עבור לתוכן

Sparkle GeForce 8800GT OC Calibre

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה הכרטיס הקודם שהיה בסקאי היה לו מבנה קצת שונה של הגוף קירור.

אני מסכים איתו לפני כשבועיים בסקי הציגו את הכרטיס OC שהתדרי זכרונות היו 1800 במחיר 1339 הם הורידו אותו ולאחר שבוע הציגו את ה- OC +

שהתדרים שלו הינם 2000 + מסך LCD ב- 1290 בקיצור התבלבלו או משהו

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים איתו לפני כשבועיים בסקי הציגו את הכרטיס OC שהתדרי זכרונות היו 1800 במחיר 1339 הם הורידו אותו ולאחר שבוע הציגו את ה- OC +

שהתדרים שלו הינם 2000 + מסך LCD ב- 1290 בקיצור התבלבלו או משהו

נראה לי אז הם התבלבלו רק בתמונה . הקירור של התמונה של אז זה של 8800GTX . וזה עם הLCD זה של 8800GT + . ול8800GT הרגיל יש אותו קירור רק בלי הLCD
פורסם

אבל עכשיו יש את הקירור הזה עם LCD ל8800 OC !!!! תכלו גם לראות באתר של ספרקל קליברבררררר

פורסם

שימו לב כי SKY מטעים את הלקוחות!!

הכרטיס שמופיע בתמונה הוא גירסאת ה888+

ואילו הדגם שאתם מקבלים הוא הרגיל!

גם בחנות לא ידעו להגיד לי מה מקבלים עד שעשיתי בירור וזה בוודאות הדגם הרגיל ללא הפלוס

מה גם שהיחס היה נהדר רציתי לברר כמה שאלות לקראות 6 וחצי אמרו לי עסוקים כרגע אין זמן לענות לך תתקשר אחכ וניתקו בפרצוף!

ככה לא מתנהים ללקוח חבל מאוד :nono: :nono:

את הכרטיס שלי אקנה כבר במקום אחר

פורסם
  • מחבר

מוזר,כבר יומיים אני איתם בטלפונים בגלל הsparkle ועוד כמה חלקים שחסרים והם ממש בסדר,

לcalibre אין גירסה רגילה ,יש רק גירסה אחת כאשר ה888 היא הגירסה הישנה שלא מיוצרת עוד ו +888 שזאת הגירסה החדשה יותר,

מכיוון שאין אותו במלאי והוא יגיע רק בעוד כחודש אין סיכוי שתקבל גירסה ישנה.

פורסם

שמעו...

אני מכיר את SKY כל כך טוב..דוד שלי מכיר שם תבעלים עובד איתו הוא קונה משם הרבה מחשבים ללקוחות ועוד הרבה דברים...

נכון כל בנאדם מקבל יחס שונה ואחר אבל גם צריך לדעת מתי להתקשר בשעה 6 וחצי הם כבר סוגרים.ככה שאין אופציה שתקבל יחס טוב ונחמד..

תחייג בשעות הצהריים ידברו איתך יפה ונחמד..

אני יכול להגיד לך שאני מאוד מעריך אותם שם והם עושים עבודה נפלאה..פשוט לא יאמן...אנשים ברמה מבינים לא מבלבלים בשכל..

אני מאוד נהנה מהשירות המצויין שלהם..ולא קשור לזה שדוד שלי עובד איתם הרבה..

עכשיו ישנה גרסה אחת של ספרקל קליבר בארץ עם 512MB וזה הגרסה שיש בסקאי פיסי התמונה נכונה הדגם מדוייק וגם הנתונים שלו...

אז ככה שאין מה לדאוג..כל מי שהזמין את הכרטיס הנ"ל יקבל אותו בדיוק כמה שיש בתמונה ובדיוק עם אותם נתונים שרושמים אז ככה שאין מה לדאוג..

אבל מומלץ להזמין מהר לפני שיגמר..

המשך דיון מהנה ואל תשכחו להגיב איזה כרטיס מסך יש לכם יש סקר חדש ! כולם להכנס ולהגיב !!

פורסם

מוזר,כבר יומיים אני איתם בטלפונים בגלל הsparkle ועוד כמה חלקים שחסרים והם ממש בסדר,

לcalibre אין גירסה רגילה ,יש רק גירסה אחת כאשר ה888 היא הגירסה הישנה שלא מיוצרת עוד ו +888 שזאת הגירסה החדשה יותר,

מכיוון שאין אותו במלאי והוא יגיע רק בעוד כחודש אין סיכוי שתקבל גירסה ישנה.

אז זהו שהיא נמכרת ובכמיות!

ההבדל בינהם זו המהירות והצג LCD בSKY אמרו לי שלא מגיע ככל הנראה הצג

מה גם שאני בדיון עם חנות אחרת על אותו כרטיס אבל גירסאת ה+ במחיר מטורף אבל רק עוד שבוע יגיע אני הזמנתי ICHILL בנתיים ומחר צריך לקבל אותו:) [br]פורסם בתאריך: 11.03.2008 בשעה 23:04:18

שמעו...

אני מכיר את SKY כל כך טוב..דוד שלי מכיר שם תבעלים עובד איתו הוא קונה משם הרבה מחשבים ללקוחות ועוד הרבה דברים...

