פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אנחנו עכברי חומרה, עכשיו, מה משך אותנו לזה, למה אנחנו כאן, למה אנחנו כול כך הרבה שעות בפורומים האלה כותבים הודעות שטותיות על שיר... :-/ לא יודע.תגדירו עכבר חומרה?????????(ולא gkpl)נ.ב.הבהרה בנושא שיר:1) היא ממש ממש לא פוטוגנית2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה.3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים נ.ב.הבהרה בנושא שיר:1) היא ממש ממש לא פוטוגנית2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה.3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.אולי נפתח לך פה פורום בנושא שיר וזהו??מספיקהגזמת עם כול הקטע הזה
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים יואב זה ממש ביזיון הסרטים שאתה אוכל על השיר הזאת.מה כל כך מיוחד בה אני לא מבין?!?!?!?!?!?!?! :-*
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים היא הבן אדם הכי מדהים בעולם, זהו בערך.מכיון שכבר שיתפת אותנו.מה? כל כך מיוחד בה?פרט!
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים היא הבן אדם הכי מדהים בעולם, זהו בערך.נראה לי שהוא מאוהב, ושאתה מאוהב אתה לא מחפש "מטען חורג.."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.