עבור לתוכן

לגבי המעבד E6300 ולוח אם ..

Featured Replies

פורסם

תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ

כרטיס מסך 7300GS -_-''

ספק EZCOOL 300W

לוח אם של msi דגם rc410m2-l

עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק?

דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו?

דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם לא ישפיע על הדברים שבמחשב ? תודה מראש לעוזרים =]..

עריכה: המעבד שלי יחד עם אחד מהכרטיסי מסך יגרום לצוואר בקבוק ? האא ומה זה צוואר בקבוק ^^'' ?

פורסם

מומלץ שתחליף לוח-אם

ההרכבה של לוח-אם יותר מורכבת ועדיף שתעזר במישהו שמתמצא

מומלץ אחרי החלפה של לוח-אם לפרמט ולהתקין הכל מחדש , אבל יכול להיות שהתקנה מתקנת של מערכת ההפעלה תעזור

אתה יכול להרכיב כל כרטיס מסך על המערכת , אבל אם אתה מתכנן כרטיס מסך 8800 + OC מומלץ שתחליף גם ספק כח

אבל עם הרבה שידרוגים עדיף כבר לקנות מחשב חדש

פורסם
  • מחבר

לא יכול להחליף מחשב כי רק לפני שנה קניתי מחשב אבל מה רע בלשדרג 2 זיכרונות 2GB לוח אם חדש וספק כוח חדש וכרטיס מסך חדש (9600GT ) יצא לי 1750 שקל פחות או יותר מחשב חדש יעלה לי לפחות 3500 למשהו טוב ... לא נראה לי שזה משתלם

ושאלתי מה זה צוואר בקבוק בבקשה לענות =\..

פורסם

צוואר בקבוק זה שהמערכת לא מאוזנת , שיש רכיבים חזקים ורכיבים חלשים והרכיבים החלשים לא מאפשרים לרכיבים החזקים למצות את הפוטנציאל שלהם

פורסם

צוואר בקבוק זה שהמערכת לא מאוזנת , שיש רכיבים חזקים ורכיבים חלשים והרכיבים החלשים לא מאפשרים לרכיבים החזקים למצות את הפוטנציאל שלהם

ונסביר למה זה נקרא כך : הצוואר של בקבוק (הפיה הקטנה) הוא קטן יותר משאר הבקבוק, אם הפיה הייתה ברוחב הבקבוק כל הנוזל היה נשפך בבת-אחת, אך הפיה מגבילה את התנועה של הנוזל.

אותו דבר במחשב, אם מעבד חלש מדי הוא מגביל את כרטיס המסך למשל, וההפך.....

אגב, גם בלי OC למעבד עם כרטיס כמו 96GT \ 88GT הספק לא יחזיק בגרוש.

פורסם
  • מחבר

אני הולך לשדרג את הספק ואת הלוח אם !!

לוח אם אני משדרג ל p31-ds3l זה אמור להיות מספייק טוב נכון?

ואחרי שאני יחליף ספק , ויקנה את ה 9600 יהיה לי צוואר בקבוק או שזה ינצל את ה 9600 עד למלאו? זה ממש חשוב תענו ותנמקו D=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים