פורסם 2008 במרץ 2317 שנים NBA LIVE זה של EA ומשחק עם משחקיות שדומה לכדורסל כמו שמזג האויר היום דומה לחורף ו NBA 2K8 זה משחק של 2K (של Take Two) אם תהיה השתלטות יש סיכוי שזה יצא למחשב מתישהוא לדעתכם??
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר אין סיכוי שתקבל את זה למחשב אם כבר זה יבוטל לגמרי לטובת LIVE אתה רק יכול לקוות שמפתחים מ2K ישתתפו בפיתוח LIVE
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים רק לא GTA :'(ועוד באסה רצינית - 2K זאת המפתחת של ביושוק 2(אני חושב).קיצר נקווה שזה לא יקרה,ואם יקרה שיעבור בשלום ולא ימסחר כותרים איכותיים
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מה כולם בוכים ש - GTA יהיה ממוחזר ולא מקורי ? הוא גם ככה כזה, רק אחרי 6 שנים של חליבת המותג הם נזכרים לחדש משהו במשחק הרביעי.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מה כולם בוכים ש - GTA יהיה ממוחזר ולא מקורי ? הוא גם ככה כזה, רק אחרי 6 שנים של חליבת המותג הם נזכרים לחדש משהו במשחק הרביעי.כל ה- vice city , san andreas , kiberty city וכו' היו רק גירסאות של GTA 3 אז מה אתה רוצה?זה כמו שיוצא EPISODES בכל מיני משחקים ...
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים בפעם האחרונה שבדקתי גם MAFIA זה משחק של 2K, אולי EA לא יספיקו לפגוע ב GTA4 אבל תזכרו את ההודעה על MAFIA2.אסור לתת ל EA לקנות את המניות האלה, הם מחזיקים יותר מ 50% מהשוק אמורים למנוע מהם לקנות עוד חברות...
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים GTA PETS GTA MINI GOLF מה שמזכיר לי, למה אין בGTA:IV חיות : אני זוכר אחרי שGTA:VC כולם אמרו שבGTA הבא יהיה אפשר לתדלק תאוטו ויהיו חיות, ילדים, בתי ספר. חבל שאין אף אחד מאלה.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מאיפה אתם יודעים אולי זה יהיה לטובה אולי EA דווקא תשפר את המשחק וגם אולי EA תוציא GTA כל שנה ולא כל כמה שנים כמו שעכשיו
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר תגיד אתה לא יודע מה קורה למשחקים שיוצאים כל שנה ? מתי בפעם האחרונה יצא לך לשחק במשחק שנתי מאוד טוב ? זה בעיה ענקית לחדש ולשפר במשחק שיוצא פעם בשנה
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים עדיף לשחק משחק כל שנה מאפשר לחכות כמה שנים לדוגמא מה שיפרו מVICE CITY לסאן אנדרס יש שיפורים אבל לא כל כך גדולים כמו שצריך לאכול להתאמן ולשפר מכוניותומה רע ב NFS PRO STREET
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.