עבור לתוכן

סדרת 8 של NVIDIA מול ATI לחיבור מחשב לטלויזיה.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כרטיס המסך שלי הוא 8600GT של נוידיה. סה"כ למשחקים הוא בינתיים מחזיק לי מעמד לא רע בכלל. הבעיה היא בחיבור לטלויזיה.

בהתחלה הכל עבד מצויין, חיברתי בכבל SVIDEO את המחשב לטלויזיה וראו מעולה. אחרי כמה חודשים פתאום זה הפסיק לעבוד לי, ויותר מזה כל פעם שאני מנסה להגדיר מצב CLONE אז המחשב נתקע וקורס. (ניסיתי הכל, דרייברים חדשים, ישנים, כלום לא עובד. ממה שמצאתי בגוגל אז הבעיה הזאת קיימת.)

ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שבכלל יש הרבה בעיות בכרטיסים של NVIDIA לגבי חיבור לטלויזיה, למשל שרואים רק בשחור לבן ואי אפשר לתקן את זה.

גם הבנתי שבסדרת 8 אין שום אפשרות של FULL SCREEN, מה שהרגיז הרבה מאוד אנשים שקנו כרטיסים מהסדרה הזאת גם כדי שישמש לחיבור לטלויזיה ואז גילו שהאופציה הזאת בוטלה.

אז עכשיו אני חושב לקנות כרטיס חזק במילא כשידרוג בשביל משחקים, השאלה על מה כדאי ללכת?

חשבתי ללכת על ה8800GT שהוא כמובן מאוד מומלץ, אבל לא בא לי להוציא 1000שח ושוב פעם להתקע עם כרטיס שלא יכול לשמש לי לצפיה בטלויזיה.

הבנתי שכרטיסים של ATI בעקרון טובים יותר בשביל צפיה בטלויזיה, אבל מצד שני הבנתי שבכלל יש להם בעיות ידועות עם דרייברים.

ואולי ה9600GT עדיף? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי התייחסות לזה.

אם מישהו יוכל לענות לי מנסיון שלו אני אשמח מאוד - תודה.

פורסם

מוזר...אני מציע לך לנסות לחפור עוד קצת ברשת...ולשלוח מייל חריף לחברה...

נראה לי קצת מוזר שכרטיס שכזה לא "מסתדר" עם טלויזיה...נסה אולי חיבורים אחרים...

פורסם

מהנסיון שלי רואים טוב יותר עם כרטיסים של ATI (בחיבור S-VIDEO)

אם אני אשדרג כרטיס מסך, אז זה יהיה 3870, אפילו שהוא פחות טוב מ-8800GT.

רק בגלל הטלויזיה. :-\

פורסם
  • מחבר

זהו שמה שמוזר שאיזה חודשיים שלוש הכל עבד מצויין ופתאום זה הפסיק לעבוד.

הבנתי גם שNVIDIA ביטלו בכרטיסים של סדרת 8 את האופציה של full screen mirror (מה שזה לא יהיה בדיוק), אז אין לי מושג אם זה קשור לזה או לא.

---

מהנסיון שלי רואים טוב יותר עם כרטיסים של ATI (בחיבור S-VIDEO)

זה הבדל ממש משמעותי? ויש לך מושג אם זה באמת רק בSVIDEO או גם בחיבורים יותר מקצועיים כמו HDMI?

גם אני נוטה לעבור לATI רק בגלל כל הבעיות ששמעתי עליהן לגבי NVIDIA וחיבור לטלויזיה, די חבל בגלל שעכשיו יש לNVIDIA כרטיסים ממש חזקים ובמחיר ממש טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים