פורסם 2008 במרץ 1017 שנים שבוע טוב.למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה Athlon 64 4600+ או Pentium E2180 ומדוע?מהו הלוח-אם המתקדם ביותר והמשתלם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר?(תומך אינטל ותומך AMD)תודה.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים לדעתי..המעבד המשתלם ביותר היום מבחינת יחס עלות/ביצועים הוא ה AMD 4800, כמובן במידה ולא מתוכנן OC. לגבי לוח הM, ללא כרטיס מסך מובנה זו קצת בעיה מכיון שכמעט כל הלוחות של AMD הם עם מעבד גרפי,לדעתי הלוח המשתלם ביותר לAMD הוא ה GIGABYTE GA-MA69GM-S2H, קטן, מלא בפיצרים (יציאת קול אופטית, HDMI, יציאת DVI , יציאת S-VIDEO ... לא מספיק..?) ועם כרטיס קול התומך בכל הפורמטי הHD SOUND החדשים.בקרוב צריך להגיע הלוח החדש עם ערכת השבבים 780G שיהיה לדעתי ולדעת רבים המשתלם ביותר!!http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758לעומת זאת בגזרת האינטל לדעתי הלוח עם כרטיס הקול הטוב ביותר (במחיר שפוי) הוא GIGABYTE GA-P35-DS3 גם הוא תומך בכל הפורמטי הSOUND החדישים ביותר.כמובן שמבחינת מחיר/תועלת/פיצרים הכי משתלם AMD.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר בקרוב צריך להגיע הלוח החדש עם ערכת השבבים 780G שיהיה לדעתי ולדעת רבים המשתלם ביותר!!בקרוב??...מחיר??...ותודה על השקעת זמנך בתשובה!
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6287לדעתי הוא מתומחר פה גבוה (זיגזג הם תמיד קצת.. יותר יקרים), בפועל בחנויות הוא בטח יעלה בסביבות ה 450 ש"ח.לגבי מועד הגעתו, לפי מה שאני שמעתי, חודש אפריל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.