לא מעדכן כי אין לי זמן לעבוד עליו בעצמי והאחריות לעקוב אחרי יומן הפרויקט היא שלך ;). לך תחגוג...

אחי תעדכן......

אחי תעדכן......

אחי תעדכן......

אחי תעדכן......

ויש לך תמונה של הכדורים שהיו בתוך הקופסא ?

אני מאוד עסוק בזמן האחרון וממש אין לי זמן לעבוד על הפרויקט (אני אפילו לא יכול להגיע פיזית לעבוד על הפרויקט). אין לי תמונה של הכדורים שהיו בקופסה, לא יריתי אותם אבל סוג דומה או זהה נמצא פה:

http://www.midwayusa.com/rewriteaproduct/814380

נ.ב.

כמה שטויות שמצאתי ברשת עם כדורי 0.5:

http://www.lockinventor.com/images/tp1.jpg

http://www.lockinventor.com/images/valet8.jpg

http://www.lockinventor.com/images/bmg2.jpg

פרוייקט מושקע. בכל זאת, במקומך הייתי מדביק איזה מד טמפ' על ההיטסינק של הספק, כך תדע תמיד אם זה קורב להמיס את החוטים. זה עדיך מאשר לסמוך על זה שזה לא יעלה על 100 מעלות.

בידוד של חוטים נמס בטמפרטורה יותר גבוהה מ 100 מעלות וטמפרטורת עבודה של מייצב מתח היא עד כמה עשרות מעלות. בספק הכוח המקורי לפני שהתחלתי לשנות אותו זה לא הגיע לטמפרטורות כאלה ואני מקווה שגם עכשיו לא עם תחלופת האוויר הגבוהה שאני מתכנן לזה.

פורסם

עם מחשב כזה תוכל גם להשתמש באמצע לבנון ולא ישימו לב...

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עם מחשב כזה תוכל גם להשתמש באמצע לבנון ולא ישימו לב...

המחשב אומנם לא נבנה לשימוש הזה... אם כי איך שהעניינים מתנהלים פה במזרח התיכון יש מצב שאני אקח אותו למלחמה הבאה, גם ככה לא היה לי מספיק אקשן בקודמת.

הי, אני עדין בחיים וגם הפרויקט (בערך). עדכון מזערי ביותר: אני כרגע כותב את ההודעה הזאת על המחשב במצבו הנוכחי (כלומר, לא סופי). המחשב עדיין באותו המצב (פחות או יותר) שרואים בתמונות האחרונות שפירסמתי, אבל לפחות הוא עובד ;D. יש לי כרגע יותר מדי דברים על הראש לטפל בהם (וגם קצת מילואים שבוע הבא). אולי אצליח להתקדם קצת עם הפרויקט מחר אבל אני ממש לא מבטיח משהו...

פורסם

אתה אל חייב פה כלום לאף אחד.

תעדכן גם כעבור חצי שנה

(הגזמתי... פעם בחודש מקסימום ;D)

פורסם

עברו יותר מחודשים !

מצפה מאוד להמשך !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים