עבור לתוכן

אורך זמן הקמפיין בסינגל פלייר - שאלה על עיקרון המדידה.

Featured Replies

פורסם

לא פעם ולא פעמיים אנחנו שומעים (ואפילו זורקים בעצמינו לאוויר) מספרים כמו 15 , 6 , 30 שמתייחסים לכמה שעות לוקח לעבור את הסינגל פלייר.

אבל לא ראיתי שנשאלה שאלה "איך בכלל מודדים את זה?"

הרי כול אחד עובר בקצב שלו וכמובן שלעבור את COD4 על VETERAN יקח יותר מאשר על הרמה הכי נמוכה.

אז איך באמת מודדים את המספר שעות האלה?

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי על מדיום.

פורסם

אני חושב שלרוב מודדים על זמן נטו [כאילו בלי ניסיונות חוזרים או מיתות] במדיום. אבל אתה צדוק זה באמת בעיה כי בכול משחק זה אחר [סוג המשחקיות שונה, וכדו'].

אני חושב אבל שהם פשוט מחשבים ממוצע של רוב האנשים או מעריכים בערך כמה זמן זה לוקח לרוב, ואז נגיד אומרים משו בין 40-60, כי זה הזמן שלקח לרוב חברי הצוות [או משו כזה]...

פורסם
  • מחבר

אולי על מדיום.

אבל גם אז זה משתנה מאדם לאדם (אני עובר מהר אתה עובר יותר לאט [סתם אמרתי , בטוח שאתה תעבור יותר מהר ממני ;)])

אני חושב שלרוב מודדים על זמן נטו [כאילו בלי ניסיונות חוזרים או מיתות] במדיום. אבל אתה צדוק זה באמת בעיה כי בכול משחק זה אחר [סוג המשחקיות שונה, וכדו'].

אני חושב אבל שהם פשוט מחשבים ממוצע של רוב האנשים או מעריכים בערך כמה זמן זה לוקח לרוב, ואז נגיד אומרים משו בין 40-60, כי זה הזמן שלקח לרוב חברי הצוות [או משו כזה]...

אז זהו שגם אני חשבתי שאולי עושים ממוצע אבל זה נראה לי טיפה מוזר. עוד אופציה היא שהם לוקחים את התוצאה הכי נמוכה אבל גם זה טיפה מוזר כי יכול להיות שהאדם ששיחק הוא ממש פרו וכול השאל יעברו כמה שעות אחריו.

פורסם

כל מבקר בודק את אורך המשחק על פי קצב המשחק שלו

יש כאלה שמהר ויש כאלה שפחות

יש כאלה שישחקו על רמה בינונית ויש כאלה שישחקו על רמה קשה

מה שכן, למבקרים אין יותר מדי זמן לשבת על משחק מאחר והם חייבים לעמוד בזמנים

אז קח בחשבון שאם אתה יושב על משחק שבמהלכו אתה נהנה לדוגמא מהגרפיקה

ובשל כך אתה "מתעכב" או שבמהלכו אתה מנסה להשיג את כל הבונוסים

מבקרים מדלגים בדרך כלל על החלקים הללו כי שוב, צריך לעמוד בזמנים.

אבל מה זה משנה, לכל אחד הקצב שלו,

אני למשל נמנה על הצבים שבחבורה :) ומעדיף לשחק משחקים בקצב איטי יחסית

אני מרגיש שאני מפיק יותר הנאה בצורה הזו.

קח אותי כמה שנים אחורה, לא הייתי עוצם עין בחרישות על משחקים עד שהרגשתי שאני מאבד משהו בדרך.

היום, משחקים טובים שגם ככה תוחלת החיים מתקצרת אני מעדיף לשחק אותם לאט לאט עד שאני נכנס למולטי :lol:

פורסם

אני די מסכים עם סימון כששיחקתי מורווינד לפני כמה שנים טובות הייתי מדבר עם כל דבר נכנס לכל מערה וסתם מטייל ונהנה מהגרפיקה

את המסימה הראשית לכך לי חצי שנה של משחק רציף לסיים ואת כל המסימות של כל הגילדיות והבתים בערך שנה וחצי

אז זה באמת די אינדיוידואלי

וכמה שעות נחשב משחק ארוך?? וכמה משחק קצר ?

פורסם

כמעט ואין משחקים שמגיעים ל30 שעות משחק, לא משנה כמה אתה מתעכב במשחק.

