עבור לתוכן

מבקש חו"ד על המפרט הבא 4700 ש"ח - ללא מסך, לסרטים ומשחקים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מאווררים הם זולים וקלים להחלפה, זאת לא צריכה להיות הדאגה העיקרית שלך.

תודה, הפנמתי.

עכשיו ההתלבטות שלי מצטמצמת לשני המפרטים הבאים, אחרי ששיניתי את המעבד ל- E8400 ואת הלוח החלפתי ל- DS3L.

הראשון מפנדה:

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 1,190 ש"ח

Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 485 ש"ח

Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 4-4-4-12 295 ש"ח

Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 385 ש"ח

Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem 149 ש"ח

Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue w/No Psu 245 ש"ח

Seasonic M12II-430 Active PFC 430W 395 ש"ח

Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP 1,270 ש"ח

סה"כ 4534 (אחרי תוספת 120 ש"ח להרכבה)

השני מ- TMS אחרי השינויים מהמפרט שהביאו לי כאן:

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ₪1029

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ₪466

מארז:

Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black

כמות: 1 - מחיר: ₪190

ספק כוח:

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

כמות: 1 - מחיר: ₪455

זיכרון:

Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5

כמות: 1 - מחיר: ₪220

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ₪371

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי

כמות: 1 - מחיר: ₪1152

כונן אופטי:

Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20

כמות: 1 - מחיר: ₪137

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ₪5

סה"כ: ₪4025

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪3945

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/8h51bgfw

טוב על פניו מפרט כמעט זהה בהפרש של 500 ש"ח. השאלה אם שווה לשלם את ה"פרמיה" הזו עבור שירותי מעבדה קרובים יותר (קיסריה לעומת הרצליה, גר בחדרה).

פורסם

נראה סבבה, רק אישית הייתי יורד לEnermax Liberty 400W ומשפר את המארז, אבל זה לא חובה וכמובן תתחדש ;D!

וד"א אני אישית חייב לומר שTMS מניסיוני האישי הם חנות מצוינת! השירות אדיב ומקצועי, הליווי בזמן ההזמנה מצוין והמחירים נוחים, פשוט תענוג לקנות מהם.

פורסם
  • מחבר

נראה סבבה, רק אישית הייתי יורד לEnermax Liberty 400W ומשפר את המארז, אבל זה לא חובה וכמובן תתחדש ;D!

היי, איך היית משפר את המארז? אני אודה לך אם תוכל להיות ספציפי. האם ה- Enermax עדיף על פני ה- HEC?

ובנוסף - האם יש צורך להוסיף קירור נוסף למעבד / מארז?

כמה כדאי לדעתך לשלם יותר לפנדה? אני חושב שבהפרש של 300 ש"ח הייתי קונה מהם אבל 500 זה משמעותי ביותר.

פורסם

היי, איך היית משפר את המארז? אני אודה לך אם תוכל להיות ספציפי. האם ה- Enermax עדיף על פני ה- HEC?

ובנוסף - האם יש צורך להוסיף קירור נוסף למעבד / מארז?

כמה כדאי לדעתך לשלם יותר לפנדה? אני חושב שבהפרש של 300 ש"ח הייתי קונה מהם אבל 500 זה משמעותי ביותר.

לדעתי TMS עדיפים אבל אני חייב לומר שלי אישית אין ניסיון עם פנדה והם אמורים להיות בסדר.

בנוגע לקירור, לא יזיק להוסיף קצת קירור למעבד דוגמת הarctic cooling freezer 7 pro שעולה כ120 ש"ח.

האנרמקס ליברטי 400 הוא מאד מאד איכותי, יציב, יחזיק את המפרט בקלות והוא עולה 370~ ש"ח שחוסך לך מספיק בשביל לקנות את הקירור.

בנוגע למארז עכשיו בדקתי טיפה לעומת והביקורות עליו דיי מחמיאות אז אולי לא צריך לשנות אותו אחרי הכל :)(למרות שלדעתי הוא נראה קצת משעמם ;)).

פורסם
  • מחבר

לדעתי TMS עדיפים אבל אני חייב לומר שלי אישית אין ניסיון עם פנדה והם אמורים להיות בסדר.

בנוגע לקירור, לא יזיק להוסיף קצת קירור למעבד דוגמת הarctic cooling freezer 7 pro שעולה כ120 ש"ח.

האנרמקס ליברטי 400 הוא מאד מאד איכותי, יציב, יחזיק את המפרט בקלות והוא עולה 370~ ש"ח שחוסך לך מספיק בשביל לקנות את הקירור.

בנוגע למארז עכשיו בדקתי טיפה לעומת והביקורות עליו דיי מחמיאות אז אולי לא צריך לשנות אותו אחרי הכל :)(למרות שלדעתי הוא נראה קצת משעמם ;)).

תודה רבה על העזרה, וכמובן לכל מי שהגיב.

התקשרתי ל TMS, הם אישרו את המפרט ואת ההמלצה להחליף ל - Enermax ואולי להוסיף קירור. אחרי ההחלפה של הספק כח המחיר הכולל 3934, שזה כבר הפרש של 600 ש"ח. כנראה שנלך על זה.

פורסם

מזל טוב :xyxthumbs:.

פורסם
  • מחבר

מזל טוב :xyxthumbs:.

תודה :-)

ושאלה אחרונה - ראיתי בשרשור הנ"ל

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325815.0

את ההודעה בסוף העמוד של hw_joe ורציתי לשאול אם ההערה רלוונטית גם לגבי המפרט שלי. האם אפשר להחליף את ה- Enermax ב- FSP הזול ממנו? ומה ז"א יתרון במודולריות?

פורסם

תודה :-)

ושאלה אחרונה - ראיתי בשרשור הנ"ל

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325815.0

את ההודעה בסוף העמוד של hw_joe ורציתי לשאול אם ההערה רלוונטית גם לגבי המפרט שלי. האם אפשר להחליף את ה- Enermax ב- FSP הזול ממנו? ומה ז"א יתרון במודולריות?

לדעתי, לא.

התקציב מאפשר והמפרט שלך חזק יותר.

אם אתה מחפש להוריד את העלות אני חושב שהPSU הוא לא הדבר הנכון לירידה.

ומודלוריות אומר שאתה יכול לחבר רק את הכבלים שאתה צריך ושלא יהיו אקסטרות שמפריעות לזרימת האוויר במארז וסתם לנוחות ויופי.

עריכה: אתה יכול לשלוח לו הודעה פרטית שייסתכל על המפרט אם אתה רוצה, אני לא אפגע ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים