פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אוקיי אז ככה שני מחשבים עם XP מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר , כלומר שניהם מחוברים לראוטר שמחובר למודםעכשיו יש אינטרנט בשניהם ושיתוף מוגבל שבא לידי ביטוי בשיתוף רק של ה MY SHARED FILES אני יכול להיכנס להגדרות של כוננים ולעשות שתף אבל זה לא מה שאני מחפשאני רוצה שיהיה שיתוף מלא אוטומטית מוגדר מראש שכולל שיתוף קבצים מלא אלא אם כן הוגדר אחרת ומה שגם מאוד חשוב זה שמשחקים בLOCAL NETWORK אני רוצה שיהיה אפשרות לשחק כביכול אחד עם השני דרך הרשתאיך אני עושה את זה? תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים יש לך שיתוף מלא ידידי,מקסימום תבצע מיפוי לכונן ברשת, כך שתראה אותו במספר מקומות נוספים במחשב שלך.במשחקים ישנם הגדרות שצריך להגדיר, כל משחק והממשק שלו..יש משחקים אשר עובדים תחת פרוטוקול ה- TCP\IP ויש העובדים ב- IPX,ישנם משחקים שמזהים את המחשבים ברשת אוטומטית ויש שלא, הכל יחסי, תלוי במשחק.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר אני לא יכול לגשת סתם ככה לכוננים אשר נמצאים במחשב השני אלא אם כן אני עושה שתף במחשב השני אני לא רוצה שזה יהיה ככה אני רוצה שיתוף אוטומטי
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר כלומר שברגע שאני מגדיר את השיתוף אז יש שיתוף כללי במחשב הכולל התקנים, כגון מדפסת , כוננים-קבצים , וסינכרון בין המחשבים-משחקים בLOCAL AREA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.