עבור לתוכן

עזרה: הגדרות מתקדמות לכרטיס 8800GT

Featured Replies

פורסם

זה ידוע שתדירות רענון בכרטיסי מסך, אפילו ישנים מגיע לכיוון ה75-80 hz

בכרטיס שקניתי 8800GT , רשום באתר NVIDIA, הוא אמור להגיע עד ל-85HZ ברזולוציה ענקית ,מסך כפול whatever..

עכשיו, בגדרות הכרטיס יש לי אפשרות ל-60HZ בלבד.

מישהו יודע במה מדובר, ומה עליי לעשות ??

אני מפעיל מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט בעברית .

מחשב,

q6600 Quad 2.4

asus p5k

Leadtek Geforce 8800gt

4giga זכרון פנימי

המחשב עצמו , בנוי להחזיק כרטיסים וחומרה חזקה.

מקווה שתוכלו לעזור

פורסם

אני חושב שגם למסך זה קשור . למשל אם ברזולציות ענקיות המסך שלך תומך רק ב60 אפילו שהכרטיס מסך יכול יותר אז זה יתן לך עד 60. אבל תחכה לעוד תגובות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה שלך,

אני ביררתי על זה, ובדקתי, כרגע אני מריץ DUAL VIEW על צג טלויזיה 26 וLCD17 במסך 17 אינץ' ככל שהקטנתי את הרזולוציה בהגדרות של NVIDIA זה נתן לי יותר אפשרויות , ל75 הרץ.

אבל על צג 26, זה בעיה. כי הוא זקוק לרזולוציה ענקית עלל מנת להתאים את עצמו, והכרטיס לא מותאם לגדלים מהסוג הזה.

אבל לפחות עכשיו הבנתי, שזה קשור לגודל המסך שלך והרזולוציה המתאימה שבה אתה משתמש .

תדירות הרענון משתנה מרזולוציה לרזולוציה .

מקווה שזה יעזור לעוד אנשים בעתיד :)

לילה טוב

פורסם

דווקא המסקנה שלך ממש לא נכונה מכמה סיבות.

א. מסך LCD טלוויזיה 26" יהיה ב90% מהמקרים רזולוציה של 720P משמע 1376 על 720 , לא ממש רזולוציה גבוהה במיוחד

ב. זה קשור ישירות לתר הרענון שהמסך מאפשר פיזית, ולא לרזולוציה (שאין לה השפעה על תדר הרענון! חד וחלק - תקרא בהמשך למה)

ג. 95% ממסכי הLCD (ובערך 100% מהפשוטים ומהבינוניים - משמע לא דגמי ביצועים מיוחדים) מציגים ב60 הרץ נקודה סוף פסוק.

בניגוד למסכי CRT מסוימים שהיו מציגים גם בתדרים גבוהים יותר - רוב הLCDים מוגבלים ל60 הרץ.

בא נגיד גם שבLCD בניגוד לCRT שם הדבר היה יכול להעלות את רמת התצוגה משמעותית , בגלל דרך העבודה שלו (מומלץ לקרא אפילו את המאמר באתר שמסביר קצת בנושא למיטב זכרוני) - המשמעות היא נמוכה הרבה יותר עד אפסית.

גם אם הדרייבר של הכרטיס מסך שלך יאפשר ברזולוציות מסוימות להציג ביותר - לא תיהיה לזה משמעות ברגע שהסיגנל יגיע למסך.

צריך לעבוד בתדר הטבעי כדי שלא יהיה מצב שאפילו תאבד מאיכות התמונה.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים