פורסם 2008 במרץ 2017 שנים שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר לאן אתה מחבר את הכבל ? מ-ה TV לאיזה מכשיר ? הכבל מתחבר מהמחשב לטלוויזיה.הכבל אמור להעביר SOUND מהמחשב לטלוויזיה.משום מה אני לא מצליח לשמוע שום דבר בטלוויזיה.בנוסף יש לי גם ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע אם זה קשור..
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים תשמע את החייב להעביר את הטלויזיה למצב וידאו משהו, בכדי שהוא יקח את הinput שחיברת אליו את הRCA-PL, אבל אז לא תוכל לצפות בטלויזיה עם הסאונד של הטלויזיה
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר תשמע את החייב להעביר את הטלויזיה למצב וידאו משהו, בכדי שהוא יקח את הinput שחיברת אליו את הRCA-PL, אבל אז לא תוכל לצפות בטלויזיה עם הסאונד של הטלויזיהתיראה אחי אני מחבר את הטלוויזיה למחשב בעוד כבל של HDMI שבעזרתו אני רואה את המחשב בטלוויזיה, אני עדיין אוכל להעביר סאונד מהמחשב לטלוויזיה עם הכבל של ה RCA-PL?כמובן שאני מעביר את הטלוויזיה למצב של HDMI1(יש לי 2 כניסות HDMI בטלוויזיה), מצב שבו אני רואה תצוגה מהמחשב לטלוויזיה.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים בעקרון HDMI אמור להעביר גם קול.אם אתה מחבר את המחשב בHDMI ואת הקול בRCA אחר תשים לב שזה בערוצים נפרדים ולא באותו ערוץ ככה שאתה לא יכול גם לשמוע מהRCA וגם לראות מהHDMI.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים יש לך מגבר אחי שמחובר לtv?? ואם כן תחבר ישרות מהמחשב למגבר שמחובר לטלוויזיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.