פורסם 2008 במרץ 1117 שנים כי הבנתי שהוא מציג אותם ביצועים כמו ה2600 שרציתי. אני מתכנן להריץ את המשחקים הבאים:CrysisCOD4Supreme Commanderזה לפחות כרגע. אני ארצה להריץ את הרד אלרט הבא ואת GTA4, אולי גם את הNFS האחרון. השאלה היא בעצם האם ב1650 תומך באותן טכנולוגיות של ה2600.גם ד"א, למעבד הגרפי המובנה שלי יש 348 מגה ראם[בערך, לא זוכר בדיוק], זה הרבה לדעתי, האם זה יכול לסייע לכרטיסים עתידיים?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אני חושב שאתה רוצה טיפ טיפה הרבה ממה שאתה באמת תקבל.זה נכון אומנם ש 1650 מציג ביצועים דומים ל2600 אבל ל2600 יש תמיכה ב dx10ולא נראה לי שיעזור הרבה הזיכרון של ה onboard
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר אני חושב שאתה רוצה טיפ טיפה הרבה ממה שאתה באמת תקבל.זה נכון אומנם ש 1650 מציג ביצועים דומים ל2600 אבל ל2600 יש תמיכה ב dx10ולא נראה לי שיעזור הרבה הזיכרון של ה onboardאני מדבר על להריץ על המינימום של המינימום. מעולם לא נזקקתי ליותר מהמינימום. ד"א כאן:http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=734&model2=722&chart=276הATI המסומן, אם מישהו יכול להראות לי חנות שמוכרת אותו זה יהיה נחמד.מה הDX10 עושה בכלל? מה זה עוזר בכרטיס ברמה של ה2600? האם SM3 יכול להריץ את המשחקים שציינתי? שוב פעם, אני מדבר על המינימום של המינימום.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אני חושב שאתה רוצה טיפ טיפה הרבה ממה שאתה באמת תקבל. זה נכון אומנם ש 1650 מציג ביצועים דומים ל2600 אבל ל2600 יש תמיכה ב dx10 ולא נראה לי שיעזור הרבה הזיכרון של ה onboard ההבדל ביחיד ביניהם הוא שה2600 יודע לפנח HD. אם הוא ירצה לראות HD ואין לו מעבד משהו תהיה לו בעייה... דבר שני עזבו אותכם בר מהDX10! זה סתם גימיק! הכרטיס מסך המובנה שלך לוקח זיכרון מהזיכרון הפנימי (=RAM) אם לא תשתמש בו יהיה לך יותר זיכרון וזה מעולה. אם תיקח את ה1650 אתה תריץ הרבה יותר מLOW ודבר אחרון והכי חשוב: מה מפרט המחשב המלא שלך כולל ספק? נ.ב הנה קישור: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV262~8~0.htm
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר יש מצב שמשחקים עתידיים לא יפעלו בלי SM4? ותודה רבה. אתה פעיל כאן בפורום ועזרת לי כבר הרבה.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים שמע כיום אין אף משחק שבנוי מ0 לDX10\SM4 ולכן אין הבדל בין DX9 ל10 חוץ מביצועים ירודים (בDX10 המשחק פועל יותר לאט) מה יהיה בעתיד אני לא יכול לדעת. הDX10 הוא גימיק שמקדם את המכירות של ויסטה (כי רק הווינדוס הזה תומך בטכנו') הרבה אנשים ואתרים ובעלי מעמד אמרו את זה. אם יהיו קיימים משחקים שיתמכו רק בDX10 זה יהיה רק בעוד כמה שנים טובות ואתה כבר תחליף את המשחב ותודה רבה. אתה פעיל כאן בפורום ועזרת לי כבר הרבה. בקשה
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר שמע כיום אין אף משחק שבנוי מ0 לDX10\SM4 ולכן אין הבדל בין DX9 ל10 חוץ מביצועים ירודים (בDX10 המשחק פועל יותר לאט) מה יהיה בעתיד אני לא יכול לדעת. הDX10 הוא גימיק שמקדם את המכירות של ויסטה (כי רק הווינדוס הזה תומך בטכנו') הרבה אנשים ואתרים ובעלי מעמד אמרו את זה. אם יהיו קיימים משחקים שיתמכו רק בDX10 זה יהיה רק בעוד כמה שנים טובות ואתה כבר תחליף את המשחב בקשה בלי DX10 אי אפשר לשים את האירו? למרות שבכל מקרה עד SP2 של וויסטה אני לא מתקין, ועד שיהיה SP2 אני כבר אחליף כרטיס מסך[התכנון שלי הוא לקנות כרטיס זול כל כמה שנים]. ד"א, האם יש כרטיס ברמה דומה לAGP? ברמת מחיר דומה כמובן. גם לטכנאי שלי כדי שיבין בדיוק, האם זה האחד הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=62785 כי בסקייפיסי כתוב גיימר אדישן ואני לא ממש מבין. רק כדי שהטכנאי יביא לי בדיוק את הדגם.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים AGP?שכחתי בכלל לשאול, מה מפרט המחשב המלא שלך? כולל ספק כוח. ובאיזה אפיק תקשורת הלוח אם שלך תומך?AGP או PCIE?AGפ זה החיבור הישן ואם יש לך אותו אני ימליץ לך לא לשדג בכלל.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים חבר ,למה לא לשדרג? כולה 300-350 שקל והוא מביא 7600gt שנשחשב הכי חזק לagp בתקציב הזה אז לא קריטי הסכום ,אתה תהנה ממנו בדיוק כמוני : חחחח אחלה כרטיס והוא בכלל לא פראייר בoc מגיע לתוצאות יפות ,הוא אוכל את 2600 בלי מלח וזה מניסיון (לחבר שלי יש 2600) מריץ לי כל משחק על אחלה גראפיקה high חוץ מקרייסי שזה לא מוגדר ,מורידים פה ומעלים שם והכל בסדר .. אני משיג איתו 20 fps בקרייסיס שזה מכובד. אפשר לשחק בכיף מבלי לפגוע בגראפיקה בטירוף. אז עזוב שטויות לך תקנה את זה אל תחכה לdx10 ו sm4.0 כי לא תתקדם לעולם, בסופו של דבר אתה רק רוצה לשחק זה הכל. תתחדש
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אם יש לו AGP אז כנראה יש לו מעבד חד ליבה וקצת זיכרון.וזה כבר מצב שאתה מתחיל לשדרג ולא מפסיק...היום מחשבים הם זולים. וחבל לקנות רכיבים ישנים יקרים יותר....מבחינתי זה סתם ביזבוז בכל אופן נחכה לתשובה שלו איזה מחשב יש לו וכו'.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר אני צריך אחד AGP לאח שלי. אני שדרגתי לא מזמן. מה זה לא מזמן? שבוע. יש לי E2200, לוח אם MINI ATX של GIGABYTE, G33M-S2, ג'יגה ראם 800 MHZ.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים נכון שהמחשבים היום זולים אבל במידה ויש לו מערכת סבירה כמו שלי חחח2.8@3.33 ו2 gb זיכרון זה לא הוצאה מטורפת .והמחשב יסחוב יפה יפה ושום משחק מלבד קרייסיס לא מהווה עליו איום.כאמור קרייסיס זה לא מבחן כי הוא משחק דפוק מהיסוד ולא תכננו את המנוע הגראפי שלו מספיק טוב בכדי שיתמוך גם במחשבים פחות חדישים
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר נכון שהמחשבים היום זולים אבל במידה ויש לו מערכת סבירה כמו שלי חחח2.8@3.33 ו2 gb זיכרון זה לא הוצאה מטורפת .והמחשב יסחוב יפה יפה ושום משחק מלבד קרייסיס לא מהווה עליו איום.כאמור קרייסיס זה לא מבחן כי הוא משחק דפוק מהיסוד ולא תכננו את המנוע הגראפי שלו מספיק טוב בכדי שיתמוך גם במחשבים פחות חדישיםהודעה אחת מעלייך, אני שדרגתי.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אוקיי,בקשר למחשב שלך תיקח את ה1650XT. וגיגה זיכרון. ביחד יצא 340 שקל בערך. (הזיכרון לא חובה רק מומלץ וגם הזכרונות היום ממש זולים....)ובקשר לאח שלך אני מעדיף שתביא את המפרט המלא של המחשב שלו לפני שאני ממליץ על כרטיס.guitarsuite , הכל יחסי למחשב. אם יש למשהו חד ליבה ממש גרוע. ו512 זיכרון. אז זאת כבר הוצאה גדולה. כי צריך זיכרון, והזיכרון הוא DDR - עולה יותר.חבר שלי אחרי שהוא לא הקשיב לי הוא שידרג את המשחב שלו ב1000 שקל (בזבוז מוחלט) ואני מאמין שהוא יצטרך לשדרג שוב בקרוב... שב1500 שקל היה לו מחשב חדש יותר טוב.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר אוקיי מצאתי איזה ספק יש לי. אני משער שהוא מדבקה:http://www.pricer.co.il/PublicArea/Product.aspx?pid=936790&category=200278
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.