פורסם 2008 במרץ 1617 שנים טוב קודם כל אני יודע שהכותרת לא ברורה אז אם למישהו יש כותרת חלופית שיציעה... באיזה תוכנה (תיכנות) אפשר לבנות תוכנית שתשפיע על FLASH באינטרנט (שזה כמו קובץ פלאש רגיל לא?) אם מישהו לא הבין את השאלה שיגיד ואני יסביר שנית... תודה
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים לפי מה שאני יודע סרטוני פלאש אפשר לעשות רק באמצעות בתוכנה Adobe Flashולשלב את הפלט בתוך דף אינטרנטמה שכן - סרטון פךאש יודע לקבל פרמטרים מהאתר ולפי הפרמטרים להציג דברים שוניםאבל כלל התכנות של הפלאש ומה שהוא יעשה לפי כל פרמטר נמצא בתוך התכנות ב Adobe Flash
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים אתה לא יכול לתכנת קובץ פלאש סגור (SWF), התכנות עצמו (action script) נעשה בתוך קובץ הפלאש.אתה יכול להחיל על הקובץ פקודות מסויימות, אבל זה לא ישנה את הפלאש עצמו.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים הפרמטרים היחידים שהקובץ SWF מקבל מהאתר (או במקרים רבים אחרים- נגן הפלאש) זה רק מיקום וגודלקובץ הSWF הוא סגור ואין דרך להשפיע עליו חוץ מהאפשרויות בתפריט קליק ימניאם אתה רוצה להוריד ולערוך SWF זה דורש כבר פריצה לקובץ
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים לא ניסיתי את זה אבל כמעט בטוח שיש דרך להעביר פרמטרים שישפיעו על מהלך האנימציה והריצה של פלאשhttp://www.tutorialized.com/tutorial/Pass-Parameters-into-your-Flash-File-at-runtime/2869בכל מקרה - חוץ מזה אין שום דבר אחר שיכול להשפיע.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר נראה לי שלא הבנתם אותי...אני לא רוצה לשנות את הקובץ פלאש.. אני רוצה נגיד שבמשחק פלאש: ילחץ FIRE כל פעם שהוא מזהה חייל בנוקדה X (לדוגמה)אפשרי לעשות דבר כזה בתוכנה כלשהי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.