פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אני לא מצליח להעביר פרטים מטופס ההרשמה לקובץ האקסס. ועברתי על זה המון פעמים אבל עדין רושם לי את אותה השגיאה הנה הקוד של הטופס: <html> <head> </head> <body bgcolor="#d8d8d8" dir="rtl"> <br> <form method="post" action="insert.asp"> <br> <u><a href="meida.html"> חזרה לדף הקודם </a></u> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="blue"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkgreen" size="4" face="guttman yad"><b><u> פרטי חובה </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center"> <td> שם פרטי: <input type="text" name="f_name"> </td> <td> שם משפחה: <input type="text" name="l_name"> </td> </tr> <tr align="center"> <td> גיל: <input type="text" name="age"> </td> <td> מספר זהות: <input type="text" name="id_num"> </td> </tr> <tr align="center"> <td> סיסמא: <br><input type="password" name="password"> </td> <td> אימות סיסמא: <input type="password" name="repassword"></td> </tr> </table> <br> <br> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="red"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkblue" size="4" face="guttman yad"><b><u> פרטים אישיים </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center"> <td> מספר טלפון <br><input type="text" name="phone_num"> </td> <td> דוא"ל <input type="text" name="email"> </td> </tr> <tr align="center"> <td> רחוב: <input type="text" name="street"> </td> <td> מספר בית:<br><input type="text" name="house_num"> </td> </tr> </table> <br> <br> <table align="center" border="2" bordercolor="green"> <tr align="center"> <td colspan="2" ><font color="darkred" size="4" face="guttman yad"><b><u> תוספות </u></b> </font></td> </tr> <tr align="center"> <td colspan="2"> <u> תוספות מיוחדות </u> <br><textarea name="special" cols="48" rows="6"> -פה כיתבו דברים שאין להם מקום בשאר הטופס- </textarea> </td> </tr> <tr align="center"> <td> <input type="submit" value="שלח"> </td> <td> <input type="reset" value="נקה"> </td> </tr> </table> <br> <u><a href="meida.html"> חזרה לדף הקודם </a></u> </body></html> הקוד בדף של האינסרט: <html><body dir="rtl" bgcolor="#d8d8d8"><% shem=Request.Form("f_name") mishpaha=Request.Form("l_name") gil=Request.Form("age") zehut=Request.Form("id_num") sisma=Request.Form("password") resisma=Request.Form("repassword") telephone=Request.Form("phone_num") doal=Request.Form("email") rehov=Request.Form("street") bait=Request.Form("house_num") note=Request.Form("special")%><% sq="insert into user_data (f_name,l_name,age,id_num,password,repassword,phone_num,email,street,house_num,special) values ('"&shem&"','"&mishpaha&"','"&gil&"','"&zehut&"','"&sisma&"','"&resisma&"','"&telephone&"','"&doal&"','"&rehov&"','"&bait&"','"¬e&"')" path=Server.mappath("user_data.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.Connection") con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path con.Execute sq%>הוספת בהצלחה את המשתמש ששמו<%=f %></body></html> השגיאה שנוצרת היא כזו סוג שגיאה:Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)Syntax error in INSERT INTO statement./Martin_taba/insert.asp, line 22 למי שצריך את התמונה שבאקסס http://img90.imageshack.us/img90/9264/accessak4.png רק אל תגידו לי תעשה בדרך אחרת או משהו, כי אסור לי. הקבצים הם בWROOT ונכנסתי גם דרך האייפי וגם דרך לוקאל הוסט קיצר בבקשה תוכלו לחפש/לתקן את השגיאה, אודה לכם מאד D:
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים תוסיף את זה מיד לאחר שאתה מגדיר את השאילתא:response.write(sq)response.end()ותרשום פה את מה שאתה רואה על המסך (זו השאילתא שהוא צריך לבצע).
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר טוב, אז ככה:חבר אמר לי לשנות לשורה הזוcon.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &pathאת השורה הזו שהייתה ליcon.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &pathכתוצאה זה רשם לי:סוג שגיאה:Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query./Martin_taba/insert.asp, line 21אז הכנסתי את השורות שנתת לי:וזה רשם לי insert into user_data (f_name,l_name,age,id_num,password,repassword,phone_num,email,street,house_num,special) values ('מרטין','פוקושבסקי','11','12223343','דדד','דדד','039508733','asli@asd.ad','מולכו','66','להלהלהלה')יענו זה רשם לי את הפרטים שהכנסתי בטופס.אז חשבתי שהוספתי תשורות במקום הלא נכון אז שמתי אותם אחרי הEXCUTE וזה רשם ליסוג שגיאה:Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query./Martin_taba/insert.asp, line 21ואחרי ששיניתי את השורה שחבר שלי נתן לי לשורה הקודמת שהייתה ליזה חזר על הבעיה ורשם לי:סוג שגיאה:Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)Syntax error in INSERT INTO statement./Martin_taba/insert.asp, line 21סליחה על החפירה
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים אז ככה..תשאיר את השורה:con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &pathוהבעיה היא במשפט ה-SQL, אתה מזין את 11 הפרמטרים לתוך הטבלה שלך בתור טקסט..האם במסד הנתונים (אקסס) השדות מוגדרים כטקסט?!שדה שמוגדר בטקסט יוכנס ע"י 'ערך'שדה שמוגדל כמספר יוכנס ע"י ערך (ללא גרש מקיפה)..שדה בוליאני (T/F) יוכנס כ- 0/1, או כ-true/false ללא גרש..מקווה שעזרתי..
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים והבעיה היא במשפט ה-SQL, אתה מזין את 11 הפרמטרים לתוך הטבלה שלך בתור טקסט.. האם במסד הנתונים (אקסס) השדות מוגדרים כטקסט?! זה לא ה-SQL הוא הראה תמונה של המסד שלו אם לא שמת לב:
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר חחח, סליחה על הנוביות אבל מה זה אומר הרשאות כתיבה,יעני הורדתי את האבטחה של האקסס אבל אני לא יודע לגבי הרשאות כתיבה...אתה מוכן להסביר?
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים טוב דבר ראשון אתה צריך לאשר את אפשרויות האבטחה המתקדמותאת זה אתה עושה בזה שאתה נכנס לתיקיה כלשהי ואז כלים->אפשרויות תיקיה->תצוגהואז תדאג שלא יהיה מסומן וי על שיתוף קבצים פשוט.אח"כ אתה לוחץ מקש ימיני על המסד שלך->מאפיינים->אבטחהאז בשמות קבוצות או משתמשים אתה צריך לראות משתמש שמתחיל ב: IUSR_ ואז שם המחשב שלךאם אין לך פשוט תלחץ הוספה ואז תוסיף אותו.ובסוף סמן בוי איפה שרשום כתיבה.אם אתה צריך עוד הסבר פשוט תגיד
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר חח, הווינדוס שלי באנגליתוחיפשתי משהו שקשור לshare files אבל לא ממש הופיע שם. תוכל לתרגם?לגבי המסד אין לי שם מאפיינים->אבטחה יש לי summery במקום. מה אני עושה במצב הזה?חחח... תודה רבה על העזרה אחי, ושוב מצטער על הנוביות ><"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.