פורסם 2002 בפברואר 223 שנים זה לא מחשב, זה מטען חבלה. הם בטח חושבים לפוצץ לנו בתים בשיטה הזו . :AR15:
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מה קרה ??? יש להם מסך של COMPAL!!!!! זה COMPAQ אבל מיוצר ברפיח באחד מהבתים שנהרסו וגם כרטיס קול VIBRAtor 128 MB!!!!!!!! הם יצרו כרטיס קול אם 128 MB!!!!!!! זה DDR או SDRAM מחשב פצצה במחיר הוגן ... כבר לא מיצרים כאלה כי המפעל נהרס גם המעבדה שלא נהרסה מאפשרת שרות ! אולי זאת המעבדה הכימית שצה"ל הרס לפני שבועיים ?
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים כשהחאמאס אחלה גם מקלדת ב 3 שפות והבד לעכבר והכי חשוב שולחן מחשב ב 190ש"ח אחלה!
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים תהיו שמחים שהערבים דופקים את עצמםניראה כולם שם קונים חצי סילרון מתחלקים במעבד :AR15: :AR15:
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מה דעתכם על כך שאינטל תפתח FAB חדש במחנה הפליטים ג'בליה? ;D עלויות הייצור יהיו נמוכות בצורה מדהימה, וכך אנו - הקונים - נרוויח!
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מה דעתכם על כך שאינטל תפתח FAB חדש במחנה הפליטים ג'בליה? ;D עלויות הייצור יהיו נמוכות בצורה מדהימה, וכך אנו - הקונים - נרוויח! בתנאי ש-AMD יפתחו משהו דומה בג'נין או שכם :tomato:
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מה דעתכם על כך שאינטל תפתח FAB חדש במחנה הפליטים ג'בליה? ;D עלויות הייצור יהיו נמוכות בצורה מדהימה, וכך אנו - הקונים - נרוויח! בתנאי ש-AMD יפתחו משהו דומה בג'נין או שכם :tomato: והתנאי שלי לכך זה שCyrix יפתחו משהו דומה במחנה הפליטים בלטה.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אפשר לפתוח בעירק שוב פעם את חברת 3DFX כמה כסף הם יוכלו להרוויח..אני הייתי מוכר שמה את:voodoo 1voodoo2voodoo bansheeואם יש דגם ויתר מוצלח אז אותו
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אני רואה אותה עדיין..אם אתה לא רואה אתה יכול ללחוץ כמה פעמים לחצן ימני ו:show pictureואז זה יציג לך... אבל לא פעם אחת... כמה פעמים עד שתראה אותהאולי נפתח סניף ati בעזה??? ??? ???
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מישהו יודע למה אני לא מצליח לראות את המודעה ? האם מחקו את התמונה ?ניסיתי עכשיו, אצלי אפשר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.