עבור לתוכן

למי שרוצה לראות מה ההבדלים של כל המעבדים שיצאו/עומדים לצאת כולל מחירים -~ כאן ~-

Featured Replies

פורסם

סימנתי את אלה שכדאי לכם לקנות אם אתם קונים מחשב למשחקים, בסביבות ה-1000-1300, אם יש לכם סבלנות חכו ל-Q9450 הכי משתלם הוא יהיה במחיר של ה-6600 עוד כמה זמן...

proccesorsyg7.jpg

ה-Q9XXX יוצאים באפריל אם אינני טועה, לא מציע לקנות לפני כי המחירים יהיו בשמיים... ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח

פורסם

סחתיין על ההשוואה. אגב, גם ה-Q9300 יהיה בחירה טובה מאוד. למי שלא מתכנן אוברקלוק קיצוני, אפילו עדיף מה-Q6600. ואין לשכוח שהמחירים ימשיכו ויתעדכנו, כך שהכדאיות עשויה להשתנות.

רק עם דבר אחד אני נוטה לא להסכים.

ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח

מעבדים לא מתקלקלים. הסיכוי הוא אפסי.

פורסם
  • מחבר

אני לא לוקח סיכונים שאני קונה מחשבים, תמיד הכל עם אחראיות...

אני לא יכול לחכות ל-Q9450 ! עם קצת OC יהיה לי מחשב חייתי... רציתי לקנות כבר אבל אני כל כך הרבה התלבטתי בין ה-E8400 לבין ה-6600 שהבנתי שהכי טוב לחכות ל-Q9450 , לא רוצה להתאכזב אחר כך, כמו שחבר שלי אומר - "עולם המחשבים עולם אכזר"... הוא כל כך צודק, אתה קונה מחשב אחרי חודש אתה מוצא מחשב יותר טוב באותו מחיר... :-\

פורסם

שכחת את המעבד הכי משתלם

Built using the 45nm node the rumored Q9100 would be the lowest-clocked Yorkfield - 2.33 GHz, compared to the 2,50 Ghz of the Q9300. Still coming with a 1333 MHz FSB the Q9100 would also boast no less than 12MB of L2 cache, double the amount found on the Q9300 but on par with the Q9450, Q9550, QX9650 and QX9770. Since the Q9300 has a suggested price tag of $266, a safe bet would see the Q9100 be cheaper, probably $224 or lower but for now that's all speculation. We're waiting on Intel now.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שכחת את המעבד הכי משתלם

:kopfpatsch:

בכל מקרה טוב ששמת תמונה איתו :xyxthumbs:

פורסם

ה9300 מסתמן כהמרובע ליבה הכי טוב כרגע

Qttp->שכחת את DOA

פורסם

אני לא יודע איפה אתה מוצא את המחירים האלו כי הכי זול שמצאתי לQ9450 זה 350 דולר..!?

פורסם

א.350 זה כנראה בגלל ההשקה (רק שלושה ימים)

ב. המחיר בדף זה בטח מחיר ל1000 יחידות

פורסם

Qttp->שכחת את DOA

במקרה הלא סביר של DOA, אני מוכן גם לשלוח אותו לחו"ל למימוש אחריות (כמובן בתנאי שהמחיר בקניה בחו"ל באמת זול משמעותית).

מעבד (מניסיון) הוא הרכיב שכמעט לעולם לא מתקלקל (גם זכרונות לא, אבל פה יש יותר סיכוי לבעיות תאימות משונות), ולכן דווקא על מעבד יש טעם להסתכן לפעמים ולקנות מחו"ל.

פורסם

האמת דווקא מעבד באמת הייתי קונה בחול אבל זכרונות זה כבר מוגזם

יותר מידי פעמים החלפתי זכרונות תקולים

פורסם

האמת דווקא מעבד באמת הייתי קונה בחול אבל זכרונות זה כבר מוגזם

יותר מידי פעמים החלפתי זכרונות תקולים

לי לא היו מקרים עם זכרונות תקולים ממש, אבל היו הרבה מקרים של בעיות תאימות ללוח כזה או אחר, לכן בהחלט לא הייתי קונה בחו"ל (ולמעשה הייתי קונה רק בחנות שבה יתאפשר לי לבדוק ברגע הקניה או לחילופין להחזיר ולהחליף עד שזה יעבוד בלי בעיות או חוסר נוחות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים