פורסם 2008 במרץ 1517 שנים אתמול חיברו לי את שני המחשבים בבית למודם B-Focus 312+ דרך ראוטר של אדימקס שאני לא זוכר את הדגם שלו. חוץ מזה שמהירות האינטרנט מזוויעה יש לי בעיה עם הורדות ב uTorrent. אני חושב שהבעיה היא עם הפורטים כיוון שההגדרות של המודם וה IP של המחשב שונו. החיגן עכשיו הוא פנימי והצודם בעצם מחובר כל הזמן. בבדיקה כתוב שהפורטים כנראה לא פתוחים, יש הבדל בפתיחת הפורטים, ואיך עושים את זה?
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים תכנס ל:http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htmותמצא את הדגם שלךיש שם מדריכים לכל תוכנה.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים כאשר אתה יוצר את החוק של הפניית פורטים אתה צריך להגדיר אותו על המחשב שלך לפי IP שלו.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר כאשר אתה יוצר את החוק של הפניית פורטים אתה צריך להגדיר אותו על המחשב שלך לפי IP שלו.מה זאת אומרת יוצר את החוק של הפניית פורטים?
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים כאשר אתה רוצה "לפתוח" פורטים למחשב מסויים ברשת אתה צריך להגדיר מהם הפורטים ולאיזה מחשב הם מיועדים שזה בעצם אותו החוק בהגדרות של הנתב.יש לך הסבר מפורט באתר שהבאתי להכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.