עבור לתוכן

בעיה של ניתוקים באינטרנט שלי כשיש עומס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן לחבר שלי יש מודם רגיל, אני ינסה לשים אצלי ויראה עם עדיין יש את הבעיה

פורסם

אם יורשה לי, זה נשמע שהנתב לא עומד בעומס, או מבחינת תעבורה (לא כ"כ סביר) או מבחינת מספר חיבורים (סביר מאוד). תבדוק בהגדרות הנתב אם יש לך איך להגביל את מספר הConnections.

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת מספר ה Connections? החיבור לאינטרנט או מה? לא הבנתי

פורסם

סקייפ ומשחק ברשת שזה לא משהו שאמור להפיל את הנתב הזה מבחינת כמות חבילות מידע וקישורים.

פורסם

מזאת אומרת מספר ה Connections? החיבור לאינטרנט או מה? לא הבנתי

לא. הכוונה היא לכמה מקומות אפשר להתחבר בו זמנית. למשל, אם הנתב היה מוגבל לשני חיבורים, והיית פותח בדפדפן יותר משני טאבים, רק שנים מהם היו מקבלים נתונים בו זמנית. כדי שהשלישי יעלה את הדף שאתה פותח הוא יצטרך לחכות שאחד האחרים יגמור את הטעינה, כך שהנתב יוכל לסגור את החיבור הראשון ולפתוח חיבור לטאב הזה. (ניסיתי לפשט את ההסבר, מקווה שהוא מספיק מובן. לא ניסיתי לדייק טכנית, זה רק בשביל הרעיון.)

מה שאני אומר הוא שיתכן שיותר מידי תוכנות מנסות להתחבר לאינטרנט בבת אחת ואולי הנתב שלך לא עומד בזה. אם הוא היה "יודע" שהוא לא יעמוד בזה, כלומר, אם הוא מוגדר להגביל את כמות החיבורים שהוא יאפשר, הוא פשוט לא היה נותן לעוד משהולהתחבר, אבל כנראה שהוא לא מוגדר כך, אז הוא מנסה לאפשר עוד חיבור ועוד אחד ועוד, עד שהוא מגזים ונופל.

לי זה נשמע הסבר מאוד הגיוני, במיוחד בהתחשב בזה שרגע אחרי שהכל מתנתק הוא מצליח לחזור לעצמו.

שים לב! אולי אתה לא רואה שיש הרבה תוכנות שמתחברות, אולי מבחינתך פתחת רק סקייפ ומשחק רשת, אבל: א. גם תוכנה בודדת יכולה (ולפעמים ממש צריכה) לפתוח יותר מחיבור אחד (למשל בסקייפ אני משער, בלי לבדוק, שיש ערוץ "בקרה" וערוץ לשיחה הפעילה), ב. יש הרבה דברים שמתחברים "ברקע" בכלל בלי לשאול, כמו תוכנות אבטחה שמנסות להתעדכן, עדכונים של Windows ועוד המון דברים.

פורסם
  • מחבר

לגבי העידכונים של windows או כל תוכנת אבטחה אחרות זה לא הבעיה, וכמו שאמתי אני לא משתמש בתוכנות רבות שגוזלות מהפס הרחב.

אבל איך בדיוק באנגלית האפשרות הזאת ניקראת להגדלת מספר החיבורים?

איפה זה בדיוק, אני לא מצא

פורסם
  • מחבר

חברה עליתי על משהו.

אין לי באמת ניתוק באינטרנט. קצת קשה לכתוב את זה אבל אני ינסה.

כשאני מדבר בסקייפ למשל ומשחק ב call of duty 2 או משהו, אז אני משחק עם חבר שלי באיזה שרת שם ותוך כדי זה מדבר עם חבר שלי בסקייפ.

אחרי כמה דקות של משחק, פתאום השיחה מתנתקת, אבל אני עדיין בשרת של המשחק וזה לא יוצא ממנו!.

יצאתי לשולחן עבודה וראיתי שבכלל גם אין סימן לניתוק(חיבורי הרשת עדיין ב connected). וגם הנוריות של הנתב ממשיכות לפעול כרגיל.

באותה השנייה שהתנתק לי השיחה בסקייפ, פתחתי את הדפדפן ויש אינטרנט.

כלומר גיליתי שכשאני משחק באיזה שהוא משחק, תוך כדי דיבור בסקייפ, אז רק השיחה בסקייפ מתנתקת ולא האינטרנט!

אני חייב להוסיף שניסיתי גם לשחק תוך כדי משחק גם לדבר בתוכנות אחרות, כמו :Teamspeak 2 , ועדיין רק השיחות מתנתקות והאינטרנט לא!

אז זה לא קשור לתוכנות דיבור, כי בכולם זה מתנק השיחה.

מה יכולה להיות הבעיה?, תנו לי כיוון לבדיקה.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים