פורסם 2008 במרץ 1017 שנים פירמטתי את המחשב דרך המסך הכחול.אחרי הריסט הוא חזר למסך כחול,טען את הקבצים ואחרי הטעינה(שבו אני נדרש ללחוץ על F8) המחשב מתכבה.מה עושים?תודה רבה.
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר היתה לך איזה בעיה בארדיסק לפני זה?האם כבר ביצעת איזה פעולת התקנה?לא הייתה לי בהארדיסק בעיה כלשהי עד היום.באיזה הקשר אתה שואל אם ביצעתי פעולת התקנה?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים הבחור הזה לא יודע מזה לפרמט מחשב, אני חושב שהוא מנסה לגשת לCDROM מהבוט, ולא מצליח לו
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר הבחור הזה לא יודע מזה לפרמט מחשב, אני חושב שהוא מנסה לגשת לCDROM מהבוט, ולא מצליח לוחח טמבל.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים לא הייתה לי בהארדיסק בעיה כלשהי עד היום.באיזה הקשר אתה שואל אם ביצעתי פעולת התקנה?אז אולי הבעיה מתחילה היום 8)אתה עושה בוט מCD נכנס לאשף ההתקנה לוחץ F8 I AGREE וזה עושה ריסט?? נסה להחליף דיסק של ווינדוס
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים הבחור הזה לא יודע מזה לפרמט מחשב, אני חושב שהוא מנסה לגשת לCDROM מהבוט, ולא מצליח לוהוא מיתכוון בחלון התקנה של ה-Xp לילחוץ שמה F8 בישביל לאשר את הסכם השימוש של הווינדוס Xp, ניראה לי.לפותח הטראד, תגיד הדיסק עובד ועובר את ההסכם שימוש במחשב אחר?תקן אותי עם אני לא הבנתי אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.