עבור לתוכן

בעיה של ניתוקים באינטרנט שלי כשיש עומס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי עכשיו מודם נתב אלחוטי של asus am 604g

יש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט שלי.

כל פעם כשיש עומס על האינטרנט, החיבור לאינטרנט שלי מתנתק באופן אוטומטי ואז גם באופן אוטומטי החיבור מתחבר לבד בפחות מחמש שניות , בלי שום סימן ב windwos על ניתוק האינטרנט או בנתב שלי.

העומס מתבטא בעיקר כשאני משחק במשחקים באינטרנט(הרבה משחקים ולא צפסיפי במשחק אחד, משחקים כמו call of duty 2, far cry, flight sim ועוד רבים).

לפני שהתקשרתי לברר על הבעיה לספקית ולתשתית החלפתי נתב ל(asus am 604g) שהיה לי, ניסיתי לשים מסנן/פילטר לקו, להחליף כרטיס רשת, פתחתי פורוטים בנתב של המשחקים הללו, בדקתי את כל הכבלים, ואפילו עשיתי פירמוט למחשב כי הייתי צריך באותו זמן.

כל הפעולות האלו לא עזרו ועדיין יש לי ניתוקים כאשר יש עומס על האינטרנט.

התקשרתי לתשתית הם אמרו לי שהקו תקין, ושהנתב וההגדרות שלו תקינות, והם לא רואים שום בעיה.

ניסיתי גם להתקשר לספקית, וכמובן הם אמרו לי שהכל תקין, ה user שלי תקין והם לא רואים הפרעות או בעיות.

לפחות יצא לי לבלות 4 או 5 פעמים של שיחה עם התשתית וגם של הספקית, והם לא עזרו לי ולא מצאו איפה הבעיה.

חשוב לציין שבכל הפעמים שאני משחק במשחקים באינטרנט , האינטרנט שלי מתנתק וחוזר אוטומטי בפחות מחמש שניות.

כמובן שניסיתי לשחק במשחקי האינטרנט גם כשהמחשב השני (המחובר לרשת הביתית) מכובה ולא תופס רוחב פס, ועדיין יש את הבעיה המעצבת של הניתוקים.

עוד משהו שחשבו לי לציין הוא שבדקתי מכל הבחינות ואין בעיה במחשב מבחינת עומס עליו, או דברים אחרים.

יש לי שתי מחשבים בבית המחוברים לרשת הביתית. מחשב מספר 1(שאני משתמש בו והוא מחובר בכבל מהנתב לכרטיס הרשת שבמחשב) ומחשב מספר 2 שהוא בחדר אחר שמותקן עליו כרטיס רשת אלחוטי.

מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה כאן? ומה אני יכול לעשות בנידון?

לעוד מישהו יש בעיה כזאת או משהו דומה לזה?, כי ממש אני לא יודע מה לעשות

תודה רבה על שיתוף הפעולה , אלעד

פורסם
  • מחבר

הניתוק הוא ניתוק לוגי, לא פיזי. זאת אומרת שאין לי שינוי IP בניתוק.

למשל כשאני משחק במשהו ומעמיס על האינטרנט, בום אין לי אינטרנט ואחרי פחות מחמש שניות ככה הוא חוזר אוטומטי בלי לאפס או להדליק שוב את הנתב.

פורסם

תכנס לכרטיס רשת תעשה מאפיינים יהיה לך מעל קוניפיגור אחר כך תעבור למצב ניהול חשמל ותוריד את הוי של החסיכה בחשמל .

פורסם
  • מחבר

כשאין אינטרנט זה מתבטא בכך שלמשל אני בישחה עם חבר בסקייפ ומשחק איתו במשחק באינרנט, אז השיחה מתנתקת וגם כל תוכנות הצט, וגם השרת של המשחק יוצא לי.

פורסם

זה קורה רק במחשב הזה או גם בשני? אם זה קורה במחשב השני, זה קורה באותו זמן יחד עם המחשב הזה?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה קרה בשני המחשבים כי הניתוק הוא ממש לשניה.

הניתוקים האלו הם ממש לשניה אחת. אני בכלל גם לא רואה שום סימן לניתוק, אני יודע שזה התנתק לשניה מכיוון שאני למשל מדבר עם מישהו בסקייפ ותוך כדי זה אני גולש באתרים, מתי שיש ניתוק אז השיחה שלי בסקייפ מתנתקת, אין לי דף באינטרנט, אבל אחרי שניה אחת ולא יותר מזה, אני שוב נכנס לאינטרנט ויש לי חיבור והכל תקין.

זה ממש ממש ניתוק לשניה שאין לו סימן לניתוק, ואפילו השעון חיבור time up של הנתב לא מתאפס.

מה לעשות, עדיין ממשיכה הבעיה, והיא ממש ממש מעצבנת

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה במחשב השני, מכיוון שאם אפילו המחשב השני מכובה, ואני מעמיס על האינטרנט,הוא עושה ניתוק לשניה בלי להראו סימן

פורסם

איך אתה יודע שזה עומס?

תבדוק במחשב השני כדי לשלול גורמים לבעיה.

פורסם

^ מחזק.

אתה יכול לראות ככה אם הבעיה היא ספציפית במחשב או ברשת. אם היא ברשת אז רוב הסיכויים שהנתב אשם, אחרת זאת בעיה במחשב

פורסם
  • מחבר

בדקתי ומתי שאצלי מתנתק גם במחשב השני זה מתנתק, אז אין בעיה במחשב הראשון=שלי.

מה אני עוד יכול לעשות, איזה עוד בדיקות?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל, אפילו התקשרתי עכשיו לתשתית להיד להם שיזמינו טכאי שיבדוק ויראה מה הבעיה, אבל הם אומרים לי שהטכנאי לא ידע מה הבעיה, ואי פשר לראות.

לא יודע, מה עוד כבר אני יכול לעשות?? זה ממש ממש מעצבן אני כבר לא יכול :s05: :s05:

בבקשה עצות :-\

פורסם

טכנאי של התשתי לא היה עוזר לך כל כך.

יש לך אפשרות לבדוק את התקשורת עם ציוד קצה אחר (מודם/מודם-נתב)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים