עבור לתוכן

שאלה על לוח עם DDR3 +מעבדי הפנרין!

Featured Replies

פורסם

שלום !

הומלץ לי בפורום זה לקחת לוח TOללא DDR3 השאלה שלי הא האם כדאי לקחת לוח משולב כדי שבעתיד אוכל לשים גם זכרונות DDR3 ?

והשאלה השנייה שלי היא כזאת:

מתי יצאו המעבדים החדשים של אינטל לשוק? ומה יהיה מחירם ההתחלתי של למשל הQ9300 ומתי מחירם ירד?

משום שאני בהתלבטות האם לחכות למעבדים המצונים והמשתלמים האלו או לקחת Q6600 ולא לחכות..

תודה לעוזרים.

פורסם

אני לא חושב שיש טעם עדיין לקחת לוח אם עם DDR3 שכן כמות הכסף שתוסיף לא שווה עדיין את הפרש הביצועים.

הQ9300 יעלה כמו הQ6600 אבל הוא לא הכי מומלץ לOC מכיוון שהמכפלה שלו מאוד נמוכה(7.5) ובשביל להגיע ל3.5GHZ תצטרך לוח שייתן לך באס של 467MHZ (דבר שלא מובטח). הQ6600 ייתן לך ביצועים שווי ערך ב3.6 לQ9300 ב3.5 רק עם זכרונות DDR II 800 פשוטים ולוח לא יקר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל אני לא עושה OC בכלל אז שווה לי לחכות או לא? ומה זאת אומרת אם אני כן יחכה אני אצטרך לקנות לוח יותר יקר בעצם?

אני פשוט רואה ביקורות מצוינות על המעבדים החדשים והרבה דברים ששווה לחכות להם כמו: יותר קרירים, 4 ליבות אמיתיות, וגם שהם יהיו 45 ננומטר..

השאלה היא כמה זמן זה יקח ?ומה המחיר יהיה ?כי בהתחלה הבנתי שהמחיר לא יהיה כמו הQ6600 אלא קצת יותר יקר

פורסם

אם אתה לא הולך לעשות OC אז בכלל וותר על הDDR3 כי אתה לא תבחין בהבדל.

לגבי המעבד המדובר, הQ9300 בעל ליבת היורקפילד, הוא סה"כ שיפור והקטנה של הC2Q הנוכחי והוא אינו מרובע ליבות טבעי אלא שני Wolfdale באותה חבילה. הבדל הביצועים בין הQ6600 ל Q9300 באותו תדר הוא בערך 7% בממוצע. אם אינך מעוניין בOC כלל ומוכן לחכות עוד מעט, הQ9300 עדיף.

יש כתבה מעולה על הQ9300 בXbitlabs:

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q9300_2.html

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לך..אבל כמה זמן זה בערך יקח עד שהוא יגיע לארץ? ואיזה מחיר אתה משער שיהיה לו בהתחלה?

פורסם

אוקיי תודה רבה לך..אבל כמה זמן זה בערך יקח עד שהוא יגיע לארץ? ואיזה מחיר אתה משער שיהיה לו בהתחלה?

המעבד קיי בהזמנה מוקדמת בארץ והוא עולה 1500 שקל.. כמו שעלה ה-Q6600 בהתחלה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל זה עוד לא הגיע לארץ אמרו שזה מכירה מוקדמת.. ודבר שני אני לא מתכוון לקנות מהחנות הזאת כלום.. בטח שלא מעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים