פורסם 2008 במרץ 1317 שנים המחשב הואAMD 5000MSI k9n neo512mb DDr2 667המחשב נתקע איך שאני מדליק אותואין לתקיעות זמן קבוע הם באים באקראי לעיתים קרובות שבקושי הצלחתי להיכנס לביוס של המחשב כדי לחפש אולי מה הבעיה שםמשהו יודע למה הבעיה הזאת?תודה!
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים תעלה את המחשב עם המינימום הדרוש לפוסט (לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך אם אין OB, וכמובן ספק),עולה לביוס?
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים תבדוק שכל הכבלים של החשמל שהלוח-אם דורש, מחוברים.תנתק את המחשב מהחשמל ותוציא את הסוללה ל 5-10 דקות בשביל לאפס את כל ההגדרות של הלוח-אם.
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים וכן חפש על הלוח ושאר הרכיבים קבלים מנופחים חלודים..תנסה להדליק את המחשב עם כרטיס זיכרון אחד ו HDD אחד
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים הרדיסק פגום יכול לגרום לבעיה ב P.O.S.T, אז מיותר לחבר אם רק רוצים לראות שהמחשב נדלק כמו שצריך.
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים יכול להיות שמעבד מתחמם יותר מדי ... תבדוק מצב האבק במחשב וספציפית על הקירור של המעבד
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר טוב אז ככה:המחשב פשוט נתקע בלי צפצופיםניסיתי להפעיל אותו רק עם הלוח אם והכרטיס מסךאת הסוללה הוצאתי והחזרתי לא עזר (הוצאתי לכמה שניות וזה אמר לי שזה איפס את ההגדרות)יש למחשב רק כרטיס זיכרון אחדאני חשבתי שההרד דיסק פגום כי שניסיתי לפרמט אותו הוא אמר לי את זה בדיוק אחרי שזה סייםאבל שחיברתי אותו למחשב שלי ופירמטתי אותו דרך הויסטה הוא פעל מצויןמה אתם אומרים?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר האמת שקצת הסתבכתי!איזה תוכנה אני צריך מהלינק שבסטיקי?http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htmמדגם המדויק של הדיסק הוא:hdt722516dla380שוב תודה לכם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.