עבור לתוכן

q9450 ,q9300 ניתנים עכשיו לרכישה ב-1500 ,1750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ברור לי שהמשווקים הרשמיים בארץ לא יתחילו למכור את סידרת המעבדים החדשה עד שהם לא יפטרו מהמלאי הישן.

מניסיון העבר גם ברור לי, שכאשר הם יחליטו לייבא את q9300 הם ידרשו עבורם מחירים מופקעים למרות שהם יקנו מאינטל את ה-q9300 בדיוק באותו המחיר של q6600.

התרגיל הזה ידוע לי היטב ולכן אני מחפש דרך להביא אותו מחו"ל ביבוא אישי.

נתקלתי באתר הבא:

http://www.ipmart.com/main/product/Intel,Core,2,Quad,Q9300,25GHz,,6MB,shared,L2,Cache,,1333MHz,FSB,,Core,2,Quad,,Socket,775,36027.php?∏=36027

האתר מוכר לכם ?

מה המוניטין שלו ?

איך יתכן שדווקא באתר הזה יש את ה-9300 ואין אותו באתרים אחרים ?

האם יתכן שמדובר ב-q9300 שנפסלו למכירה עקב פגמים בייצור ,ואיכשהו לא הושמדו בבקרת האיכות והגיעו בדרך לא דרך לשוק ?

יש לי חשש שמדובר בתרגיל עוקץ .

מה דעתכם?

עוד אתר שמוכר q9450 ב-380$

http://www.bestbuybusiness.com/bbfb/en/US/adirect/bestbuy?cmd=catProductDetail&productID=BB10837495

פורסם

אם זה המחירים בחול בארץ הם הולכים להיות בשמיים

פורסם
  • מחבר

אלו מחירים ראשוניים.

אני מאמין שבימים הקרובים תהיה ירידה משמעותית במחירים.

פורסם

בחיאת ראבק מה אתם צריכים מעבדים כאלה

תאמינו לי E4700 +2GB זכרון עם כרטיס מסך 8800 עושה את העבודה במקס' האפשרי

פורסם

בחיאת ראבק מה אתם צריכים מעבדים כאלה

תאמינו לי E4700 +2GB זכרון עם כרטיס מסך 8800 עושה את העבודה במקס' האפשרי

לפעמים באמת נדמה לי שכולם פה עוסקים בעריכת וידאו למחייתם.

פורסם

אפילו שכן היו עוסקים

תאמין לי שלא היה הבדל

פורסם

לא הכל זה עריכת וידאו.

יש לי מחשב אחד עם Q6600 ו 8GB זיכרון שעובד בעומס מלא כל הזמן וממש לא הייתי מתנגד לעוד כמה מגהרצים במעבד.

ולא, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו גרפי, אני בכלל משתמש בכרטיס המובנה על הלוח.

פורסם

לא הכל זה עריכת וידאו.

יש לי מחשב אחד עם Q6600 ו 8GB זיכרון שעובד בעומס מלא כל הזמן וממש לא הייתי מתנגד לעוד כמה מגהרצים במעבד.

ולא, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו גרפי, אני בכלל משתמש בכרטיס המובנה על הלוח.

למה 8GB זכרון חחחחחחחח תבדוק באוורסט אם הוא אי פעם עובר את ה2 GB אתה מקבל מה שאתה רוצה

פורסם

הוא מנצל את כל ה8 ועוד 50 מגה בSWAP.

פורסם

אחי צא מהסרט הוא לא מנצל שום 8 GB במיוחד לא על זה שאתה בווינדוס 2000 חח

חאלס עם הפרפקטציוניסטיות הזאת

פורסם

מי אמר שהוא מריץ WIN2K?

בוא תעשה חישוב פשוט. הוא מריץ לינוקס שמריץ 10 וירטואלים שמריצים XP שלכל אחד יש 640 מגה זיכרון.

עד עכשיו הגענו ל6400 מגה זיכרון ועוד 1600 למערכת הראשית. אהה.. הוירטואלים כמובן משתמשים בכל הזיכרון העומד לרשותם.

אם הייתי יכול לדחוף שם עוד קצת זיכרון זה היה עוזר לי מאוד אבל אלו מגבלות הלוח.

פורסם

בכלמקרה גם אם זה נכון וגם אם לא 50 מגה בקבצים בהחלפה זה ממש לא בריא. כדאי לשנות את הגודל של הקבצים בהחלפה למינימום קובץ של איזה ג'יגה או 2.. אחרת הוינדוס משתמש בדיסק קשיח סתם כמו ראם וזה מאט את המערכת..

פורסם

מי אמר שהוא מריץ WIN2K?

בוא תעשה חישוב פשוט. הוא מריץ לינוקס שמריץ 10 וירטואלים שמריצים XP שלכל אחד יש 640 מגה זיכרון.

עד עכשיו הגענו ל6400 מגה זיכרון ועוד 1600 למערכת הראשית. אהה.. הוירטואלים כמובן משתמשים בכל הזיכרון העומד לרשותם.

אם הייתי יכול לדחוף שם עוד קצת זיכרון זה היה עוזר לי מאוד אבל אלו מגבלות הלוח.

במה אתה משתמש (למה לא להשתמש ב VMware ESX Server) ?

בכלמקרה גם אם זה נכון וגם אם לא 50 מגה בקבצים בהחלפה זה ממש לא בריא. כדאי לשנות את הגודל של הקבצים בהחלפה למינימום קובץ של איזה ג'יגה או 2.. אחרת הוינדוס משתמש בדיסק קשיח סתם כמו ראם וזה מאט את המערכת..

הוא רשם שזה לינוקס, מה הקשר ?

פורסם

במה אתה משתמש (למה לא להשתמש ב VMware ESX Server) ?

CentOS5 שמריץ VMware Server.

ולפני שאני הולך לישון:

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה יש לך 7.4 גיגה מהזיכרון תפוס ע"י cached ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים