פורסם 2008 במרץ 1617 שנים יש לי דף HTML שדרכו אני מחפש שם משפחה שנמצא במסד הנתוניםזה קוד דף ה-ASP: <html><body background="images\850.gif" dir="rtl"><%fname=Request.Form("familyname")sq="select * from personal_data where sname='"&"fname"&"'path=server.mappath("data/db1.mdb")set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &pathset R= con.Execute (sq)Response.write "<body dir=rtl>"Response.write "<br>רשימת שמות משפחה"Response.write "<table> <tr>"Response.write "<td> שם משפחה </td>"Response.write "</tr>"do until R.eof Response.write "<tr><td>" & R.fields ("familyname") & "</td> </tr>" R.movenextloop Response.write "</table> " Response.write "</body>"%></body></html>זאת השגיאה שאני מקבל:Error Type:Microsoft VBScript compilation (0x800A0409)Unterminated string constant/shirionsite/w.asp, line 5, column 57sq="select * from personal_data where sname='"&"fname"&"'מה הבעיה לא הבנתיתודה רבה יום טוב
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר ועכשיו אני מקבל את השגיאה: Error Type:Microsoft JET Database Engine (0x80040E10)No value given for one or more required parameters./shirionsite/w.asp, line 13
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר לא זה לא עובד גם ככה והשגיאה מדברת על כך שלא ניתן ערך לאחד מהמשתנים אבל אני לא מבין לאיזה
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים אני מציע לך להוסיף options explicit בשביל לעבוד יותר נכון. הגדרת המשתנים ע"י Dimים. Set לR בתור RecordSet. תעבוד עם ADO Command בשביל למנוע SQL Injections.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר שאלתי מה השגיאה הזאת אומרתלא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים.כשאני כן מכניס את הערך בדף החיפושומה הבעיה אם ככה בקובת בלי הצעות לייעול אני עובד עם ספר מסוים מהבית ספר בלי DIM ודברים כאלהמשפט ה-SQL הוא בדיוק כמו שמופיע בספר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.