עבור לתוכן

מדריך להרכבת לוח-אם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת לוח-אם מידגם GIGABYTE GA-M61SME-S2 או כל מדריך אחר שקשור להרכבת לוח-אם

תודה!!!!!!!! :xyxthumbs:

פורסם

יש פה בפורום את המדריך על החיבורים, הוא מסביר לך הכל. בכלמקרה עם הלוח אם מצורף חוברת מפורטת כדאי להשתמש בה.

אם אתה נתקל בבעיות ספצפיות\יש לך שאלות ספצפיות על חיבורים מסוימים תדווח נשמח לעזור...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מעונין להחליף את לוח-האם שלי איזה לוח-אם מתאים למעבד amd athlon 4800+x2 + קרור מעבד arctic cooling freezer pro 64 ואיזה חברה עדיפה gigabyte או asus?

פורסם

אהה אז אתה בעצם רוצה לפרק את הלוח אם שכתבת מקודם ולהרכיב אחד אחר?

בכלמקרה תן תקציב ושימושים שנדע לאיזה כיוון להמליץ לך..

אגב גם מומלץ לך לשנות כותרת בהתאם..

פורסם
  • מחבר

התקציב עד 500 ש"ח ומיועד בעיקר למישחקים והאים ממולץ לשדרג מה 4800+ ל5400x2

פורסם

אם אתה כבר משדרג מעבד הייתי ממליץ להחליף למעבדי אינטל

אם אתה מחפש לוח אם לAMD- אם אתה רוצה לוח עם אפשרות שדרוג טובה לעתיד (תמיכה מלאה בפנמון) יש את האסוס M3A78 או M3N78 עם הצ'יפסט החדשים שמאפשרים שילוב כ מסך היברדים..כל הקטע עם הכ מסך ההברדים די חדש אז אין ככ סיקורים כמה באמת הם באמת שווים, הלוחות יעלו בסביבות ה500.

אם אתה רוצה לוח יותר זול יש את הלוחות מבוססים 690G של ג'יגהביט ב380 שקל בערך. (ד"א גם הם תומכים בפנמון אבל הHT שלהם יותר איטי,בעברית פשוטה-המעבד יעבוד יותר לאט)

אם אתה רוצה עזרה יותר ספציפית על איזה מהלוחות לבחור כדאי לך לשנות את הנושא בהתאם\לפחות נושא חדש עם כותרת בסגנון של "צריך עזרה בבחירת לוח אם עד 500 ש"ח" וגם כדאי שתכתוב גם מה הזכרונות שיש לך ומה הכ מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים