עבור לתוכן

נמצא המחשב שיריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות

Featured Replies

פורסם

מתוך הכתבה על ASUS פה באתר:

" ...תחנת המשחקים הזו כוללת מעבד Core 2 Extreme, דיסק קשיח בנפח 1TB, זיכרון בנפח של עד 8GB, ו-3 כרטיסי 8800 Ultra בתצורת 3 Way SLI."

:screwy::o:screwy::o

פורסם

בזבוז מוחלט של כסף ועוד בשביל משחק יחיד שגם היום פועל חלק על מחשבים חזקים בלי SLI ובלי נעליים.

במחיר הזה כבר הייתי קונה LCD 42 FULL HD :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ברור,אני לא חושב אחרת....שים לסמיילים ששמתי שם(תזכורת: :screwy: :screwy:)

ובכל מקרה,בסוף קרייסיס זה סתם התירוץ.הרעיון הוא שזה הדבר הכי חזק גרפית שראיתי עד עכשיו שמציעים למכירה - וכמובן שדבר כזה לא טוב רק לקרייסיס אלה יריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות למשך השנתיים ואני נוטה להגיד 3 שנים הקרובות.

מה שכן לכל מיני משחקים יש בעיות עם SLI וכאלה ועכשיו זה 3 way sli מעניין אם זה באמת עובד כמו שצריך.

פורסם

אחי, שניה לפני שאתה פותח תרד כזה, תזכור שהאחרון שפתח תרד בנושא "המפרט שיריץ את crysis הכי טוב" חטף באן ולא חזר יותר (ואני מדבר על aztec)

פורסם

בטח שנמצא המחשב הזה, כבר יש לי אותו כמעט חצי שנה. :lol:

פורסם

משחק כבד ומנופח מדיי.

לא נראה לי שיש היום מחשב שיריץ אותו חלק על very high... כאילו צריך מעבד ממש חזק ובטח גם כרטיס מכובד מסדרת ה9800 שעמודים לצאת.

פורסם
  • מחבר

אחי, שניה לפני שאתה פותח תרד כזה, תזכור שהאחרון שפתח תרד בנושא "המפרט שיריץ את crysis הכי טוב" חטף באן ולא חזר יותר (ואני מדבר על aztec)

אני לא יודע בדיוק על איזה הודעה שהוא פתח אתה מדבר,אבל ההודעה שאני פתחתי הייתה בעיקר להדהם מהמחשב הזה שהם הציגו שם בכתבה.

לא נראה לי שמקבלים פה על זה ban for life.

והאמת לא מצפה גם לban בכלל,אפילו אזהרות אין לי,אני אשכנזי טוב :nutty:

פורסם

אוייש נו באמת ,חבר'ה תתעוררו!

כולה משחק מה קורה לכם? חחחח :kopfpatsch:

הקרייסי הזה שיגע את המדינה תאמינו לי , הוא טוב אבל אני נהנה יותר מ fear multiplayer וזה לא כי קרייסיס לא זורם לי סבבה ,בוא טוב אבל בואו נדבר ת'כלס,

הוא נראה מעולה אבל,,והאבל פה הוא גדול הוא לא מצדיק את הדרישות המטורפות האלה.

זו דעתי בכל אופן.

פורסם

תפסיקו כבר לפתוח דיון חדש על כל שטות שקשורה למשחק הזה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים