פורסם 2008 במרץ 1217 שנים שלום לכולםיש לי דונגל USB BLUETOOTHורצית לדעת דונגל כיצד אני מגדיר אותו כרשת אלחוטית???זה הדונגלhttp://www.ktl.co.il/product.asp?productid=6632&afid=1036
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר אי אפשר להגדיר אותו שיתחברו אליודרך הבלוטוף במחשב שידור וסינכרון מידע אלחוטי בגלי רדיו 2.4Ghzמגיע עד 100 מטר לגלוש באינטרנט/לשלוח ולקבל דואר/
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים ה100 מטר העלו זה סוג של פיקציה. זה כמו להגיד שwifi עובד במאות מטרים. בשטח פתוח עם קשר עין וללא הפרעות אלקטרומגנטיות זה אולי יעבוד, בבית זה לא יעבור את המטרים הבודדים. הבלוטות' דומה מאוד לwifi אבל הוא משדר בעוצמה נמוכה הרבה יותר.אני לא יודע אם אפשר להפוך דונגל בלוטות' לנקודת גישה, אבל בכל מקרה זה לא ממש יהיה נוח. עדיף להתשמש בו בחיבור ישיר למחשב שמחובר בעמצו לאינטרנט ולשתף דרכו את החיבור.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר ברור לי שזה לא 100 מטרכל מה שאני רוצה זה להתחבר עם האייפון לאינטרנט בבית
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר כן אבל לפי מה שהבנתי מיודעי דברחלק מפתיחת האייפון כלומר חלק מהעתקת הקבציםחייב להיעשות דרך WIFI
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אם אתה חייב רשת אלחוטית, אתה יכול לקנות דונגל wifi, עולה פחות ממאה שקלים חדשים. אותו אתה הופך לנקודת גישה תוכנתית.אני יודע שהEW-7318UG של אדימקס יודע לעשות את זה, יכול להיות שה7317UG הפופולרי יותר גם יכול, אבל אני לא בטוח לגמרי.יש עוד דונגלים של חברות אחרות שגם יכולים להשמש לאותו דבר, צריך לחקור קצת.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים ברור לי שזה לא 100 מטרכל מה שאני רוצה זה להתחבר עם האייפון לאינטרנט בביתזה לא יעבוד לך דרך השן הכחולה. הBT של האייפון תומך רק בפרופיל שמע ולא בפרופיל דאטה (OBEX, כמו רוב המכשירים של פלאפון, זו גם הסיבה שאי אפשר לשלוח דרכם קבצים), אי אפשר להעביר דרכו דברים אחרים. אם אתה רוצה להפעיל את האינטרנט של האייפון על התשתית בבית, תעשה את זה דרך הWIFI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.