פורסם 2008 במרץ 1917 שנים גם לפיסיhttp://www.gamespot.com/pc/action/tomclancysendwar/index.html?tag=result;title;1
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אני צריך להפסיק להאמין לסימנים מתחת לסרטונים של GTמה שכן המשחק שנקבל למחשב יהיה פורט ואני לא יודע עד כמה הקטע של פקודות קוליות יעזור פה...
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים איזה קמצנים... כל כך קשה להכניס אותם למחשב? (שאלה רטורית) אין סיבה, ל360 יש מכלול VOIP מאוד מרשים מובנה, ומיקרופון לכל שלט. לקונסולה פקודות קוליות יכולות להיות מעניינות מאוד, למחשב אני מעדיף מכלול שליטה עם הרבה macro's למקלדת... מה שכן הם טוענים שבשונה מRSV זה באמת עובד הפעם
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים VOIP? מה זה משנה לפקודות קוליות הכל עובד בצורה מקומיתוהם כן יכלו להכניס את זה למחשב. מספר הגיימרים בלי מיקרופון עובד הוא כמעט מזערי וזה היה ממש מוסיף
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים הVOIP משולב אוט' בכל משחק ל360, זה מכלול מובנה שנמצא בSDK, הם פשוט קוראים מהאוגר. הכל כבר נמצא וקיים, התוכנה והחומרה - כן לPC אפשר להכניס את זה, אבל השאלה אם יש בזה צורך בכלל, לPS3 אין מיקרופונים בפריסה נרחבת, אני לא בטוח אם יש בכלל האמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.