פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים ROTFL !!!! I'm in Baltimore (usa) using Windows 7 with no Hebrew :-( update: 9 min remaining [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים How will I know if something's changed if I don't know how it USED to be But after I'll install it, you can ask me questions and I'll answer to the best I can, Aaight?? shit. I have to leave in 30 min. (3 min remaining) IT WON'T INSTALL (win7) any ideas?? OK, It's installing.[br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 19:49:53 Bump for help:I need a cd key...WTF? where do I get one? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מוזר מהקישור שהבאתי הוריד לי על 300K... יש לי משהו דפוק במחשב והרבה קבצי RAR/ZIP ודומיהם יוצאים לי פגומים, צריך להוריד שוב
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים לCDKEY צריך להירשם דרך הלינק הראשון שהובא, שם יש לינק להורדה וחלק מההורדה זו הרשמה שבה מקבלים CDKEY
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים OK, another update:I downloaded and installed.It wanted a CD-Key I went to file planet and registered for the betaGot a CD-Keywhen I put it in the game it says it's invalid.now I have to download "MY" registered file againthere is a 22 min fucking line.I'll update later
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים לא הוגן... הייתי אמור להתחיל לשחק ועכשיו זה עוד שעה וחצי עד שזה יסיים להוריד :'( הפעם אני מוריד במחשב השני, שם אין בעיה. חבל שאין לי אינטרנט של 1.9M בשניה :-\
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים עריכה:לא משנה הצלחתי.המשחק לא יציב במיוחד, פחות מ 5 דקות משחק והיה לי CRASH...
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים חרא!!!! :bash: :pissed: כל הלילה המשחק ירד ואז כהרגלה בקודש של הרשת שלי ב93% ניתק הקשר!!! :pissed: ואין מה לעשות כדי להחזיר אותו חוץ מלאתחל את המחשב. אני מתוסכל :'(
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים מחבר שיחקתי כבר בבטא עוד כשהיא הייתה סגורה.רשמים- COMBAT ARMS עם חידושים קטנים מכל הקטע של השיריון והנשקים מוארים יותר....בכללי משחק רשת ממוצע שאם הוא רוצה לשרוד חייב ליהיות חינמימה קשור CA למשחק הזה חוץ מהעובדה שהם FPS?סיגנון אחר לגמרי.ןלמה שיהיה חינמי?זה משחק לא רע כיפי ומרענן.
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים משחק בסדר, לא משהו מיוחד וגם לא מדהים במיוחד. אני לא כל כך אהבתי. לא חסר משחקים חינמיים שנהנתי מהם יותר (AVA, Parabellum, Sudden Attack וגם COMBAT ARMS US, אירופה חרא).
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים מה קשור CA למשחק הזה חוץ מהעובדה שהם FPS?סיגנון אחר לגמרי.ןלמה שיהיה חינמי?זה משחק לא רע כיפי ומרענן.אם שיחקתה בOB אז אני רואה שהיא השתנתה כי הCB הייתה גרועה במיוחד ובאמת הזכירה את CA...רוב הפונקציות שהבטיחו לא עבדו, מלא לאגים וקראשים וכו'...לא ניראה לי שאני אוריד את זה עוד פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.