פורסם 2008 במרץ 917 שנים את שאלה מספר 1 אני יודע לפתור, יש מצב תעזרו לי עם 2 ו3, לא חייב פיתרון אבל איך לעשות בערך או בתאוריה מה לעשות...http://img503.imageshack.us/img503/7629/picture1iy2.jpghttp://img503.imageshack.us/img503/5793/pictureex0.jpgד"א אני יודע שהשאלות מאינטרנט, בעיקרון מצאתי פיתרון לשאלה מספר 1 לכן אני יודע אותה, אבל בקשר ל2 האחרות לא...אז אם מישהו זוכר את זה מבגרויות או משהו מאוד יעזור =]תודה רבה.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים שאלה 2- לא אמור להיות עד כדי כך מסובךקליטהואז מעבר תא תא על השרשרת עם האורכיםFORים לכל קטע (מתחיל מסוף הקטע הקודם שמיוצג ע"י משתנה)חיבור ושמירה במשתנה SUMואז הוספת לשרשרת השלישית
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים בנוגע ל-3 אני מקווה שהבנת מה רוצים ממך שם כי אני אסביר לך איך לפתור את זה לפי הדוגמאinput: abcdefg4cvbfgd3klijuyh2.output: defg fgd yh ujilkbvccbaטוב אז אתה מתחיל בזה שאתה עובר על הקלט תו תו ובודק אם יש לך מספרכשאתה מגיע למספר אתה בודק את הערך שלו ולפיו קופץ אחורה ומדפיס את התוים עד שאתה מגיע למספר שובלפי הדוגמא זה כך:a b c d e f g 4 ^ < < < < if not 4 print dif not 4 print eif not 4 print fif not 4 print gif not 4 gotonextככה פחות או יותר אתה עובר בלולאה עד סוף הקלטוכשאתה מגיע לסוף אתה חוזר בלולאה אחורה רק במקום לקפוץ חזרה אחורה עם כל מספר שאתה מקבל אתה קופץ קדימה ומדפיס כל תו בדרך2 h y u j i l k 3 d g f b v c 4 g f e d c b a> > > ^ ^ ^ ^ ^ > > > > ^ ^ ^ > > > > > ^ ^ ^אני מקווה שזה מובן מספיק
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים בא לי לפטר את כל המורים של משרד החינוך ולהעיף אותם לכל הרוחות.התיישבתי לקרוא את השאלה שצרפת ופתאום ראיתי את המילה "sumKeta"איך שראיתי את זה סגרתי מייד את הדף.מה זה לעזזל sumKeta???????או שתכתבו SchumKeta או שתכתבו SumInterval .[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 23:21:16עוד משהו.מה זה לעזזל עיצוב תוכנה?למה כל חתיכת מורה אידיוט מרשה לעצמו להמציא מילים נרדפות למונח הזה שנקרא "מדעי-המחשב"
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים עיצוב תוכנה זה נושא של כמה יחידות מתוך ה5 שכולל בתוכו את הנושאים המתקדמים יותר של כלל מדעי המחשב שנלמדים במסגרת התיכוןאו בקיצור קיים רק בשביל להפרידאפשר בקלות לקרוא לזה מדעי המחשב 1 מדעי המחשב 2
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים שאלה 3 - דרך אלגנטית לעשות זאת תהיה בעזרת שימוש במחסנית, אתה דוחף כול NODE ברשימה שעבור עליה, עד שמגיע למספר, ברגע שהגעת למספר, פולט החוצה כגודל המספר תוים ורושם מה קיבלת (פולט לרשימה נניח כדי שיתהפך בחזרה, או למחסנית אחרת)בסוף אתה פשוט פולט כול מה שנשאר (משהו שגם יתן לך סדר הפוך בעלות אפס) ומדפיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.