פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר Quick Sort אתה מתכוון... אבל לזרוק לאוויר זה סבבה... מה עם מימוש תכלס ? תראה אלגו'....
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים Quick Sort אתה מתכוון... אבל לזרוק לאוויר זה סבבה... מה עם מימוש תכלס ? תראה אלגו'.... אממ שנייה .... ננסה משהו ... רגע ... Split(data)data_a =firist half data_b =second half Check if data_a and data_b is the same If yes spilt( data_a) and split (data_b) If no return number of splits. זה באופן כללי הרעיון המרכז..
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים סבבה אבל תאייר מעגל ממשי, ואז נוכל לסמלץ עליו בדיקה... 8)סבבה ...רק אתה יכול להגיד לי במה אני יכול להשתמש ?XOR ...COUNTER .. BUFFER ?את השוואות עושים ב XOR ...זה ברור כבר ..
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר בסוף פתרתי.. הכנתי לכל מצב אפשרי (4 כאלה) מעגל משערי AND אשר יוציאו "1" רק אם הכניסה היא אותו מצב. את כל המצבים חיברתי למקודד.... יש לי אבל בעיה אחרת ששברתי את הראש ולא הגעתי לאלגו'... אומרים לי ככה: בנה מעגל המקבל כקלט 8 כניסות I0.....I7, כל כניסה ברוחב 3 סיביות. המעגל יוציא כפלט את האיבר השני בגודלו. איך אני מפצח את זה ?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים נדמה לי שאפשר לעשות משהו כזה עם וריאציה על priority encoder/decoder - תחפש ברשת.
פורסם 2008 במרץ 2417 שנים תוצאה ראשונה בגוגל: http://tams-www.informatik.uni-hamburg.de/applets/hades/webdemos/10-gates/45-priority/priority42.html
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים מחבר בסדר... את השרטוט הפנימי גם אני הייתי יכול למצוא, התכוונתי לוריאציה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.