GTA נגיד זה משחק ממש ארוך והוא יכול להגיע ל50 שעות (סאן אנדרס למשל), ידעתם שלGTA 4 יהיה קמפיין של למעלה מ100 שעות?

פורסם

30 שעות זה ממש לא הרבה זה

זה בארך 6-7 ימים של משחק (לאנשים עם חיים כמובן)

אם רוב המשחקים מגיעים לרוב ל 30 שעות של משחק זה ממש לא הגיוני ש GTA4 יהיה 100 שעות (זו לא ליניארי הגידול הזה)

פורסם

30 שעות לדעתי זה מכובד מאוד, לא כולם מכורים למשחקים ויושבים על כל משחק 5 שעות ביום, יש אנשים כמוני וכמו רבים אחרים שכל יום מקדישים שעה למשחק ונהנים לא פחות, אם זה המצב אז לוקח לסיים משחק כזה חודש או יותר וזה מכובד לכל הדעות.

שכחנו גם להזכיר כאן את המשחקים שבעצם לא נגמרים ויש להם אורך חיים אינסופי, כל הסימים למיניהם. למשל הזמן משחק שלי במנג'ר הוא 3 שבועות במצטבר, מי שרוצה את זה בשעות אז זה יוצא בסביבות 500 שעות.

פורסם

יש מה שנקרא בטה טסטרים. פשוט מודדים כמה זמן לוקח לכל אחד לעבור את המשחק ועושים ממוצע. כמובן שלכל משימה יש יש אורך חיים משוער.

כל תוכנה באשר היא מתוכנת לרוב מראש בצורה מלאה. עד לרמה של אורך המשימות.

פורסם

3-5 שעות,משחק קצר.

6-10 שעות,משחק בעורך נורמלי,רגיל,כמו שצריך ליהיות.

10-16 שעות,משחק ערוך.

מעל 16 שעות,משחק ערוך מאוד.

פורסם

3-5 שעות,משחק קצר.

6-10 שעות,משחק בעורך נורמלי,רגיל,כמו שצריך ליהיות.

10-16 שעות,משחק ערוך.

מעל 16 שעות,משחק ערוך מאוד.

לא נשמע הגיוני הזמנים שאתה נותן (קצר מדי) (אולי לאנשים ממש מהירים ברמת ביגינר)

פורסם

כן באמת הגזמת אבל זה באמת קצת מוזר כי אני יתן את הדוגמא של האלו ו cod 4

על שניהם אמרו שהם קצרים אבל...

זה תלוי ברמה שאתה משחק

נראה לי שפשוט מבקרים משחקים על הרמה בינונית\רגילה ופשוט מריתים את המשחק והאורך משחק שהם נותנים זה לרמה בינונית והזמן שלקח להם לעבור תשמחק

פורסם

אני גם מתבאס ממשחקים קצרים מדי. לפי מה שאני רואה רוב האנשים לא מתעניינים יותר מדי במולטי אלא משחקים בסינגל וזהו. ויש הרגשה שהחברות קצת מזניחות את הסינגל בזמן האחרון (גם המשחק Frontlines: Fuel of War קצר)

אבל... ממצד שני, אני שם לב גם שמשחקים אחרוכים מדי גם קצת מעיקים. לפעמים אתה רוצה לסיים וזהו.

לי למשל bioshock לוקח קצת זמן לסיים (אני עדיין משחק)

ואז קורה מצב שאתה כבר עובר למשחקים אחרים, חדשים, וזונח את ההוא שלוקח מלא זמן לגמור.

פורסם

אני מודד (בערך) כמה זמן לוקח לי לסיים.

ביושוק לקח לי סביבות 12 שעות, ודיי התעמקתי.

לפי דעתי זה ככה :

מתחת ל4 משחק ממש קצר, אין הרבה כאלא, דוגמא טובה זה פורטל, אפשר לסיים אותו בשוט אחד.

בין 4 ל 8 משחק קצר אבל לא מאוד, יש הים כבר דיי הרבה משחקים כאלא, בעסה...

בין 8 ל 15 זה האורך הכי כיפי... כמו רוב המשחקים עד 2007...

יותר מ 15 אני לא מצליח לחשוב על משחקים שסיימתי, אולי FABLE...

אני מתייחס רק לסינגל, מולטי אפשר להמשיך כמה שרוצים... (4 ימים בקוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים