עבור לתוכן

שאלה על יכולת של C#

Featured Replies

פורסם

1 תמצא את החלון הרוולנטי ע"י getwindow.

2 לא הבנתי.

3 תעשה hook למקשי המקלדת וכשלוחצים על איזה hotkey זה יתחיל לפעול ואחרי כמה זמן שאין שינויים (או שיש חיוויו ויזואלי שזה סיים) זה יעשה פוקוס של IE ותחיל לשלוח את ההודעות האלו.

אם זה מולטיפלייר וזה שולח מידע לאתר, אולי אפשר עם מנתח תעבורה לעבור ולראות איזה מידע זה שולח ולהשתמש בזה.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מסתבך עם הgetwindow הזה... אפשר פירוט ואפילו יותר טוב גם הדגמת קוד?

התכוונתי ב2 לזה שאמרו שאפשר למצוא פיקסל בודד במסך אז רציתי להבין עם התוכנה מזהה איזה צבע הפיקסל (למשל שחור או לבן)

ולא הבנתי את מה שאמרת ב3, או איך עושים את זה...

תודה על העזרה!

נ.ב

איך אני יכול להגדיר כל כמה זמן הוא יבדוק את הפיקסל??

פורסם

חפש דוגמאות קוד בגוגל. אתה יכול לעשות לולאה עם השהייה, או טיימר, או חוט נפרד, קיצר, צריך להבין איך כל מני דברים בחלונות עובדים...

פורסם
  • מחבר

טוב אני על סף ייאוש, הC# החליט שאני לא יכול להשתמש ב using System.Drawing; או ב using System.Windows.Forms; ואני חשבתי שזה לא יהיה מסובך מדי...טוב ננסהעוד טיפה... עזרה תתקבל בברכה!!!

תודה על כל העזרה exercise!!

פורסם

אני מניח שניסית לבנות את הפרוייקט בconsole application ובגלל זה אתה לא יכול להתשמש במחלקות הנ"ל.

פתח את זה כwindows application

פורסם
  • מחבר

טוב בגלל שבחיים שלי לא השתמשתי בwindows application אז רציתי לדעת איפה אני שם את התוכנית?? לא בform נכון???

ואם מישהו יכול לכתוב קטע קוד פשוט של מציאת החלון הרלוונטי ובדיקת אם צבע הפיקסל בX=10 Y=20 או משהו כזה הוא שחור...

בבקשה!!! זה ממש חשוב לי!!

תודה מראש וסליחה על הנוביות שלי...

פורסם
  • מחבר

טוב מישהו יכול בבקשה לכתוב לי תוכנית קצרה או לתת הוראות מפורטות שתבדוק כל נגיד שנייה 5 פיקסלים על המסך (בחלון אינטרנט) וברגע שאחד מהם לבן תשים את מספרו במערך (המס' מ1 עד 5) עד שכל הפיקסלים שחורים ואז התוכנית "תלחץ" על כל המס' במערך בהפרש של חצי שנייה נגיד...

תודה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים