פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אהלן!יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אהלן!יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה??תרשה לי "לתפוס טרמפ" על השאלה שלך ולהרחיב אותה גם לוידאו-מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר מ-RM (וידאו+אודיו דחוס) לאיזשהו פורמט אחר ? (אפילו שיהיה סתם AVI לא דחוס, העיקר לצאת מהריל מדיה הזה) ?
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים מחבר אהלן! יש לי קבצי מוסיקה של real player שהסיומת שלהם זה rm ואני רוצה להמיר אותם ל mp3. חיפשתי תוכנה שתעשה את זה אבל לא מצאתית מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול להגיד לי מאיפה להוריד אותה?? תרשה לי "לתפוס טרמפ" על השאלה שלך ולהרחיב אותה גם לוידאו-מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר מ-RM (וידאו+אודיו דחוס) לאיזשהו פורמט אחר ? (אפילו שיהיה סתם AVI לא דחוס, העיקר לצאת מהריל מדיה הזה) ? חופשי רק שלפחות אחד מאיתנו יקבל תשובה
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים לא נראה לי שנקבל תשובה בפורומים בארץ כי לא הרבה מתעסקים עם כל ההמרות האלה של אודיו ווידאו. הרוב פשוט משתמשים ב-MP3 או MPG ועבור סרטים ב-DIVX. צריך לעשות חיפוש של תוכנות כאלה במנועי החיפוש הגדולים וב-DOWNLOAD.COM.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר לא נראה לי שנקבל תשובה בפורומים בארץ כי לא הרבה מתעסקים עם כל ההמרות האלה של אודיו ווידאו. הרוב פשוט משתמשים ב-MP3 או MPG ועבור סרטים ב-DIVX. צריך לעשות חיפוש של תוכנות כאלה במנועי החיפוש הגדולים וב-DOWNLOAD.COM. חיפשתי כבר ולא מצאתי!
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים שלום אופיר וכל מי שמחפש תוכנה כזאת אחרי חיפושים רבים מצאתי את התוכנה המבוקשת שנקראת streambox ripper התוכנה נמצאת כאן תהנו ;D
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים שלום אופיר וכל מי שמחפש תוכנה כזאת אחרי חיפושים רבים מצאתי את התוכנה המבוקשת שנקראת streambox ripper התוכנה נמצאת כאן תהנו ;D תודה על הנסיון לעזור לצערי לא ניתן להיכנס לאתר שמקושר ללינק הזה, לפחות באופן זמני לפי טענת YAHOO. אני אבדוק שוב מאוחר יותר.
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים יצאה גירסה חדשה ל-realplayer שנקראת realone ושם ניתן לבצע המרה מ-rm ל-mp3 אבל צר לי לאכזב אותך התוכנה עולה 20 דולר אני אשלח ב-email איפה ניתן להשיג אותה "אם מבין למה אני מתכוון".
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים יצאה גירסה חדשה ל-realplayer שנקראת realone ושם ניתן לבצע המרה מ-rm ל-mp3 אבל צר לי לאכזב אותך התוכנה עולה 20 דולר אני אשלח ב-email איפה ניתן להשיג אותה "אם מבין למה אני מתכוון". אם אני מבין אז תוכל לשלוח לי לאי מייל ? תודה מראש !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.