עבור לתוכן

שאלה מסקרנת אותי ועוד רבים מה אתם מעדיפים? עכבר/מקלדת Vs שלט איכותי

Featured Replies

פורסם

שלום לכל העונים!

שאלה שמסקרנת אותי ועד רבים ואולי גם יצא מזה סקר חחה :)

רוב המשחקים שאנו משחקים במיוחד אלו שמסוג ה FPS (תקנו אותי אם אני טועה) קימים גם לPC/XBOX360/PS3

היום רכשתי לי שלט XBOX360 אלחוטי! : D (למחשב כמובן! מי שלא יודע זה מתאים גם)

התחלתי לשחק ממש כייף FIFA08 NBA PES8 NFS....

משחקי הפעולה יריות והעקשן מגוף ראשון האהובים עלי ביותר!

אחרי שנים שאני רגיל לשחק עם עכבר ומקלדת לשחק בשלט זה קצת שונה :o(וזה לא שחזרים כפתרים ופונקציות אולי ההפך)

ופה היתי רוצה לשאול אותכם מתוך סקרנות!

מה אתם מעדיפים?

האם היתם מוכנים לנסות?

האים זה נוח? או שזה בסך הכל עניין של הרגל? :) (במיוחד את אילו בעלי הקונסולות)

או שאין ויכוח ומשחקים מהסוג הזה זה רק עכבר ומקלדת? לגבי האחרים אולי ההפך...

לדעתי האישית זה נראה לי יותר עניין של הרגל אבל בואו נתן לאילו בעלי הנסיון לדבר. ;)

פורסם

אני עוף מוזר בקטע הזה, כי אני לא ממש אוהבת קונסולות (בלי קשר למגסון שהיה לי כשהייתי ילדה) ותמיד מעדיפה לשחק על PC. קניתי לפני זמן רב gamepad כזה של לוגיטק לחיבור לPC, ניסיתי אותו כמה פעמים ומאז הוא יושב בארון בודד וגלמוד עד שאחליט למכור אותו וזהו.

טוב לי עם עכבר ומקלדת. הדבר היחיד שאני אוהבת לשחק מחוץ ל-PC זה TEKKEN 3 על PS1 ולכן זו הקונסולה היחידה שיש לי בבית חוץ מגיימבוי שקיבלתי לפני כ-15 שנה.

פורסם

כיף לשחק בעזרת שלט במשחקי פלטפורמה הרפתקאות וספורט, בנוגע למשחקי fps אין בעולם תחליף למקלדת ועכבר.

פורסם
  • מחבר

גם אני אישית מושבע של משחקי PC!!

פורסם

האמת היא שב- 99.9% מהמשחקים שאני משחק (על המחשב כמובן) אני משחק עם עכבר+מקלדת, עם גיימפאד אני משחק פעם בהרבה זמן (חוץ מזה עכשיו אין לי גיימפאד... נתתי אותו לבן דוד שלי).

פורסם

הז'אנר היחיד הטוב לגיימפאד זה ספורט ופלטפורמה (אולי JRPG...או בשמו השני "יותר מידי תפריטים")

פורסם

משחקי FPS רק מקלדת ועכבר.

עם שלט זה נחמד אבל זה פשוט מדוייק ועדיף מקלדת ועכבר.

*** לא שיחקתי הרבה עם שלט אני בעיקר עם המקלדת אז אוליי התגובה שלי תהיה שונה מהרבה משתמשים פה.

פורסם

אני יש לי X360 ואני משחק הרבה משחקי פעולה ב360 ואני יכול להגיד בוודאות שאין תחליף לעכבר ומקלדת במשחקי פעולה.

פורסם

מבחינתי זה הרבה מאוד תלוי במשחק

חלק יותר כיף בעכבר ומקלדת חלק יותר כיף בגימפאד על סוגיו (SNES\גימקיוב\PS1-2\וכו)

וחלק עדיף ידית+נונצק של הWII

דווקה FPS משעממים לי אם עכבר ומקלדת

זה קל מידי

יצא לי לשחק רק קצת במטרואיד פריים 3 לWII -שהוא לא בדיוק FPS אבל מספיק קרוב לזה

ואהבתי את השליטה בו הרבה יותר ממקלדת ועכבר

פשוט גם בגלל הרטט וגם בגלל שהוא פחות מדויק וזה עושה את הכיוון ליותר מלחיץ וזה מה שאני רוצה בFPS

משחקי RTS אני מעדיף מקלדת ועכבר כמובן

פורסם

אני גם משחק מקלדת ועכבר במשחק top down shooter שנקרא infantry . שיחקתי גם ב continuum (שנקרא פעם subspace ) שהוא גם מאותו ג'אנר ומשחקים בו רק במקלדת. ההבדל העיקרי ששמתי לב אליו הוא שהמשחק עם העכבר פחות מעייף אולי בגלל שבsubspace יש הרבה עניין של מומנטום ושינוי זוויות חד ( נכנסים לזווית טובה יורים ובורחים). אחרי שעתיים של subspace נשברות לי העצבעות.

בקשר לשלטים של קונסולה הם טובים בעיקר למשחקי מכות. בFPS אי אפשר כלכך בלי עכבר ניסיתי אחד על PS2 של קרובים של אשתי והיה זוואה. אפשר לשחק אבל FPS עם השלט של הwii בקלות וזו הקונסולה היחידה שיש לי . אני עכשיו משחק SSBB (משחק מכות) עם שלט +נונצ'ק על הwii וניסיתי את השלט הקלאסי (דומה לשלט קונסולה סטנדרטי ) אבל לא הסתדרתי איתו כלכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים