עבור לתוכן

טוב, שכנעתם אותי, אבל......

Featured Replies

פורסם

אחרי הסברים מלומדים ;D רבים למה AMD עדיף על אינטל, שכנעתם אותי שכדאי לקנות AMD.

אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?!

בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX)

כדי לפתור את הבעיה? (והאם צריך מאוורר/ספק מיוחד?)

פורסם

מארזים של Evergreat הם מעולים (לא זוכר את הדגם, אבל מישהו בטח יגיב ויגיד לך אותו).

המארז חייב להיות עם ספק 300W לפחות (לא משנה מה יגידו לך מוכרים בחנויות כמו עתיד מחשבים...).

לגבי הקירור: המעבדים ממש לא "מתחממים רצח" והמאורר שתקבל ביחד עם המעבד יהיה מספיק בהחלט כדי להגן עליו מפני החום הרשע.

פורסם

המעבדים ממש לא "מתחממים רצח" והמאורר שתקבל ביחד עם המעבד יהיה מספיק בהחלט כדי להגן עליו מפני החום הרשע.

חחחחחחחחח הרגת אותי, "החום הרשע" :lol::jump::bash:

פורסם

SMAN,

RDRAM לא הולך רק עם P4 ?

פורסם

הוא כן...

פורסם

זה הדגם של המארז של evergreat ולי יש אותו!!

Evergreat NT-989-B2 Midi - 300W ATX

תקנה אותו אני מאוד מרוצה ממנו

פורסם

הוא באמת מארז מצוין.

פורסם

"אבל - יש בעיה קטנה: שמעתי שAMD ATHLON מתחמם רצח ואולי ישרף ?!

בהנחה שאני קונה חלקים איזה מארז לקנות (משהו בינוני-קטן ולא יקר - ממש לא ENERMAX)"

נכון שהם מתחממים. אבל לא רצח... גם המאווררים שמגיעים עם Athlon XP בישראל הם יותר חזקים מהמאווררים שבאו עם T-bird. הם יספיקו, אבל אם אתה רוצה לקנות את המחשב בראש שקט לגמרי תקנה מפדה או מזיגזג 2000 את גוף הקירור Volcano 7 שהוא גם שקט מאוד וגם חזק ויעיל ויבטיח פעולה תקינה של המעבד גם במקרים בהם הוא יתחמם מאוד. (המאוורר גם טוב לOC קטן. בOC גדול אתה כבר צריך מאוורר חזק ומרעיש יותר). וולקנו 7 עולה איזה 80 ש"ח. הוא יותר חזק מהמאוורר שבא עם את'לון XP כך שאם אתה קונה את וולקנו 7 ולא מתכוון לעשות OC בכלל / או לעשות OC קטן אתה יכול לשבת בשקט. הוא לא יישרף.

היו תקופות שT-bird הגיעו עם מאווררים דפוקים וחלשים ואז המעבדים נשרפו...

פורסם

אין בארץ את המארז של EVERGREAT 300W באף חנות

תקנה AOPEN מקביל

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אין בארץ את המארז של EVERGREAT 300W באף חנות

תקנה AOPEN מקביל

לי יש אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים