פורסם 2008 במרץ 2017 שנים רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים לזמן מוגבל?בוקר טוב, הם מציעים את זה בחינם ללקוחות STEAM וNVIDIA כבר כמעט חודשיים...
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים נראה לי לא הבנת, PORTAL: FIRST SLICE הוא הדמו הרשמי של המשחק PORTAL. אני לא הכרתי את זה, האם HL2 DEATHMATCH הוא כיף ? האם יש בו הרבה שחקנים והאם ה LAG בארץ לא נורא לחו"ל ? (זה הסיבה היחידה שיש לי להתקין את STEAM כרגע) ?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אי משחק לפעמים dm, ובנוגע לפינגים - יש סרברים שממוקמים בארץ, פשוט בחיפוש תמקד אותו על middle east.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אני צריך להוריד את זה קודם.. חבל שצריך את כל הדמו של פורטל רק בשביל ה DM הזה.. יש הרבה שחקנים בזה ? למה אפשר להשוות את זה ?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר אני צריך להוריד את זה קודם.. חבל שצריך את כל הדמו של פורטל רק בשביל ה DM הזה.. יש הרבה שחקנים בזה ? למה אפשר להשוות את זה ?מי אמר שצריך להוריד את פורטל בשביל זהפשוט תבטל ההורדה של פורטל ותוריד רק את הDMזה מה שאני עושה עכשיו.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אף פעם לא שיחקת בהאלף לייף? ???בקיצור זה משחק fps ברשת, הנשקים שם זה נשקים מהאלף לייף, וזהו בעיקרון.וד"א המשחק לא קשור בשום דרך לפורטל, זה לא ישנה כלום אם תבחר להוריד רק את dm.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים הDM חביב, אבל לא יודע, חסר בו משהו שיעשה את אפקט הוואו.כעיקרון יש מספיק סרברים באירופה, לא יותר מדי, אבל מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.