פורסם 2008 במרץ 1517 שנים שלום קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון...אבל זה נראה הכי מתאיםאז ככה לפני כמה שבועות החלפתי לוח ומעבד טובים יותר ..ואז המחשב התחיל להתקע לי איך שהוידוס עלהאחרי שכבר לא ידעתי מה לעשות חזרתי ללוח ולמעבד הישן(כול ההחלפות אני לא מפרמט) כמובן שהבעיה המשיכהבדקתי טמפרטורות ובאמת הם היו גבוהות אז מסתבר שלא היה לי משחה טרמית על המעבד עכשו אחרי שמרחתי משחה והטמפרטורות עומדות על 40 -49הבעיה ממשיכה לאחר עבודה של 5 עד 10 דקות המחשב עושה ריסט יש למישהו עצה מה זה יכול להיות או איך אני יכול לדעת מה הבעיה אני אין לי מושג מה לעשות כבראשמח על מי שיעזור ...תודה מראש!אגב הלוח הישן יותר הוא אינטל d915gux עם מעבד פנטיום 4 3.00 ghzהחדש הוא לוח asus p5vd2mx מעבד intel d core2זיכרונות של 512 ddr2מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים באילו מצבים זה עושה את האתחול ? גם שהמחשב לא עושה כלום או רק שאתה עובד \ משחק ? האם יש תוכנה מסויימת או דפוס פעולה שגורם לזה ?בדקת שהזיכרון תקין ? יש תוכנה חינמית שנקראת MEMTEST - אתה יכול להוריד אותה בלינק הבא http://www.memtest86.com/memtest86-3.4a.iso.zipתצרוב את זה כ BOOT CD ותריץ את התוכנה לפחות שעתיים.תנסה לתת יותר פרטים
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר בכיף אני יתן יותר פרטים רק אני לא יודע איזהאין דפוס פעולה זה יכול להיות אינטרנט או וינאמפ שלא לדבר על משחק זה נראה כאילו כמה פעולות פשוטות מעמיסות עלו והוא עושה ריסט
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים אם אתה מדליק את המחשב ולא עושה כלוםנותן לא להשאר ב XP אפילו ללא שומר מסך , הוא גם נתקע אחרי 5-10 דקות או שהוא ממשיך לתפקד (עכבר זז, מקלדת מגיבה וכו') ?תנסה גם להכנס ל MSCONFIG וב STARTUP לעשות DISABLE ALLאולי יש איזו שהיא תוכנה שעולה עם המחשב ו"עוזרת" לו להתקע
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים מחבר אם נגיד אני מפעיל תמחשב ולא נוגע בו הוא יכול להגיב משהו כמו שעה חצי שעהואני גם יכול לגלוש באנטרנט למשך זמן כזהאבל יש אתרים כבדים שתוקעים תמחשב והוא מתכבהורוב התוכנות כמו וינאמפ או מדיה פלייר תוקעות אותו גםאו כול דבר שצריך זכרון בשבילויכול להיות שכרטיס זכרון הוא הבעיה ? למרות שלא נראה לי
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים כמו שאתה אומר, רק שאתה מתחיל לעבוד עליו הוא נכבה, זה נשמע כמו בעית חום במעבד או תקלה בזיכרוןאני יודע שרשמת שהמעלות ירדו, אבל יכול להיות שמאוורר עדיין לא מתפקד טוב ומעלות עולות מהר שאתה מתחיל לעבוד.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים קודם כל תעשה קליק ימני על המחשב שלי ותבחר במאפיינים , תלך למתקדם , אח"כ להגדרות שנמצא תחת STARTUP AND RECOVERYתסיר את הסימון מעל AUTOMATICALLY RESTARTשנית , תבדוק את הזיכרון שלך כל אחד בנפרד ... יכול להיות שיש לך קונפלקט באיזה דרייבר שעושה לך בעיות , תיכנס למנהל התקנים , תבדוק שאין סימנים (סימן קריאה וכו') ליד ההתקנים השוניםתיכנס לSTART -- >RUN ותכתוב MSCONFIG , בSTARTUP תסיר את הכל ותנסה ..אם אתה נכנס לSAFE MODE , עדיין עושה לך ריסטארט ??
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר עשיתי הכול אחי ...חוץ מלבדוק תזכרונות מה זאת אומרת איך אני בודקואני ינסה בsafe mode ויגיד לך מה יצאתודה על העזרה
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר אוקיי אני יסתכל בזהובקשר ל"מצב בטוח" זה קורה גם שםולא רק זה גם לוקח למחשב כמה ניסיונת לעלות במצב בטוח כלומר הוא מתכבה בזמן שהוא מנסה לעלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.