פורסם 2008 במרץ 817 שנים היי יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים על ידי ראוטר ורציתי לשתף כונן ממחשב אחד . על מחשב אחד מותקן XP 64 ביט ועל המחשב השני Vitsa 64 ביט. המחשב שאליו מחובר המודם הוא זה עם הXP והשני מחובר לראוטר. אני בעצם רוצה לשתף את כונן D (או תיקייה בתוכו) של המחשב עם הvista כך שאני אוכל להעביר קבצים וכאלה דברים. אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה ?! תודה
פורסם 2008 במרץ 917 שנים איזה מודם? אולי אתה מתכוון למתאם אלחוטי?יש סטיקי בפורום רשתות ואינטרנט שמסביר את התהליך.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים תוודא ששני המחשבים מאשרים אחד את השני בפיירוואל וששניהם יושבים על אותו WORKGROUP.תשתף תיקיה במחשב מסויים (כפתור ימני על התיקיה ו-SHARE).ותראה אם במחשב השני ע"י הקלדת\\Xשאיקס זה השם או האיפי הפנימי של המחשב המשתף,נפתחת לך אפשרות גישה לתיקיה.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר תוודא ששני המחשבים מאשרים אחד את השני בפיירוואל וששניהם יושבים על אותו WORKGROUP.איך אני עושה את זה ?ותראה אם במחשב השני ע"י הקלדת\\Xשאיקס זה השם או האיפי הפנימי של המחשב המשתף,לשני המחשבים יש אותו IP לא?! הם מחוברים על ידי ראוטר חוטי
פורסם 2008 במרץ 917 שנים הכוונה היתה ל IP פנימי של הכרטיס רשתבקשר לWORKGROUP, אתה יכול לראות את זה בSYSTEM (דרך לוח הבקרה או דרך כפתור ימני על "המחשב שלי").
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר הכוונה היתה ל IP פנימי של הכרטיס רשתבקשר לWORKGROUP, אתה יכול לראות את זה בSYSTEM (דרך לוח הבקרה או דרך כפתור ימני על "המחשב שלי").טוב בדקתי את ה WORKGROUP ובמחשב אחד רשום MSHOME ובשני רשום WORKGROUPמה ואיך אני עושה כדי ששתיהם ישבו על אותו WORKGROUP ?!
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר מה עכשיו ? שיתפתי תיקייה במחשב ואני שם את הIP בcmd //192.168.2.1 והוא לא נכנס מה לעשות ?! איזה IP לשים ?! שמתי את האחד הטוב ?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר יש פינגים בין שני המחשבים?עשית ריסט אחרי שעדכנת את הוורקגרופ?מזתומרת יש פינגים בין המחשבים ?
פורסם 2008 במרץ 1017 שנים מחבר טור רשמתי את זה בCMD ואלו התוצאות : ד"א צריך לעשות את זה כששני המחשבים דלוקים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.