פורסם 2008 במרץ 1917 שנים בהודעה הקודמת שלי פרסמתי שאני לא יכול להפעיל מחדש לאחר שהחלפתי אך ורק את הלוח האם ללא פרמוט והציעו לי כאן בפורום הזה לפרמט בכל זאתוכך עשיתי ועכשיו אני אחרי הפרמוט והבעיה עדיין חוזרת על עצמהואני שואל אם למישו יש רעיון איך לפתור? אם מישו יודע מה הבעיה אני מאוד אודה לו
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר הנה ההודעה הקודמתהמפרט של המחשב שלי הוא לוח אם GA945GCMXכרטיס מסך 2900XTזכרונותGeil DDR2 4096MB 800MHZהארד דיסק WD 160GB SATA2 16MBמעבד E4500קירור מעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Proספק כוח CORSAIR 450W VXצורב DVD GSA-H44Nעכשיו אני קניתי לוח אם חדש ABIT IP35-E וכל השאר החלקים נשארו ויש לי בעיה שאני מדליק\מפעיל מחדש הוא מפסיק לעבוד כזה או מתכבה ועד שנדלק הוא מוציא אותי מדעתי אני אפסתי את הביוס ולא הולך אני לא יודע מה לעשות באמת שלנ.ב.לא ניראה לי שזה קשור או יעזור איכשהו אבל לא פרמטתי את המחשב לאחר הרכבת הלוח החדש ישר עליתי לווינדוס והתקנתי דרייברים
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים חבר תקשיב.קודם כל החלפת לוח אם = פרמוט ודאי. ושלא יגידו לך שלא צריך כי חייב.היה ויכוח לגבי מעבדים היום באיזה הודעה שלא חייב לפרמט אם מחליפים מעבד ,עכשיו אני אומר לך מניסיון כי החלפתי כל כך הרבה פעמים רכיבים במחשב .אתה חייב לפרמט .שאלה: המחשב נותן פוסט? מנסה להעלות את המעכת הפעלה? או שבכלל לא?
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר גם אחרי הפרמוט זה לא עזרואיך יודעים שהוא נותן פוסט?ואגב בפעם השניה לפני שהוא נדלק שומעים מין רעשים כאלה טיקטיקטיקטיקטיק ואז זה נדלקמזה אומר? ולפני זה בדקתי גם המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב במלוא המהירותאהה ובפעם השניה שהוא נדלק הווינדוס עולה אני עכשיו נמצא במחשב הזה
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר אין מצב משתי סיבות שזה קשור לכרטיס 1)הוא די חדש קניתי אותו לפני חודשיים בערך2)לפני שהרכבתי את הלוח החדש שחקתי עם הכרטיס הזה משחקים בכייף בלי בעיות בכלל ובלי רעשיםאני לא אמרתי שהרעש בא מהכרטיס אמרתי רק שזה הרעש ששומעים בכלל מהמחשב לא יודע מאיפה זה בדיוק
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים לא הבנת אותי או שלא שמת לב למה שרשמתי. אני אומר שזה מה HD הארדיסק .לא כרטיס מסך. איזה טיקטק כבר יכול להיות מהכרטיס מסך?
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר חחחח כי הכרטיס מסך שלי זה מתחיל בHD2900XT בגלל זהואיך בודקים שזה מההארד דיסק?ועדיין לא היו לי בעיות איתו והוא גם יש לו 3 עד 4 חודשים
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים בעית קשיח 95% לוח אם 5% .וודא שוב ששני הכבלים מחוברים היטב לקשיח וללוח האם ע"י הוצאתם והכנסתם מספר פעמים.נסה כבלים אחרים לקשיח.ממש את האחריות לקשיח.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר זה רק הקשיח? לא יכול להיות משו אחר? וחוץ מזה השתמשתי בקשיח בלוח הקודם ועבד מעולה ורק בלוח הזה זה קורה ליואם זה הקשיח איך אני יכול לבדוק שזה במאה אחוז זה?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר דברתי עם החברה והטכנאי אמר לי שזאת פעולה תקינה ושזה נקרא COLD DOUBLE BOOTושיוציאו עדכון לפתרון הבעיה כי זה מפריע לאנשיםתודה לכל מי שניסה לעזור
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר זה כן פעולה תקינה זה נועד לייצב את המתחים ולמנוע קריסות ונפילות או משו כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.