פורסם 2008 במרץ 917 שנים שלום לכם הזמנתי לפני שבוע ספק כוח HEC 400TRT והיום קיבלתי את החבילה ולהפתעתי אני מגלה שקיבלתי TR2-470W אין לי מושג למה זה קרה לא אמרו לי כלום ולא דיווחו לי כלום.. השאלה שלי היא האם הספק הזה הוא באמת יותר עדיף לי ממה שהזמנתי כי הספק שהזמנתי עולה 213 והספק שקיבלתי עולה 295 ושילמתי על הספק שהזמנתי. אני מעוניין לדעת עם אני ישאיר וירכיב את הספק הזה או שאני יבקש להחזיר אותו ולקבל בתמורה את הספק שהזמנתי או לפחות לקבל הסבר למה קיבלתי ספק אחר ממה שהזמנתי ואפילו בקבלה רשום את הספק שהזמנתי (HEC 400TRT), וקיבלתי ספק שונה. תודה מראש לעונים
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מאיפה הזמנת?אם הוא עולה יותר ונותן יותר וואטים, רוב הסיכויים שהוא עדיף על מה שהזמנת.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים למרות שהטענה שלך שגויה מהיסוד, ה TT TR2 470 אכן עדיף על HEC400.הרווחת. רק תהיה הוגן ותוודא שזה אכן מה שהתכוונו לשלוח לך.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר למרות שהטענה שלך שגויה מהיסוד, ה TT TR2 470 אכן עדיף על HEC400.הרווחת. רק תהיה הוגן ותוודא שזה אכן מה שהתכוונו לשלוח לך. זה לא מה שהתכוונו לשלוח לי כי רשום בקבלה את הHEC. למה אתה מתכוון שאתה אומר שהטענה שלי שגויה מהייסוד?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר עדכון : הם הביאו לי את הספק בקופסא הלא מקורית זהו אכן HEC 400TRTF והם שמו אותו בקופסה של TT TR2 חוצפה מדובר בסקי פיסי
פורסם 2008 במרץ 917 שנים שום דבר לא חוצפה בזהספקי HEC לא מגיעים עם קופסה מהיבואן, הם מגיעים בקרטונים של 5. לגיטימי שהחנות תשתמש באיזו קופסה שיש לה באותו רגע בשביל שהסחורה לא תיפגע בדרך אליך. כל חנות עושה את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.