נכון כל בנאדם מקבל יחס שונה ואחר אבל גם צריך לדעת מתי להתקשר בשעה 6 וחצי הם כבר סוגרים.ככה שאין אופציה שתקבל יחס טוב ונחמד..

תחייג בשעות הצהריים ידברו איתך יפה ונחמד..

אני יכול להגיד לך שאני מאוד מעריך אותם שם והם עושים עבודה נפלאה..פשוט לא יאמן...אנשים ברמה מבינים לא מבלבלים בשכל..

אני מאוד נהנה מהשירות המצויין שלהם..ולא קשור לזה שדוד שלי עובד איתם הרבה..

עכשיו ישנה גרסה אחת של ספרקל קליבר בארץ עם 512MB וזה הגרסה שיש בסקאי פיסי התמונה נכונה הדגם מדוייק וגם הנתונים שלו...

אז ככה שאין מה לדאוג..כל מי שהזמין את הכרטיס הנ"ל יקבל אותו בדיוק כמה שיש בתמונה ובדיוק עם אותם נתונים שרושמים אז ככה שאין מה לדאוג..

אבל מומלץ להזמין מהר לפני שיגמר..

המשך דיון מהנה ואל תשכחו להגיב איזה כרטיס מסך יש לכם יש סקר חדש ! כולם להכנס ולהגיב !!

זה ממש לא קשור מתי להתקשר לנתק בפנים זה ממש לא במקום ולא יעזור שום דבר ועוד ללקוח פוטנציאלי..

הגירסא שיש בתמונה ומה שיש במקט אינננה תואמת ופה הבלאגן ,

הדבר היותר חמור שהם אומרים לך בטלפון משהו בסגנון ברגע שזה יגיע נדע מה יש בפנים אתה מזמין על עיוור

ועושה הרושם שאתה קצת משוחד עליהם אהמ אהמ :nono:

פורסם

אחי רציתי להגיד לך שאני בטוח גם מי זה היה..אחד המוכרים שם מעלה לי את העצבים אין לו סובלנות אף פעם שאני מדבר איתו אז אני התחלתי לדבר איתו כמו שהוא מדבר אליי והוא נרגע..חוץ מזה קניתי שם מחשב ב- 5500 אם היו עושים לי קטע מסריח הייתי עף משם בטיל..יש בחור נוסף שאני מחזיק את עצמי לא להגיד שמות..שהוא לעומת השני בחור זהב כל פעם שאני מדבר איתו יש לו סובלנות והוא עוזר לי והכל..המנהל גם בחור טוב יש לו פיוזים לפעמיים אבל סך הכל הוא בסדר גמור..בקיצור לדעתי אחלה חנות ..

אל תשכחו שבשורה התחתונה בכל חנות סביר להניח שיהיה איזה עובד שידבר מסריח אין מה לעשות לא כולם נחמדים.. :pissed:

פורסם

זה שמעליי צודק....

הייתי שמח אם היית מביא לי שמות בפרטי...

יש לי שם דיבור אני יכול להגיד להם...

פורסם

אחי אז אם יש לך שם דיבור מחר תעשה ברור דרך הדוד ואני מאמין שהם יגידו לו את האמת...ואז נראה אם מסבנים אותנו..

וואייי וואייי וואיי כמה אני יהיה עצבני עליהם :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

אולי תרגיעו.

פורסם

למה להרגיע???????

אם עושים עליי תרגילים ומסבנים אותי , בפנים אז מה אתה רוצה שאני יהיה רגוע????

במיוחד שעוד יש מצב שהם עשו את זה על כל חברי הפורום שהזמינו את הכרטיס (CALIBRE) אנשים היום עושים בדיקה עם החנות..הראשון שיש לו תשובה נע להעלות אותה לפה

פורסם

מאחר והספארקל יהיה זמין רק בסוף החודש,

יש אפשרות לעשות הזמנה מוקדמת שלו במקום אחר איפשהו חוץ מב-SkyPC?

אני מתלבט בינו לבין ה-8800GT של ג'יגהבייט שבא עם קירור זלמן..

מאחר ושניהם באים עם OC..

ה-GigaByte הוא - 700/1625

ה-Calibre הוא - 675/2000

למי עשו OC יותר טוב מהמפעל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת טמפרטורות?

פורסם
  • מחבר

למה להרגיע???????

אם עושים עליי תרגילים ומסבנים אותי , בפנים אז מה אתה רוצה שאני יהיה רגוע????

במיוחד שעוד יש מצב שהם עשו את זה על כל חברי הפורום שהזמינו את הכרטיס (CALIBRE) אנשים היום עושים בדיקה עם החנות..הראשון שיש לו תשובה נע להעלות אותה לפה

כוונתי היא תרגעו עם הדיבור בסיגנון הערסי הזה .

מאחר והספארקל יהיה זמין רק בסוף החודש,

יש אפשרות לעשות הזמנה מוקדמת שלו במקום אחר איפשהו חוץ מב-SkyPC?

אני מתלבט בינו לבין ה-8800GT של ג'יגהבייט שבא עם קירור זלמן..

מאחר ושניהם באים עם OC..

ה-GigaByte הוא - 700/1625

ה-Calibre הוא - 675/2000

למי עשו OC יותר טוב מהמפעל ומה ההבדלים ביניהם מבחינת טמפרטורות?

אתה מבלבל בין מהירות שיידרים לזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים