פורסם 2008 במרץ 2117 שנים שלום לכםיש לי בעיה רצינית במחשב ישן פנטיום 2 זיכרון 256 כרטיס מסך 64MB אז נטשתי אותו מאז שנה ומשהו שיצא מהשימוש ואז התחלתי להפעיל אותוובאופן המפתיע באיתחול הוא החליט "לסרב" להמשיך לטעון ללא הודעת שגיאה(מצורף תמונה בההמשך)אז לא הבנתי מה לעשות ואז חיפשתי באינטרנט על הפתרונות ואז עשיתי איפוס בלוח האם ע"י הוצאת סוללה או גמפרוגם שקע חשמל ולהגדיר בביוס כברירת מחדל וריסטמשום הפעם התחיל להביא הודעת שגיאה:cmos checksum error - default loadedולפני זה גם עשיתי בדיקה הוצאת כבלים מהארדיסקים וכוננים והבעיה עדיין נשארת באיתחול הנ"ל.מה יכולה להיות הבעיה?איך אפשר לסדר את הבעיה?תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר תודה רבה על העזרתך ואני יקנה סוללה ואחליף עם זה כמה אמור לעלות הסוללה הדבר הזה?(אם אפשר לדעת כי אף פעם לא קניתי וזו פעם ראשונה שלי) ואעדכן בההמשך עם התוצאות המצב....
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים ניסית להוציא את הסוללה ולהחזיר כלומר לעשות ריסט לביוס ??כמובן שהמחשב כבוי וכבל החשמל בחוץ
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מה הקשר סוללה? ניראה כאילו אחד מכונני ה IDE / SATA מזייף / לא תקין / לא מחובר טוב. אתה בטוח שניתקת הכל? ניסית לאפס את הביוס?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים צודק, לא שמתי לב שהוא כ"כ ישן.לא אמורה להיות בעיה להכנס לביוס במקרה כזה - כל עוד המקלדת מזוהת כמובן..
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר כן מצליח להיכנס לביוס והבאתי אצל חבר שלי שיבדוק וגם שם את הסוללה אחר והבעיה עדיין נשארת בתוקף.מה עושים?נ.ב.-תודה לכולם על התמיכה ומצטער שלא הייתי פה כי היו לי לא פחות הסתבכות עם מחשב נייד שהשבית לי ולא היה לי מחשבועכשיו הנייד חזר לחיים לכל לפחות.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים נראה שהצ'יפ של הביוס שלך פגום.אין הרבה מה לעשות. נסה למצוא לוח זהה משומש במצב טוב.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אם אתה מצליח להכנס לביוס, אז תעשה Load Default.לא יודע איך קבעת כבר עכשיו שהצ'יפ דפוק.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר עדכון: הבעיה נפתרה אצל חבר שלי שעשה לי טובה והחלפנו את לוח האם ומעבד פנטיום 3 ושמנו עד 3 חריצי זיכרון שיש בלוח האם וכל אחד 128MB וכרגע בסה"כ קרוב טיפה ל 400MB והגדרתי את הביוס ובהתחלה זה לא הולך ואז לא וויתרתי והגדרתי והכל פועל טוב. ויש לי שאלה לגבי אפשרות על לוח האם, ואם ניתן להרחיב את הזיכרון וכמובן גם הראדיסק? עד כמה אפשר במקסימום? תודה רבה לכולם על התמיכתכם נפלאה
פורסם 2008 באפריל 117 שנים אתה צריך SDRAM שמאוד יקר וקשה למצוא אותו היום.פשוט לא שווה את ההשקעה הכספית ואת הטרחה שלך!עדיף כבר לקנות מחשב חדש.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים בחוברת של הלוח שלך רשום עד איזה גודל של זיכרון הוא יכול להכיל מקסימום. וכמובן שאתה צריך SDRAM שכמו שאמרו, יקר.כנ"ל לגבי ההארד דיסק, בחוברת רשום מה גודל ההארד דיסק שאתה יכול לחבר לכל IDE.אני חושב שלא תיהיה בעיה לחבר אפילו 100GB... נגיד לקנות 50GB לכל IDE... יספיק לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.