עבור לתוכן

מבקש המלצות למסךLCD עם פאנל IPS גודל 19-22 תקציב עד 3k -גלישה, סרטים וטקסטים

Featured Replies

פורסם

למעשה אין לו יתרון של ממש על ה-2007WFP/FP, כפי שאתה יכול לראות בביקורת כאן.

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נועם תודה, אבל האמת שהמאמר הזה לא יכול להעשיר לי מאוד את הידע , היות והאנגלית שלי די בסיסית, בפרט כאשר יש הרבה מונחים טכניים :)

לכן, אני רק יכול לקבל את זה כעובדה של-L2000C אין יתרון ממשי על ה-2007WFP , ובכל זאת כזה פער עצום במחירים.

עניין ממש מוזר. הרי DELL היא חברה רצינית, לא סתם איזה מוצר מדבקה...

פורסם

הייתי מציע לך לקבל את עצתו של נועם להמשיך לסמוך על האיכות המספיק גבוהה של ה-Dell. בהנחה שאם המסך של LG ש-Behardware בדקו לא היה פגום (הם ציינו במאמר מוסגר שהם לא בטוחים אם הוא היה תקין), איכשהו הכיול צבע ב-L2000C התפקשש ל-LG ובשל הרמה הגבוהה מדי של ה-DeltaE ממוצע (שככל שהוא נמוך יותר, כך המסך מציג דיוק צבע גבוה יותר מהקופסא) אפילו קולורמטר לא ממש מצליח להביאו לרמה טובה עבור עריכה גרפית תלויית דיוק בצבע. ברוב האתרים שמוכרים אותו מסתבר, שמדובר דווקא ב-L2000CN, המבוסס על TN, ואף אם יהיה מדובר בכ-3400 ¤, זה מחיר מוגזם ביחס ל-2007FP. היבואן לא מייבא את ה-C לארץ יותר. הרושם שלי הוא ש-Dell מצליחה לתמחר את המסכים 2007FP/WFP שלה במחיר נמוך בעיקר ע"י כך שבעצם מי שקונה מסך מבוסס S-PVA מסבסד את אלו, שמצליחים להשיגם עם פאנל S-IPS היקר יותר והפחות נפוץ.

פורסם

בכל מקרה L2000C כבר לא נמכר בארץ די הרבה זמן.

לא להתבלבל עם L2000CN שהוא מסך TN.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסברים.

בקיצור, קיבלתי היום את המסך. המספר הסידורי מסתיים ב-L.

אחרי התרשמות ראשונית (רק לפני מספר דקות הפעלתי אותו) זה נראה פיצוץ, גם במבט מלמטה.

במצב שכזה, אני מסתפק בכך וכבר לא שובר את הראש יותר ,אם לבדוק בצורה ודאית יותר באיזה פאנל מדובר...

פורסם
  • מחבר

טוב בכל זאת רק עוד שאלה אחת כדי לסגור את העניין הזה:

המסך מגיע עם דיסק מקורי של DELL המכיל דרייברים.

האם יש צורך להתקין או שזה מיותר, כי המסך פועל גם ככה (אם כי יתכן שהוא לא מגיע למלוא היכולות שלו...)?

פורסם

טוב בכל זאת רק עוד שאלה אחת כדי לסגור את העניין הזה:

המסך מגיע עם דיסק מקורי של DELL המכיל דרייברים.

האם יש צורך להתקין או שזה מיותר, כי המסך פועל גם ככה (אם כי יתכן שהוא לא מגיע למלוא היכולות שלו...)?

אין שום צורך בדרייברים האלה. גם אין כזה דבר "יכולת" של מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, למדתי עוד משהו חדש.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים