עבור לתוכן

[עזרה]- במשחק LOST בהתחלה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :xyxthumbs:

התקנתי לפני כמה ימים תמשחק ולא יצא לי הכי לשחק בו...

אבל נתקעתי בקטע ממש הראשון שאני צריך לצלם את קייט לחבר איזה משו כמו שמחולק ל- 3 חלקים ניסיתי לצלם תיד שלה שהיא לוקחת תכוס שתיייה במטוס עם אתם זוכרים...

אבל לא לא מצליח לעשות כלום מה עושים שמה בבקשה זה מעצבן הקטע הזה?[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:21:12

מישהו?

:kopfpatsch:

פורסם

חחח אישתי שיחקה בזה. עכשיו כבר לא כי זה משחק מעצבן. אני עוזר לה במה שהיא לא עוברת. בקטע הזה של הצילום תאמת היא עברה לבד אבל היה קשה. היא ל כאן כרגע כדי שאני ישאל אותה אבל אני חושב שהיא סתם צילמה דברים עד שזה נתפס מה שצריך.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה ידידי...

תשאל אותה אולי שהיא תחזור?

כי אני מת לעבור את זה :hat:

פורסם

תצלם את התמונה עם קייט

פורסם
  • מחבר

אחי איזה תמונה עם קייט על מה אתה מדבר?

צילמתי את קייט אלף פעם עם זום בלי זום סעמק אני לא מבין מה עושים שמה...

תשאל אותה אולי יותר ברור בבקשה... שתסביר לך.

פורסם

ואי איזה משחק מעצבן זה אני עכשיו באיזה מנהרה ונכבה לי כל הזמן הלפיד ואז עטלפים ודובים הורגים אותי זה מעפן ,קיצר אתה צריך לעשות פוקוס עם המצלמה עד שתראה את קייט טוב ולצלם בדיוק מתי שמגישים לה את הבקבוק מים וזה כבר ימשיך לך במשחק.

פורסם

אתה צריך לצלם את הדיילת בזמן שהיא מביאה לקייט את הבקבוק (או כוס לא זוכר) ושבצד התמונה יראו את ההוא שמוביל אותה, אתה צריך לתפוס את שלושתם בפריים. יש מצב שלא הצלחת בגלל שלא עשית את הפוקוס נכון אתה צריך לעשות זום נכון ופוקוס נכון, בצד יש לך 2 נורות אדומות שליד כל אחת רשום למה היא שייכת (זום או פוקוס) אחרי כל תמונה שאתה מצלם אם לדוגמא הזום טוב והפוקוס לא אז הנורה של הזום נהפכת לירוקה ושל הפוקוס נשארת אדומה לכן תשחק עם זה על פי הצורך.

מקווה שהייתי מובן, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי עזרתי לי.....

וגם אתה אחי :xyxthumbs:

עכשיו תגידו איך אני משנה תגרפיקה לעזעזל לא ראיתי שם שום אפשרות חוץ מלעשות יותר אור וכאלה.. ודיבוב ומוזיקה מה אתם אומרים?

ובתור אחד שעוקב אחר הסידרה וראה 4 עונות... משחק יפיפה לדעתי.... :yelclap:

פורסם

תודה רבה אחי עזרתי לי.....

וגם אתה אחי :xyxthumbs:

עכשיו תגידו איך אני משנה תגרפיקה לעזעזל לא ראיתי שם שום אפשרות חוץ מלעשות יותר אור וכאלה.. ודיבוב ומוזיקה מה אתם אומרים?

ובתור אחד שעוקב אחר הסידרה וראה 4 עונות... משחק יפיפה לדעתי.... :yelclap:

אתה לא מבין בגרפיקה אם אתה אומר שהמשחק יפה חח או שהתכוונת יפה מבחינת משחקיות שגם את זה הייתי שולל. שאתה לוחץ על האיקון להכנס למשחק אז נפתח לך שם הגדרות [זה לא הגדרות מפורטות יותר מידי אבל רזולציה ועוד משהו גרפיקה כללית]

פורסם
  • מחבר

התכוונתי מבחינת משחקיות זה נחמד מאוד... לדעתי בתור אחד שרואה תסידרה גם..

ואחי נתקעתי פה מקודם עשיתי את זה אבל היה לי כמה אפשריות כאלה...

עכשיו אני תקוע על המטוס צריך לשחק בדברים האלה זה חובה בכלל הינה תמונה:

up.php?file=ewyh33mmnzmz.jpg

או קישור פה: http://www.siz.co.il/up.php?file=ewyh33mmnzmz.jpg

והינה עוד תמונה של עוד משחק כזה באותו קטע של המטוס:

nyxzdichwomn.jpg

תודה לעונים :)

פורסם

זה די קל. מה שווה שכל דבר יגלו לך? בן כמה אתה?

גם אני רואה את הסידרה אבודים וזאת אחלה סידרה [הכי טובה] אבל זה לא אומר שצריך לשחק במשחק הזה שהוא לא משהו.

פורסם
  • מחבר

ידידי אני בן 17 וחצי...

אבל זה לא קשור לגיל פשוט עשו דברים מטומטמים שם...

מה אני אמור לעשות לא הבנתי תגלה לי חפיף אחי בבקשה.. שלהבא אני ידע איך לעשות את זה...

ובן כמה אתה חבר? :xyxthumbs:

פורסם

זה הקטע שאתה צריך לסתום את שסתומי הדלק לא?

בכל זאת... אני לא זוכר מאיפה ואיך אבל אתה צריך להשיג פיוזים (מצויר לך בצד שמאל למעלה את סוגי הפיוזים וכמה יש לך מכל אחד), בלוח חשמל הזה יש לך נקודת התחלה לחשמל ומספר מסוים של וואט. ישנם שלושה סוגים של פיוזים (ראה תמונה) וכל אחד מוריד מספר מסוים של וואט (גם את זה רשום בצד שמאל למעלה ליד כל פיוז) עליך לעשות מסלול ע"י הצבתם ואם יש צורך אז גם סיבובם של הפיוזים על מנת להגיע למקום הרצוי, במקום הסופי הזה ישנו מחוג שעליו מסומן בירוק הטווח שאליו אתה צריך להגיע עם הוואט (לדוגמה בין 50 ל-55) וע"י כך לסגור את השסתום (במקרה הזה).

בהמשך המשחק זה מתפצל לכמה מחוגים ונהפך ליותר קשה.

צריך קצת לעשות חשבון ולהפעיל את השכל, זה הכל.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

ידידי אני בן 17 וחצי...

אבל זה לא קשור לגיל פשוט עשו דברים מטומטמים שם...

מה אני אמור לעשות לא הבנתי תגלה לי חפיף אחי בבקשה.. שלהבא אני ידע איך לעשות את זה...

ובן כמה אתה חבר? :xyxthumbs:

סתם שאלתי בן כמה אתה מה אתה נלחץ חח. אני לא שיחקתי במשחק הזה רק אישתי. [אני משחק משחקים על רמה חח] תכנס לפורפיל שלי ותדע.

פורסם
  • מחבר

חחח לא נלחצתי ידידי ;)

ואחי מזאת אומרת הצבתם איך בדיוק לסדר אותם לפי איזה סדר יאלההההההה...

כנראה שבקטעים האלה אני לא כזה חכם... עשו את זה ממש מסובך אין שם הסבר..

לפי מה צריך לסדר אותם ניסיתי הכול כול הצורות חשבתי בהתחלה זה כמו איקס עיגול אז סידרתי נגיד תפלוס הזה באלכסון וכאלה חחח

עזרה בבקשה..

והינה תמונה:

ככה סידרתי את זה ynzudgwyzayo.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים