פורסם 2008 במרץ 1117 שנים תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם לא ישפיע על הדברים שבמחשב ? תודה מראש לעוזרים =].. עריכה: המעבד שלי יחד עם אחד מהכרטיסי מסך יגרום לצוואר בקבוק ? האא ומה זה צוואר בקבוק ^^'' ?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מומלץ שתחליף לוח-אםההרכבה של לוח-אם יותר מורכבת ועדיף שתעזר במישהו שמתמצאמומלץ אחרי החלפה של לוח-אם לפרמט ולהתקין הכל מחדש , אבל יכול להיות שהתקנה מתקנת של מערכת ההפעלה תעזוראתה יכול להרכיב כל כרטיס מסך על המערכת , אבל אם אתה מתכנן כרטיס מסך 8800 + OC מומלץ שתחליף גם ספק כחאבל עם הרבה שידרוגים עדיף כבר לקנות מחשב חדש
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר לא יכול להחליף מחשב כי רק לפני שנה קניתי מחשב אבל מה רע בלשדרג 2 זיכרונות 2GB לוח אם חדש וספק כוח חדש וכרטיס מסך חדש (9600GT ) יצא לי 1750 שקל פחות או יותר מחשב חדש יעלה לי לפחות 3500 למשהו טוב ... לא נראה לי שזה משתלםושאלתי מה זה צוואר בקבוק בבקשה לענות =\..
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים צוואר בקבוק זה שהמערכת לא מאוזנת , שיש רכיבים חזקים ורכיבים חלשים והרכיבים החלשים לא מאפשרים לרכיבים החזקים למצות את הפוטנציאל שלהם
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים צוואר בקבוק זה שהמערכת לא מאוזנת , שיש רכיבים חזקים ורכיבים חלשים והרכיבים החלשים לא מאפשרים לרכיבים החזקים למצות את הפוטנציאל שלהםונסביר למה זה נקרא כך : הצוואר של בקבוק (הפיה הקטנה) הוא קטן יותר משאר הבקבוק, אם הפיה הייתה ברוחב הבקבוק כל הנוזל היה נשפך בבת-אחת, אך הפיה מגבילה את התנועה של הנוזל.אותו דבר במחשב, אם מעבד חלש מדי הוא מגביל את כרטיס המסך למשל, וההפך.....אגב, גם בלי OC למעבד עם כרטיס כמו 96GT \ 88GT הספק לא יחזיק בגרוש.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר אני הולך לשדרג את הספק ואת הלוח אם !!לוח אם אני משדרג ל p31-ds3l זה אמור להיות מספייק טוב נכון?ואחרי שאני יחליף ספק , ויקנה את ה 9600 יהיה לי צוואר בקבוק או שזה ינצל את ה 9600 עד למלאו? זה ממש חשוב תענו ותנמקו D=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.