עבור לתוכן

אז מה ה1650 ההכי טוב עד 300 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

כי הבנתי שהוא מציג אותם ביצועים כמו ה2600 שרציתי. אני מתכנן להריץ את המשחקים הבאים:

Crysis

COD4

Supreme Commander

זה לפחות כרגע. אני ארצה להריץ את הרד אלרט הבא ואת GTA4, אולי גם את הNFS האחרון. השאלה היא בעצם האם ב1650 תומך באותן טכנולוגיות של ה2600.

גם ד"א, למעבד הגרפי המובנה שלי יש 348 מגה ראם[בערך, לא זוכר בדיוק], זה הרבה לדעתי, האם זה יכול לסייע לכרטיסים עתידיים?

פורסם

אני חושב שאתה רוצה טיפ טיפה הרבה ממה שאתה באמת תקבל.

זה נכון אומנם ש 1650 מציג ביצועים דומים ל2600 אבל ל2600 יש תמיכה ב dx10

ולא נראה לי שיעזור הרבה הזיכרון של ה onboard

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על להריץ על המינימום של המינימום. מעולם לא נזקקתי ליותר מהמינימום. ד"א כאן:

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=734&model2=722&chart=276

הATI המסומן, אם מישהו יכול להראות לי חנות שמוכרת אותו זה יהיה נחמד.

מה הDX10 עושה בכלל? מה זה עוזר בכרטיס ברמה של ה2600? האם SM3 יכול להריץ את המשחקים שציינתי? שוב פעם, אני מדבר על המינימום של המינימום.

פורסם

ההבדל ביחיד ביניהם הוא שה2600 יודע לפנח HD.

אם הוא ירצה לראות HD ואין לו מעבד משהו תהיה לו בעייה...

דבר שני עזבו אותכם בר מהDX10! זה סתם גימיק!

הכרטיס מסך המובנה שלך לוקח זיכרון מהזיכרון הפנימי (=RAM) אם לא תשתמש בו יהיה לך יותר זיכרון וזה מעולה.

אם תיקח את ה1650 אתה תריץ הרבה יותר מLOW :)

ודבר אחרון והכי חשוב:

מה מפרט המחשב המלא שלך כולל ספק?

נ.ב

הנה קישור:

http://www.skypc.co.il/sg_product~GV262~8~0.htm

פורסם
  • מחבר

יש מצב שמשחקים עתידיים לא יפעלו בלי SM4? ותודה רבה. אתה פעיל כאן בפורום ועזרת לי כבר הרבה.

פורסם

שמע כיום אין אף משחק שבנוי מ0 לDX10\SM4 ולכן אין הבדל בין DX9 ל10 חוץ מביצועים ירודים (בDX10 המשחק פועל יותר לאט)

מה יהיה בעתיד אני לא יכול לדעת.

הDX10 הוא גימיק שמקדם את המכירות של ויסטה (כי רק הווינדוס הזה תומך בטכנו')

הרבה אנשים ואתרים ובעלי מעמד אמרו את זה.

אם יהיו קיימים משחקים שיתמכו רק בDX10 זה יהיה רק בעוד כמה שנים טובות ואתה כבר תחליף את המשחב :)

ותודה רבה. אתה פעיל כאן בפורום ועזרת לי כבר הרבה.

בקשה :silly:

פורסם
  • מחבר

שמע כיום אין אף משחק שבנוי מ0 לDX10\SM4 ולכן אין הבדל בין DX9 ל10 חוץ מביצועים ירודים (בDX10 המשחק פועל יותר לאט)

מה יהיה בעתיד אני לא יכול לדעת.

הDX10 הוא גימיק שמקדם את המכירות של ויסטה (כי רק הווינדוס הזה תומך בטכנו')

הרבה אנשים ואתרים ובעלי מעמד אמרו את זה.

אם יהיו קיימים משחקים שיתמכו רק בDX10 זה יהיה רק בעוד כמה שנים טובות ואתה כבר תחליף את המשחב :)

בקשה :silly:

בלי DX10 אי אפשר לשים את האירו? למרות שבכל מקרה עד SP2 של וויסטה אני לא מתקין, ועד שיהיה SP2 אני כבר אחליף כרטיס מסך[התכנון שלי הוא לקנות כרטיס זול כל כמה שנים]. ד"א, האם יש כרטיס ברמה דומה לAGP? ברמת מחיר דומה כמובן.

גם לטכנאי שלי כדי שיבין בדיוק, האם זה האחד הזה:

http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=62785

כי בסקייפיסי כתוב גיימר אדישן ואני לא ממש מבין. רק כדי שהטכנאי יביא לי בדיוק את הדגם.

פורסם

AGP?

שכחתי בכלל לשאול, מה מפרט המחשב המלא שלך? כולל ספק כוח. ובאיזה אפיק תקשורת הלוח אם שלך תומך?

AGP או PCIE?

AGפ זה החיבור הישן ואם יש לך אותו אני ימליץ לך לא לשדג בכלל.

פורסם

חבר ,למה לא לשדרג?

כולה 300-350 שקל והוא מביא 7600gt שנשחשב הכי חזק לagp בתקציב הזה

אז לא קריטי הסכום ,אתה תהנה ממנו בדיוק כמוני ::) חחחח

אחלה כרטיס והוא בכלל לא פראייר בoc מגיע לתוצאות יפות ,הוא אוכל את 2600 בלי מלח וזה מניסיון (לחבר שלי יש 2600)

מריץ לי כל משחק על אחלה גראפיקה high חוץ מקרייסי שזה לא מוגדר ,מורידים פה ומעלים שם והכל בסדר ..

אני משיג איתו 20 fps בקרייסיס שזה מכובד. אפשר לשחק בכיף מבלי לפגוע בגראפיקה בטירוף.

אז עזוב שטויות לך תקנה את זה אל תחכה לdx10 ו sm4.0 כי לא תתקדם לעולם, בסופו של דבר אתה רק רוצה לשחק זה הכל.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אם יש לו AGP אז כנראה יש לו מעבד חד ליבה וקצת זיכרון.

וזה כבר מצב שאתה מתחיל לשדרג ולא מפסיק...

היום מחשבים הם זולים. וחבל לקנות רכיבים ישנים יקרים יותר....

מבחינתי זה סתם ביזבוז בכל אופן נחכה לתשובה שלו איזה מחשב יש לו וכו'.

פורסם
  • מחבר

אני צריך אחד AGP לאח שלי. אני שדרגתי לא מזמן. מה זה לא מזמן? שבוע. יש לי E2200, לוח אם MINI ATX של GIGABYTE, G33M-S2, ג'יגה ראם 800 MHZ.

פורסם

נכון שהמחשבים היום זולים אבל במידה ויש לו מערכת סבירה כמו שלי חחח

2.8@3.33 ו2 gb זיכרון זה לא הוצאה מטורפת .

והמחשב יסחוב יפה יפה ושום משחק מלבד קרייסיס לא מהווה עליו איום.

כאמור קרייסיס זה לא מבחן כי הוא משחק דפוק מהיסוד ולא תכננו את המנוע הגראפי שלו מספיק טוב בכדי שיתמוך גם במחשבים פחות חדישים

פורסם
  • מחבר

נכון שהמחשבים היום זולים אבל במידה ויש לו מערכת סבירה כמו שלי חחח

2.8@3.33 ו2 gb זיכרון זה לא הוצאה מטורפת .

והמחשב יסחוב יפה יפה ושום משחק מלבד קרייסיס לא מהווה עליו איום.

כאמור קרייסיס זה לא מבחן כי הוא משחק דפוק מהיסוד ולא תכננו את המנוע הגראפי שלו מספיק טוב בכדי שיתמוך גם במחשבים פחות חדישים

הודעה אחת מעלייך, אני שדרגתי.

פורסם

אוקיי,

בקשר למחשב שלך תיקח את ה1650XT. וגיגה זיכרון. ביחד יצא 340 שקל בערך. (הזיכרון לא חובה רק מומלץ וגם הזכרונות היום ממש זולים....)

ובקשר לאח שלך אני מעדיף שתביא את המפרט המלא של המחשב שלו לפני שאני ממליץ על כרטיס.

guitarsuite , הכל יחסי למחשב. אם יש למשהו חד ליבה ממש גרוע. ו512 זיכרון. אז זאת כבר הוצאה גדולה. כי צריך זיכרון, והזיכרון הוא DDR - עולה יותר.

חבר שלי אחרי שהוא לא הקשיב לי הוא שידרג את המשחב שלו ב1000 שקל (בזבוז מוחלט) ואני מאמין שהוא יצטרך לשדרג שוב בקרוב... שב1500 שקל היה לו מחשב חדש יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים