עבור לתוכן

אפשרי לעשות תוכנה ב-c# ולשים אותה בפלאפון?(ע"י המרה ל-JAVA או משהו?)

Featured Replies

פורסם

שלום,

נגיד ויש לי תוכנה ב-C# או ב-JAVA,

יש אפשרות לשים אותה בפלאפון? כלומר לשים אותה אוליי כמשחק או משהו (אני יודע שמשתמשים במשהו שנקרא JAR\JAD למשחקים)

או אוליי לשים את התוכנה שאני בונה (c# או java ) באתר WAP ולגלוש דרכו בתוכנה?

אם אף אחת מהאפשרויות,איך אני בונה תוכנה לפלאפון?

תודה רבה רבה מראש !

ד"א זה מתוכנן לפלאפונים לא בעלי מערכת פתוחה (סימביאן)

פורסם

יש .net compact framework לפלאפונים מבוססים windows mobile ו-windows ce.

אין .net לפלאפונים אחרים (מלבד אולי mono לפלפאונים מבוססי לינוקס? אבל זו סתם השערה פרועה).

אני לא חושב שתמצא קומפיילר שמקמפל C# ל-J2EE.

לדעתי הסיכוי שתוכל בקרוב להריץ אפליקצית C# על סימביאן קטן יותר מהסיכוי שתפגע על ידי ברק.

פורסם

לפלאפונים יש לך J2ME - Java 2.0 micro edition יש סביבה שלה לאקלפיס במיוחד לפאלפונים הכוללת אפילו אימולטור(אשכרה תראה פלאפון כאשר תעשה run).

לסימביאן אפשר לתכנת בC++

פורסם
  • מחבר

לפלאפונים יש לך J2ME - Java 2.0 micro edition יש סביבה שלה לאקלפיס במיוחד לפאלפונים הכוללת אפילו אימולטור(אשכרה תראה פלאפון כאשר תעשה run).

לסימביאן אפשר לתכנת בC++

התוכנה הזאת Java 2.0 micro edition תאפשר לי לבנות תוכנה בJAVA ולשים אותה בפלאפון?

לא ממש הבנתי.

תודה.

פורסם

כן, רק שהJ2ME הזה זה JDK 1.4 שזה רחוק שנות אור מהJDK 1.6, בתור אחד שכותב בזה פרוייקט זה די מסריח, למה אתה רוצה להיכנס לזה ?

פורסם
  • מחבר

עזרה למבחנים בפיסיקה.

חברים שלי בנו תוכנה שפותרת כל מיני תרגילים (כתה י') בפיסיקה והם רוצים לשים את זה בפלאפון ולהשתמש בשעת מבחן עם המורה המסטול שלהם..

פורסם

עד מתי צעירים יעלוזו ?!?!???

פורסם

אולי פשוט תקנה מחשבון גראפי?

או תפתח את זה באמת בJ2ME

או בASP/PHP ובאמת תיגש לזה דרך האינטרנט

פורסם

אפשריות קצת שונות אבל אולי יעזרו:

1) להשתלט על מחשב עם התוכנה באמצעות Remote Desktop , פשוט תחפש קלייינט למערכת הפעלה של הפלאפון

2) ממשק SMS לתוכנה, שהתוכנה תקבל את התרגיל דרך אסאמאס ותחזיר תשובה באסאמאס

3) כמו הSMS רק EMAIL במקום

פורסם

לדעתי הסיכוי שתוכל בקרוב להריץ אפליקצית C# על סימביאן קטן יותר מהסיכוי שתפגע על ידי ברק.

אני מקווה שאתה לא מעיף עפיפונים באמצע סופות ברקים.

ברק

פורסם

Holy Shit.

אם כי SilverLight הוא לא ממש כל פלטפורמת .net ולא מכיל לגמרי את כל מה שיש ב-C#, אבל עדיין. סחתיין למיקרוסופט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים