עבור לתוכן

windowa עזרה דחופה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא

מה אני צריך לעשות...??

תודה מראש לעוזרים...!!

פורסם

אתה באמת צריך ללמוד לכתוב להתנסח ;)

אני מניח שמדובר על windows genuine advantage שהותקן אצלך כחלק מהעתקונים האוטומטיים.

הפתרון הוא לקנות מערכת הפעלה/רשיון חוקי/ת. :)

פורסם
  • מחבר

לפני חודש וחצי חודשים קניתי ת'מחשבים ואני ודוד שלי עשינו מערכת הפעלה אם רישיון חוקי וכן יכול להיות שלא התקנו הכול

פורסם

תרשום בדיוק מה שהוא רושם לך. תיהיה דייקן יותר ואנשים יוכלו לעזור לך!

בכל מקרה אם מופיע לך משהו מהמשפט הבא-" windows genuine advantage " אז...

עשית עידכונים של מיקרוסופט והם זיהו שהמערכת הפעלה שלך אינה חוקית!

כמה משתמשים מוגדרים אצלך במחשב... ? ?

פורסם

אם קנית מערכת הפעלה חוקית , החנות חייבת לתת דיסק התקנה מקורי עם רשיון חוקי .

פורסם
  • מחבר

לא קניתי את המחשב אם מערכת הפעלה שקניתי את המחשב נסעתי לדוד שלי כי לו היה מערכת הפעלה אז הוא כבר היתקין לי את המערכת..!

וזה רושם לי ככה בסרגל למטה אם כוכב כזה(ייתכן שנפעת מזיוף תוכנה) ושאני לוחץ על זה זה מתקין לי משהו ושאני לוחף הבא זה רושם לי (ההתקנה נכשלה ובקטן ההתקנה נכשלה העתקת הקבצים נכשלה [שגיאה: 0x80070003]

ובחלון רשום(מתקין יישום plug-in של windows genuine advantage

מה זה אומר??

פורסם

אוקיי... אבל זה שדוד שלך קנה WINDOWS חדש וקיבל עם זה SERIAL KEY, מבחינת מיקרוסופט זה לא אומר

שגם אתה רשאי להתקין עם SERIAL שלו !

מה שקרה התקנת ועשית עידכונים של מיקרוסופט וחלק מהעידכונים היו בטוח- windows genuine advantage

לכן אתה בבעיה...

אם מבעוד מועד התקנת במחשב עוד משתמשים(USERS) אז אולי יש לי פתרון בשבילך.!

פורסם
  • מחבר
אוקיי... אבל זה שדוד שלך קנה WINDOWS חדש וקיבל עם זה SERIAL KEY, מבחינת מיקרוסופט זה לא אומר

שגם אתה רשאי להתקין עם SERIAL שלו !

מה שקרה התקנת ועשית עידכונים של מיקרוסופט וחלק מהעידכונים היו בטוח- windows genuine advantage

לכן אתה בבעיה...

אם מבעוד מועד התקנת במחשב עוד משתמשים(USERS) אז אולי יש לי פתרון בשבילך.!

כן windows genuine advantage זה הבעייה

ומה הפתרון שלך בשבילי??

תודה לעוזרים...!!!

פורסם

מה שקרה זה שהעידכון חל על אותו משתמש שהוריד אותו לכן הייתי ממליץ לך להכנס למחשב בתור Administator ולמחוק את

המשתמש שעליו חל הבעיה .

ותמשיך לעבוד כרגיל ..

לחבר אחר קרה משהו דומה והמזל שהיה לו עוד משתמשים במחשב אחרת הוא היה אוכל אותה כי את המשתמש של עצמו הוא חסם לחלוטין !

פורסם
  • מחבר
מה שקרה זה שהעידכון חל על אותו משתמש שהוריד אותו לכן הייתי ממליץ לך להכנס למחשב בתור Administator ולמחוק את

המשתמש שעליו חל הבעיה .

ותמשיך לעבוד כרגיל ..

לחבר אחר קרה משהו דומה והמזל שהיה לו עוד משתמשים במחשב אחרת הוא היה אוכל אותה כי את המשתמש של עצמו הוא חסם לחלוטין !

אני נכנס למחשב בתור Administator ואין לי עוד משתמשים על המחשב יש לי רק guest שרשום מתחת (חשבון guest אינו פועל)

אויי איזה סיפור זה..!

פורסם

סתם רעיון.. תנסה להכנס במצב בטוח - SAFE MODE , ותיצור משתמש חדש ותעשה גם במסך של חשבונות משתמשים

שיופיע לך תפריט ה-WELLCOME SCRIN, ותראה אם זה יאפשר לך את הכניסה ולמצב במצב רגיל.

לא ניסיתי את זה אבל רעיון...

פורסם
  • מחבר

שמעו פתחתי עוד חשבון בשביל ליראות אם משהו יסתדר ואבל לא ועכשיו אני רוצה למחוק את החשבון שפתחתי איך אני מוחק אותו??

תודה..!

פורסם

אתה נכנס שוב בתור ADMINISTRATOR והולך לחשבונות משתמשים -בוחר את המשתמש שאתה רוצה למחוק

ופשוט עושה DELETE ACCOUNT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים