עבור לתוכן

צריך הצעה לבניית משחק/תוכנה קטנה ב JAVA + מה דעתכם על האיקס עיגול שלי?

Featured Replies

פורסם

לא מזמן בניתי משחק איקס עיגול (איקס מיקס דריקס). אשמח אם תגידו מה דעתכם: קישור להורדה

איזה עוד משחקים אפשר לבנות באותו סגנון ב JAVA (משהוא לא מסובך מדיי ולא גדול מדיי עם בינה מלאכותית או בלי)?

פורסם

וואלה, יצא מגניב

אם יש לך ידע ב-Thread ו-KeyListener, תבנה איזה משחקון סנייק - זה אימון טוב

הנה דוגמא למה שאני בניתי לא מזמן [התחלתי ג'אווה השנה, כיתה י"א], קובץ JAR וגם קבצי JAVA

http://rapidshare.com/files/100308750/JWhite_Dot_Eating_Gray_Dots_1.0.rar.html

זה כתוב דיי מבולגן וחרא, אז אל תסתמך על מה שכתבתי אלא תכתוב מההתחלה לבד, זה לא קשה האמת

פורסם

לא מזמן בניתי משחק איקס עיגול (איקס מיקס דריקס). אשמח אם תגידו מה דעתכם: קישור להורדה

איזה עוד משחקים אפשר לבנות באותו סגנון ב JAVA (משהוא לא מסובך מדיי ולא גדול מדיי עם בינה מלאכותית או בלי)?

נחמד.. הצצתי בקוד מקור שצרפתה ושמתי לב שבCLASS של המחשב נגד המשתמש יש את השורה "x = randomNumber.nextInt(3);".. אני מכיר את השיטה אבל לא מבין מה המספר 3 אומר.. זה אומר שזה יחולל מספר רנדומלי שלם בין 1 ל3? פשוט אין מידע לגבי הפרמטר הזה בDOCS של JAVA6.0.

פורסם

למה אין ? הנה

פורסם
  • מחבר

נחמד.. הצצתי בקוד מקור שצרפתה ושמתי לב שבCLASS של המחשב נגד המשתמש יש את השורה "x = randomNumber.nextInt(3);".. אני מכיר את השיטה אבל לא מבין מה המספר 3 אומר.. זה אומר שזה יחולל מספר רנדומלי שלם בין 1 ל3? פשוט אין מידע לגבי הפרמטר הזה בDOCS של JAVA6.0.

כה זה אומר שזה יהיה בין 1 ל 3 או ל 2 אני לא זוכר בדיוק

שי אתה מכיר עוד שיטות לבנות את זה? אני תכוון במקום לעשות את זה רנדומלי

פורסם

אנגלית שפה קשה ? בכל מקרה, אהבתי את הטריק שיש במימוש של nextInt:

if ((n & -n) == n) // i.e., n is a power of 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים