עבור לתוכן

מתלבט קשה בין 88GT ל-96GT ול-3870 - "נקנה 96GT " יש תמונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כבר הרבה זמן שאני מחכה להוזלת מחירים מכל מיני אתרים ברשת לגבי כרטיסי מסך .

וגם זה בא עם בעיה קשה של היתלבטות בין כמה כרטיסים .

אני מחפש כרטיס שיתן יחס ביצועים \ תמורה \ בסכום נמוך - ויהיה הכי טוב שאפשר !

אני מודע לזה שאין דבר כזה להשקיע פעם 1 וזהו . כל שנה אני מחליף .. ( לצערי ) :-\

היה לי כבר 76GT של LEADTEK , הוא היה אחלה , אבל שחקתי בו עם משחקים לפני שנתיים .. והיתבאסתי עליו רצח והעפתי אותו מהר .

לא רוצה לחזור שוב פעם על אותה טעות - לקנות משהו ( לזרוק סתם כסף ) ולא להנות כמו שצריך . :'(

משהו שבאמת חשוב לי : לא יודע אם לקנות עכשיו או לחכות עוד כמה זמן שיצא כרטיסים חדשים .. ( כי תמיד אומרים שתחכה יצא עוד משהו , אבל למי לעזא יש כוח לחכות , בנתיים כל החשק מלקנות כרטיסים עובר )

בעיה נוספת , יש לי עין מאוד חדה ( לגבי FPS , כל קשקוש הכי קטן , לאג הכי פצפון מפריע לי !! אני לא מחפש פה SLI או CF ) אני פשוט רוצה כרטיס שיציג ביצועים מעל ומעבר הכי טוב שאפשר לסכום ההשקעה שלי ..

לגבי תקציב - 1000 +\-

אני פשוט רוצה להשקיע סכום X ולקבל הכי טוב שאפשר ב-Y !

<-- ראו מפרט

תודה רבה למי שיכול לעזור בזה , כבר חכיתי המון זמן ( והרבה משחקים טובים חולפים להם חבל לא לשחק בהם )

תייעצו לי משהו

תודה שוב :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תרשום תקציב בכותרת.

המפרט שלך זה מה שבצד, נכון ?

פורסם
  • מחבר

תרשום תקציב בכותרת.

המפרט שלך זה מה שבצד, נכון ?

כן

הוספתי

עכשיו אתה יכול להמשיך ? ::)

פורסם

התמורה הכי טובה לכסף: http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm

הכרטיס הזה עם אחריות שנתיים (ובגלל זה זול). מאחר ואתה מודע שיש צורך להחליף כל שנה-שנתיים, אז זמן האחריות לא צריך להפריע לך...

פורסם

^^

מחזק.

אגב, באיזו רזולוציה אתה משחק ?

פורסם
  • מחבר

^^

מחזק.

אגב, באיזו רזולוציה אתה משחק ?

אז זהו שאני לא ממש יודע , אני חושב באזור ה- 1280/1024 מספיק מאוד שם + פילטרים + פול דיטלס !

אפשר להגיד שנדלקתי על המחיר של 88GT SONIC של הפליטים ..השאלה איך הם כיום ? ( אני שואל שוב כי היה לי אחד שלהם - FX5200 לצערי חחח בזמנים ההם ) ..

מחיר טוב ב-SKYPC

פורסם

ה - 9600GT יספק אותך, לך עליו.

פורסם
  • מחבר

ה - 9600GT יספק אותך, לך עליו.

עזוב ה-88GT נשמע מבטיח יותר !

תודה בכל אופן ..

פורסם

מבטיח יותר או לא אני חושב שאין לך ממש צורך להשקיע את האקסטרה 350 ש"ח בו.

פורסם
  • מחבר

זה כמו שפעם השקעתי על ה- 76GT , ועוד קצת הייתי מביא כבר את ה- X1950PRO עוד קצת ..

אז מה שקרה זה היתבאסתי רצח על ה-76GT אחרי תקופה מאוד קצרה

וזה מה שנראה לי יקרה גם פה ..

אז עדיף לפעמים להשקיע טיפה יותר ולקבל את שיא האיכות במחיר שפוי עדיין ! ::)

לומדים לקח או לא לומדים בכלל (בחיים) .

פורסם

להפך. לפחות לדעתי. אני במקומך הייתי לוקח כרטיס פשוט. 500-600 שקל. 700 שקל אם זה שווה. את הכסף שאתה תחסוך מלקנות את הHIGH END, נגיד 300-400 שקל, תשים בקופת חזיר ותשים שם במשך שנה, כל יום שקל. זה לא קשה. אתה יכול לקבץ את זה בנדבות. תבקש כל יום בבצפר ממישהו שקל, אתה יכול להעביר את הנטל למישהו אחר! ועוד שנה, המחירים ימשיכו לרדת באופן כללי (ז"א ההכי מתקדם של היום עולה 2000, של שנת 2009 יעלה 1800), ואתה תשדרג עוד פעם. ככה ההיגיון שלי עובד.

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר ?< - מזה השטויות האלה על הבוקר

שוב פעם אתה חוזר להשקעות מרובות כסף ?

להשקיע 2000 שקל 1800 שקל הישתגעת ?

איפה ההיגיון פה להשקיע ים כסף וגם ככה עוד שנה תחליף ? - ואל תסביר לי כי אתה מדבר שטויות ילדון ! :kopfpatsch:

ואני לא משקיע 500-600 שקל , הסברתי מלכתחילה מה הדרישה שלי , אם אתה לא מצליח להבין תקרא שוב אם עדיין לא אז אל תקרא .

ואני עם הביצפר שלי סיימתי מזמן , לא חזירים ולא נעליים . :screwy:

- סתם מיותר - .. :nono:

פורסם

חחחח אולי הוא לא ישן בלילה. לפי דעתי תלך על 8800GT . ועוד שנה וחצי ככה תשדרג. אתה גם תמכור אותו אז תקבל כמה מאות . אני לא הייתי משדרג את הX1950 PRO שלי עכשיו אבל רק בגלל ה8800GT אני משדרג כי זה כל כך שווה וחבל לפספס.

פורסם

על מה אתה מדבר ?< - מזה השטויות האלה על הבוקר

שוב פעם אתה חוזר להשקעות מרובות כסף ?

להשקיע 2000 שקל 1800 שקל הישתגעת ?

איפה ההיגיון פה להשקיע ים כסף וגם ככה עוד שנה תחליף ? - ואל תסביר לי כי אתה מדבר שטויות ילדון ! :kopfpatsch:

ואני לא משקיע 500-600 שקל , הסברתי מלכתחילה מה הדרישה שלי , אם אתה לא מצליח להבין תקרא שוב אם עדיין לא אז אל תקרא .

ואני עם הביצפר שלי סיימתי מזמן , לא חזירים ולא נעליים . :screwy:

- סתם מיותר - .. :nono:

סיימת עם הבצפר מוקדם מידי בגלל שאין לך הבנת נקרא. כתבתי שבמקום לקנות HIGH END, תקנה את הMID RANGE, ובכלל זאת הפעם הראשונה שאני מגיב לך, ככה שאני לא יכול לחזור על השקעות מרובות. ה2000-1800 הכוונה היא לירידה מגמתית של מחירים במוצרי אלקטרוניקה יחד עם התקדמות טכנולוגית, מה שאומר שאם השנה כרטיס MID RANGE עולה 800, עוד שנה הוא יעלה 750 (לא אותו כרטיס). הנפילה שלך לפני שנתיים היתה שהשקעת הרבה כסף בכרטיס שאיבד מערכו מהר. אז הכי הגיוני מבחינתך זה לקחת כרטיס שנותן תמורה הכי טובה לכסף. נגיד כמה עולה פרארי? נגיד 4 מיליון שקל. כמה עולה מכונית עם 100 כ"ס חדשה? נגיד 120K. בכל זאת פרארי עולה כמעט פי 40, אבל ביצועית היא נותנת "רק" ביצועים של פי 5. ככה ההגיון הכלכלי שלי פועל, שאני מעדיף לקנות איבו כל 5 שנים מאשר פרארי פעם ב50 שנה.

פורסם

העניין הוא שה - HIGH END ירד למחירים נוחים למדי והפך למשתלם בדמות ה - 8800GT.

אך לרזולוציה של 1280X1024/1440X990 יותר משתלם לקנות 9600GT זול יותר שגם הוא חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים