עבור לתוכן

מבקש חו"ד על המפרט הבא 4700 ש"ח - ללא מסך, לסרטים ומשחקים.

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד לסרטים ומשחקים (על מסך 22 אינץ').. התקציב שלי 4500 ש"ח הצעות חלופיות יתקבלו בברכה כיוון שנראה לי שהמפרט יקר לעומת הצעות שכבר הביאו כאן.

http://img296.imageshack.us/my.php?image=scanlo8.jpg

פורסם

טוב אז ככה אני רואה שיש לך בהזמנה ספק HEC 400TRT ואני פשוט בטוח שהוא לא יוכל להחזיק תמחשב הזה אז אני מציע תוסיף עוד קצת כסף ותיקנה תספק הזה http://skypc.co.il/pl_product~W0103R~24~0.htm שיתן לך תתמורה הכי טובה וללא ספק יחזיק לך תמחשב כמו שצריך גם בעומס מלא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה אני רואה שיש לך בהזמנה ספק HEC 400TRT ואני פשוט בטוח שהוא לא יוכל להחזיק תמחשב הזה אז אני מציע תוסיף עוד קצת כסף ותיקנה תספק הזה http://skypc.co.il/pl_product~W0103R~24~0.htm שיתן לך תתמורה הכי טובה וללא ספק יחזיק לך תמחשב כמו שצריך גם בעומס מלא :xyxthumbs:

תודה על ההערה, אבל האמת באמת דרוש 600W ?

אשמח גם לחוות דעת על שאר המפרט והצעות מהנציגים פה של החנויות

פורסם

HEC 400 על Q6600+8800GT זה לא שילוב מוצלח כ"כ..

כמו כן שים לב לעניין האחריות, מניסיוני תקלות צצות לאחר השנה הראשונה - לכן חשוב שתיהיה לך אחריות מלאה ליותר משנה אחת.

היום לדעתי הE8400 ייתן תוצאות טובות יותר בשימושי גיימינג. בQ6600 לא תנצל את ה4 ליבות במקביל, כן הייתי משדרג ל4GB זיכרון - המחירים היום ממש ירדו.

פורסם

ה400TRT דווקא כן יכול להחזיק לו את המערכת, אולי זה לא הספק האידיאלי, אבל הוא לא יסרס אותו והוא יכול להשתמש בו, כמובן שלא ממליצים עליו ברגע שיש מערכת כזאת חזקה, אבל הוא עדיין אופציה (למרות שאין לי מושג איך כולכם החלטתם שזה הספק שהוצא לו, כתוב סך הכל שזה של HEC, לא כתוב כמות W).

בכל מקרה בניתי לך מפרט די מקביל למפרט שהצגת לנו פה רק עם ספק ומארז שונים, ספק הרבה יותר חזק שיתאים לך יותר

וגם על הדרך יצא לך יותר זול.

לא ממש נתת לנו תקציב למה שאתה רוצה, אם תתן את הדרישות שלך וכמה אתה מוכן להשקיע אולי נוכל להתאים לך משהו אחר.

ובקשר להמלצות מנציגי החנויות, תפנה אליהם בפרטי..

המפרט שלי הוא זה:

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo

כמות: 1 - מחיר: ¤1298

לוח אם:

Gigabyte GA-EP35-DS3

כמות: 1 - מחיר: ¤568

מארז:

Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black

כמות: 1 - מחיר: ¤190

ספק כוח:

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

כמות: 1 - מחיר: ¤455

זיכרון:

Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤240

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤371

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤1152

כונן אופטי:

LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤172

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤4451

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4362

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/lf6kj49w

פורסם

יש סיכוי טוב מאד שהספק יחזיק.

600W זאת הגזמה מטורפת ובזבזנית, אבל בכל מקרה תדע שיכול להיות שאם תרצה לעשות אוברקלוק אז חוסר יציבות יכול להגיע מהספק.

ואם אתה בוחר לשדרג אני חושב שהEnermax Liberty 400W יחזיק את זה טוב מאד.

פורסם

לא בדקתי מחירים, אבל ממה שאני כן זוכר החנות מאוד יקרה !!

מעבד Q6600 באריזת BOX נמכר בכ-1250שקלים ואצלך גם הלוח יקר וזה עוד ללא מע"מ, בתמחור הסופי נראה לי יקר.

לגבי הספק הייתי לוקח ספק של 550W ויושן בשקט שמחר אם תוסיף עוד כונן או מאוררים או תרצה OC קטן לא תוגבל.

פורסם
  • מחבר

ה400TRT דווקא כן יכול להחזיק לו את המערכת, אולי זה לא הספק האידיאלי, אבל הוא לא יסרס אותו והוא יכול להשתמש בו, כמובן שלא ממליצים עליו ברגע שיש מערכת כזאת חזקה, אבל הוא עדיין אופציה (למרות שאין לי מושג איך כולכם החלטתם שזה הספק שהוצא לו, כתוב סך הכל שזה של HEC, לא כתוב כמות W).

בכל מקרה בניתי לך מפרט די מקביל למפרט שהצגת לנו פה רק עם ספק ומארז שונים, ספק הרבה יותר חזק שיתאים לך יותר

וגם על הדרך יצא לך יותר זול.

לא ממש נתת לנו תקציב למה שאתה רוצה, אם תתן את הדרישות שלך וכמה אתה מוכן להשקיע אולי נוכל להתאים לך משהו אחר.

ובקשר להמלצות מנציגי החנויות, תפנה אליהם בפרטי..

המפרט שלי הוא זה:

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo

כמות: 1 - מחיר: ¤1298

לוח אם:

Gigabyte GA-EP35-DS3

כמות: 1 - מחיר: ¤568

מארז:

Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black

כמות: 1 - מחיר: ¤190

ספק כוח:

Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

כמות: 1 - מחיר: ¤455

זיכרון:

Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤240

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤371

כרטיס מסך:

Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤1152

כונן אופטי:

LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤172

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤4451

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4362

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/lf6kj49w

היי תודה על ההתייחסות, וכעת לכמה שאלות:

1) מה ההבדל בין הכרטיס מסך שצירפת לעומת הכרטיס מסך המקביל nx88t512hp? מה צורת הקירור בכל אחד מהכרטיסים?

2) אולי עדיף 9600GT ? אני בסה"כ גיימר חובבן ולא גיימר מושבע, ואני מתכוון לשחק אבל לא חשובות לי שההגדרות יהיו במקסימום של המקסימום. מה שחשוב לי ולא הצלחתי עדיין להבין אם ה- 9600GT יתאים לרזולוציות גבוהות של מסכי 22 אינץ'. לגבי סרטים אני מניח שאני פשוט אחבר לטלויזיה.

אגב התקציב שלי זהה למה שרשמת, כלומר 4500 ש"ח מקסימום. במקרה של TMS אכן הצעה משתלמת, פשוט מרתיע אותי המרחק מהמעבדה בהרצליה (גר בחדרה).

פורסם

HEC 400 יחזיק בוודאות, אך הוא לא אידאלי.

מה שכן - מארז 6A19 מכיל בתוכו מאוורר 1, הייתי מוסיף בחום (או יותר נכון בקור רב :lol:) עוד 120MM אחד בשביל איוורור טוב יותר.

ואם כבר אז 6A21, שם הדלת הקדמית לא נשברת בקלות מכל נגיעה 'בטעות' עם הרגל.

פורסם
  • מחבר

לגבי שאלה מס' 1 עכשיו שמתי לב שמדובר באותו כרטיס בעצם והוא מקורר באמצעות מאוורר ... האם אין כרטיסי 8800GT שמקוררים בלי מאוורר?

פורסם

איזה טימטום אני רואה בפורם הזה אנשים אתם מטומטמים!!!! ואני גם יוכיח לכם שאתם כאלה הבנאדם ביקש הערות לגבי המיפרט לכן נתתי לו הערה הספק HEC 400TRT אכן מצויין אבל לא למערכות כאלו וגם כן הTHERMALTAKE 600W הוא כולל 4 מסילות שכל אחת מהן כוללת 48A בקיצור זה אחד הספקים הטובים בשוק וגם יש לו 85 אחוז נצילות לעומת הCROSAIR שיש לו רק 80 אחוז נצילות וגם כן מה עם הוא יוסיף 30 שקל מיסכנים ויקבל תספק הזה זה לא שווה נכון ? עדיף לחסוך ת30 שקל על פיצה אני צודק ?

וגם כן הספק הזה יכול להיות השקעה לעתיד אז תפסיקו לז""ן לי ולו תשכל אתם לא יודעים כלום וסתם בוחרים חלקים למיפרט ומציעים כל מיני שטויות וזה לא הולך ככה תהנו לבנאדם עם אתם באמת יודעים. לאיזו רמה הפורם הזה נפל :kopfpatsch:

פורסם

Arty המפרטים שאני רואה אותך בונה בפורום הם גרועים מאד בלשון המעטה, מעבדי AMD לא טובים בימינו, תפסיק להשתמש בהם.

Radeon טוב רק אם אין תקציב ל9600, 3870X2 לא שווה יותר מ1600 תפסיק לשים אותו.

אין שום צורך בספק 600W למפרט הזה ועדיף לחסוך את הכסף.

פורסם

לגבי שאלה מס' 1 עכשיו שמתי לב שמדובר באותו כרטיס בעצם והוא מקורר באמצעות מאוורר ... האם אין כרטיסי 8800GT שמקוררים בלי מאוורר?

יש גירסת קירור פאסיבי אבל הכרטיס יהיה לוהט.... לא כדאי... יש גירסאות של GT עם קירור טוב ושקט. אל תדאג לזה.

פורסם
  • מחבר

יש גירסת קירור פאסיבי אבל הכרטיס יהיה לוהט.... לא כדאי... יש גירסאות של GT עם קירור טוב ושקט. אל תדאג לזה.

אני לא מודאג מהקירור עצמו. פשוט מאוורר על הכרטיס יכול להיות כאב ראש אם הוא מתקלקל, במיוחד אחרי תקופת האחריות. לא?

פורסם

מאווררים הם זולים וקלים להחלפה, זאת לא צריכה להיות הדאגה העיקרית שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים