עבור לתוכן

משחקים מבוססי מנוע HL2 לא פועלים.

Featured Replies

פורסם

אני משער שהמנוע הוא הSOURCE המפורסם. פורטל היה מותקן ומחקתי רק כדי להתקין מחדש לראות אם פועל, לא פעל, השגתי את הקופסא הכתומה, התקנתי משם, גם PORTAL וגם EP1 לא פועלים. האמתי פועלים, רק עד שאני עושה משהו והמשחק מתרסק. להראות את דו"ח השגיאה?

ד"א המפרט שלי הוא מעבד E2200, לוח אם G33MS2, כרטיס מסך מובנה. לפי CAN YOU RUN IT אני מסוגל להריץ את HL2 על המומלץ. המשחק אפילו רץ עד שהוא מתרסק. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תנסה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

תנסה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך.

ניסיתי. אנסה עוד פעם. אעדכן בהמשך.[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 05:09:54

התקנתי, הפעם המשחק פעל 5 דקות ואז התרסק. וגם בריסט שלאחר ההתקנה התחלפה לי השפה לעברית ונעלמה לי האפשרות לעברית במערכת ההפעלה (שפת ממשק כמובן, לא תוים עבריים).[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 05:52:22

ניסיתי. אנסה עוד פעם. אעדכן בהמשך.[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 05:09:54

התקנתי, הפעם המשחק פעל 5 דקות ואז התרסק. וגם בריסט שלאחר ההתקנה התחלפה לי השפה לעברית ונעלמה לי האפשרות לעברית במערכת ההפעלה (שפת ממשק כמובן, לא תוים עבריים).

שחזור מערכת. אבל עכשיו המשחק לא מותקן. מתקין ומנסה עוד פעם. מקסימום אני אגיד לטכנאי שלי שישים לי כרטיס אמיתי במהירות האפשרית.

פורסם

תחליף את הכרטיס מסך הקריסות לא ימשיכו לך.

יש מלא משחקים שיעבדו לך ואחרי זה יקרסו.

הבעיה היא בכרטיס מסך ולא במשחק ולא בדרייבר של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס עצמו דווקא סבבה[עד כמה שאפשר לצפות מכרטיס מובנה], רק לכרטיס יש בעיות ידועות עם משחקים שונים. אני יכול להגיד שחוץ מזה שהוא לא אמין, האיכות שלו דווקא די מרשימה, למרות שאני נוטה לחשוב שזה יותר המעבד מאשר הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים